Jump to content

milo65

Потребител
  • Брой теми

    15
  • Регистрация

  • Последно посещение

milo65's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Справих се, само тия изкачащи съобщения за trial през 20 мин..! Това е извън темата.
  2. Не успях да накарам dfx enhancer/последната free/ да заработи с aimp3, но го чух с foobar и ми допадна...Ако някой може да помогне за това да мога го ползвам с aimp3, ще съм благодарен!
  3. На едно мнение сме, много благодаря! Оставам си с amp3 /през DS/, който си е един чудесен плеър!
  4. Благодаря за помоща! Картата според мен е вградена- "SoundMаx hd audio"...Изглежда aimp3 не предлага KS, поне не намерих нищо по въпроса. За foobar има драйвъри, но aimp3 някак повече ми допада. Сложно става, ако ще се налага да сменям ОС..., а много ми се ще да го чуя на моята си система този bit-perfect, дали има някаква по-лесно осъществима възможност?
  5. Здравейте! С версия 3.2 съм на плеъра и win xp sp3. В официалния сайт се съобщава за възможността на аудио изхода да се ползва: DirectSound/ Asio/ Wasapi/ Wasapi exclusive. Въпросът ми е wasapi и asio като драйвъри следва ли да се теглят от някъде /конкретно за aimp/ и допълнително да се вграждат , защото в контекстното меню при мен се вижда само DS..? Идеята ми е избягвайки системното миксиране на win-a да подам сравнително необработен звук до външен дак.
  6. Здравейте! Бих искал да помоля Night_Raven за помощ относно запис с burrrn на файлове с разширение ".wv" Файлът, който се опитах да запиша е единствен /съдържа 12 песни/, имам и cuesheet файл. Исках първо да разделя отделните парчета с medieval cue splitter- само това успях, защото след това при записа ми даде грешка. Не можах да намеря много информация за този вид компресиране, освен че може би е wavpack...При зареждане на песните за запис, времената се оказаха изписани некоректно, както и общото време на албума- изписва се четирицифрено число в минути..., опитах да оправя cue файла, но явно причината не е тази. Благодаря предварително!
  7. Благодаря много, изясни ми се, явно е от устройството...не е такъв проблем, записите са си чудесни и така!
  8. Здравейте отново! Със cd-text се справих само и единствено благодарение на Night Raven, за което съм му много благодарен, наистина, защото въпросът ми не бе намерил отговор в други подобни форуми!!! Относно "burrrn"- от скромните си практически занимания с нея, бих казал че е прекрасна програма, интуитивна и лесна за това, за което е предназначена, препоръчвам я на всеки, който би искал да си запише качествено audio cd! Възникна и един въпрос:задавам по-ниски скорости на запис /2; 4/,но при стартиране на процеса -анонсира,че скоростта е 8х- защо е така?
  9. Много благодаря Night Raven! Бяхте наистина изчерпателен и много полезен, бъдете жив и здрав!
  10. ...за аудио ползвам предимно WMP 11...изглежда, че това е причината, защото не намерих в менюто му такава опция.. наистина съм много благодарен за оказаната помощ! Бихте ли ми препоръчал софтуерен плеър, който със сигурност да поддържа cd text?
  11. ...отново проверих в сайта на "sony nec optiarc europe"...моделът е AD-7200A и дават, че поддържа cd text, което ме навежда на мисълта че аз нещо не се справям или пропускам при записа с burrrn, нямам друго по-логично обяснение...
  12. ...за жалост не се чете и на него, просто не доумявам къде може да е причината..!
  13. Да, уж всичко е както трябва, песните са изписани както трябва, а най-отгоре името на изпълнителя и албума...отметката в настройки за "cd text" e сложена, както съм и сигурен че плеърът ми поддържа тази функция- поне така пише в книжката със характеристиките му, но освен него и dvd записвачката ми на компа също поддържа/проверих от официалния сайт на nec/ ...
  14. Благодаря на baby_face за прекрасното ръководство! Имам само един въпрос, с който от доста време не мога да се справя, а това е "cd text". В "burrrn" съм поставил отметка за това, но готовият audio cd при пускане показва само номера на тракове, без имената на песните, изпълнителя, албума...Аз ли не правя нещо както трябва, и ако е така бих помолил запознатите с програмата да разяснят може ли и как да направя така, че тази информация да стане видима при просвирване на вече готовото cd? Благодаря предварително! /Подчертавам, че плеърът ми поддържа "cd text"/
×
×
  • Създай ново...