Jump to content

nedra

Потребител
  • Брой теми

    48
  • Регистрация

  • Последно посещение

nedra's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте. Взех си, флаш памет A-DATA UD3108 gb, нямаше по-малка, като целта беше да я ползвам за сд-то в колата. Оказа се, че сд-то май не разпознава повече от 4 гб. Има ли програма, с която да намяла размера на флашката, за да мога да я ползвам? Благодаря.
  2. Готово е вече,благодаря за помоща
  3. Пробвах със драйверите за виста-еми изкарва ми някакво несъответствие,иначе за драйверите на Реалтек-а инсталирах едни,но отново не се появи контролния панел на картата(там където се правят всички настройки на звука говаря за това пример http://9vnd.com/uploads/News/pic/small_1222867747.nv.jpg
  4. Здравейте! Понеже проблема ми отново свързан със Windows 7 ,реших да питам тук и да не пускам нова тема!Проблема е че не мога да намеря драйвери за моето дъно( ASRock 775i945GZ ) ,които да стават за уин 7,имах си диск с драйверите на него,но като го сложа и уиндоуса не ги открива!Като не мога да инсталирам драйверите за дъното,немога да сложа тези за звуковата карта(Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1])и съответно единственото което мога да правя по звука е да го намалям и усилвам,като имам звук само през тонколоните!Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарен!
  5. Да и в момента може да се регистрира.......
  6. За най-добра паста ти препоръчвам МХ-2,да скъпа е,но си заслужава парите!И аз като теб съм се насочил към ново охлаждане,колкото до поставянето на пастата,мисля че слагаш тънак слой,почти прозрачен и го растилаш с нещо!Аз също наскора сменях пастата и първо си купих една за 1.50 лв,която обаче не ми вдъхна доверие,и погледнах в друг магазин за друга паста,взех МХ-2,която беше 10лв и оттогава нещата заспаха!Успех
  7. Наистина май ще е по-добре да си е пак ХР,щом Вистата е как да го кажа толкова претенциозна!ХР-то досега си е вървяло без никакъв проблем,но усещам че вече просто си иска преинсталацията,бая се позамисля на моменти!Нарочно приложих снимка на конфигурацията,не претендирам че е супер мощна,пределно ми е ясно че е слабичка в сравнение с днешните изисквания затова и пуснах темата!Да,доволен съм от ХР-то забелжки нямам,малко неща коита са инсталирани са правеле проблеми!Не ме устройва да я сложа вистата и само да зяпам филми с нея!Относно Windows 7 да ще го изчакам да излезе в завършен вид,и може и да го пробвам!Благодаря за отговорите!
  8. Здравейте Реших,че вече е крайно време да преинсталирам операционната система на компютъра,защото не е преинсталирана откакто е купен(вече 3 години),и се колебая дали да остана с ХР-то или да премина на виста,прочетох темата за инсталирането и на двете с-ми,които са написани достатъчно разбираемо за начинаещи като мен!Колебанието идва главно от факта,че много преминават от Виста към ХР, не обратното! Но имам няколко въпроса: 1.Какви са предимставата на Вистата пред ХР-то? 2.Disk C ми е 20 гб,което незнам дали стига за виста,четох че иска 15 гб? 3.Дали ще върви добре на конфигурацията от приложената снимка по долу,и дали ще се мъчи компютъра,с една дума ще си върви ли гладко както ХР-то досега? Благодаря на отзовалите се!
  9. Да,прочетох по-късно допълнително за това нещо,много сложно ми се струва!Пробвах и P.Magic но той дори не отчита флашката!Благодаря все пак на всички за помоща!
  10. Свалих я тая програма във вид на .ISO файл,мунтвах го с Daemon tools, и ми излязоха някакви папки,то които нищо не мога да направя,ако някой знае би ли ми казалкак да я инсталирам тази програма!
  11. Благодаря,но тези файлове сега какво да ги правя,те изглеждат по този начин!Тази програма прочетох че май е за Линукс,може и да бъркам!
  12. Пробнах и със това да я форматирам в NTFS -Не стана!Пробвах вариянта и със Диск менагера,отново не става !Пробвах я и на сигурно още поне 3 компютъра и ми излиза надписа от снимката !Само вариянта с програмата още не съм пробвал,само че нещо не откривам откъде да я сваля тази програма GParted!Ако имате линк,постнете го ,че аз не намирам!
  13. Здравейте Днес като си пуснах флашката и антивирусната ми засече вирус,реших да я форматирам,и без това нямаше кой знае какво,при опита да я форматирам обаче ми излиза същото съобщение като на тази снимка http://techsalsa.com/wp-content/uploads/20...e_to_format.jpg опитавха и програма на HP но и тя не направи нищо!Флашката е 8 гб и не е била заключена,а за марка пише само U-safe на нея,това е!Вече нямам идеи,затова се обръщма към вас,ако някой може да помогне! Мерси предварително!
  14. Здравейте,от няколко дни забелязвам,скоростта с която сийдвам от уторент е много много ниска ,от порядъка на 2-3 кб,иначе свалянето си е наред 1 мб или пък 800-900 кб ,обаче сиидването си е голяма мъка!И при това си сийдвам торенти които са сред най-активните,а не някой неизвестни!Четох за някакви портове ,обаче не ги разбирам тези неща!С рутер съм и незнам дали той не бърка работата,може би трябва нещо да не настройва ,незнам!Ако някой има някой има някакво предложение,че аз вече Версията на уторент е 1.8.2.
×
×
  • Създай ново...