Jump to content

obache

Потребител
  • Брой теми

    3
  • Регистрация

  • Последно посещение

obache's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Извинявам се за некоректното си държание и за моята прибързаност! Ще чакам колкото се налага . Отностно ''какво точно имаш в предвид под това не става '', имам предвид, че след като преинсталирах лаптопа си, немога да си върна оригината Виста. Знам, че при стартиране на лаптопа се натиска F11 и Recovery-то само започва да връща оригиналната виста, но кагато го натисна не се получава, а си стартира нормално вистата(Windows Vista Home Basic), с която съм в момента. Изчетох няколко начина за разрешаване на този проблем, но понеже не съм навътре в нещата, не знам как да ги приложа. Мога само да ви улесня, като ви кажа един от начините, а именно: 1. Печеш си hiren's boot CD 2. boot ваш от новоизпеченото CD. 3. Acronics даваш на дяла ( рековери ) да е ACTIVE! 4. Restart 5. Би трябвало да тръгне рековери процедурата сама. Ако можете да ми дадете по-подробни пояснения за този начин на стартиране на recovery-то ще съм Ви много благодарен!!!
  2. Кво става пичове никои ли не знае как да се справя с този проблем ? Давайте някакви идеи каквито и да са!!! Мерси предварително!
  3. Купих си лаптоп HP Pavilion dv9335 с оригинална Виста Премиум ! Обаче не ми харесваше как работи и реших да му сложа ХР . Инсталирах ХР-то ама забравих да си запиша Вистата на диск, която е в отделен дял Рековери . И сега искам да си върна оригиналната виста ама не става ! Пробвах с Ф11 при стартиране на компа ама не става и ся незнам кво да правя. Дяла си стои с Вистата ама немога да го подкарам! ПОМОГНЕТЕ !
×
×
  • Създай ново...