Jump to content

tigriza

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

tigriza's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. HDD Mobile SATA/320 GB SATA,5400rpm, 8MB Cache,WD/ - това е супер , но искам след като ще вземам нов да е 500GB. И аз разглеждам в момента и също се спрях на този модел WD ooo ето това е за мен - WD Scorpio Blue: 750 GB в 2,5" корпус с височина 9,5 мм
  2. Благодаря ти за отговора, на година и два месеца е ( беше в гаранция 1 :'( ) , нов хард е решението и 3-4 кутии дискове и флашки .
  3. Здравейте, харда ми нещо се прецаква, ако някой може да ми разчете и разясни грешките ще му бъда много благодарна. CPUID HM HDDInfo_Report.txt
  4. http://www.eurodict.com/download.php?lang=bg - инстарираш си един и добавяш езици по избор ( пак с инстал).
  5. http://www.teamviewer.com/index.aspx - свързва ги не само два , но ти позволява отдалечен достъп и до други компютри.
  6. Сетих се за сайта "купи сега"- бих искала някой, който го е ползвал да сподели с нас . Нещо съмнително ми се струва, 1- регистрираш се 2- активиране на картата ти ( виза или каквато имаш) чрез банкомат ( от там са кредитите ти ) и чесно казано аз стигнах до регването само . Има и такива от които уж си купуваш техника, лаптопче или нещо по принцип скъпо, на минимални цени като предварително си заплащаш доставката уж е внос от Англия- пълни глупости според мен . Преди да пазаруваш онлайн провери коментарите на потребителите или " потърпевшите :'( " за съответния сайт или е-магазин.
  7. Здравей, ако под наддаване на стоки имаш в предвид търгове аз лично ползвам АУКРО и ти гарантирам 100% че не са фарс.Ако си купиш нещо ти го пращат с куриер до адрес и плащаш при доставката или с наложен платеж по пощата ( няма как да те излъжат ). !
  8. Точно това исках да кажа, че трябва четене а не чатене ( във форум няма как да се научи).
  9. Страшна тема, чесно Първо трябва да четеш, после да научиш прочетеното, после да си направиш сайт, и ако ти се отдава това начинание тогава взимай парички. П.П.- Гугъл знае от А до Я отговора на въпроса ти. Успех!
  10. Моята охрана - AVG 8; MALWAREBYTES ANTI-MALWARE; A2free setup - и Domestos - (за останалите паразити )
  11. Дали ще се наложи пак да го преинсталирам, че ми омръзна вече. Два пъти го преинсталирах заради скрит вирус във флашката ми, после форматирах целия хард диск и сега за капак това. А ми отнема доста време качването на програмите и настройката на тунера. Здравей, пробвай да ъпдейтнеш уиндоуса си ( при мен така се оправи). Защо не си направиш бекъпче ( точка на възстановяване) след преинстал, за да не ти се налага да качваш драйвери и програми всеки път? Така ако възникне проблем само възстановяваш. Не е лошо и регистрите да си прочистиш след преинстала, ако още не си.
  12. Здравейте, трябва ми програма която чрез глас да командва компютъра. Търся в нета, но досега неуспушно. Ако някой знае и някакъв датчик за процесора , който да си стои на декста ?
×
×
  • Създай ново...