Jump to content

ulcho

Потребител
  • Брой теми

    18
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

ulcho's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами по конкретно към Denali National Park. Работодателя е McKinley Chalet and Resort или нещо такова беше
  2. Запътил съм се по-конкретно към Аляска. Във финансово отношение - един мой много добър приятел ходи там миналата година, и се върна със доста добра сума, а в отношение на забавлението - незнам как е във Аляска, но знам че в долните щати било добър купон със новите познати и приятели. Надявам се ако не 2-те, то поне едното да успея да набарам Поздрави ! П.С. SURF_lady благодаря ти за загрижеността Надявам се да съм попаднал на добър работодател. Дано всичко да мине като по вода
  3. Случайно някой да заминава на студентска бригада ? Питам, защото и аз съм се запътил накъм САЩ и си рекох да питам. Поздрави !
  4. Ами имам диск със драйвери, които са за дъното - чипсет, етернет и още нещо беше, но не помня какво. И драйверите, които съм свалил от сайта на нВидиа за видеокартата - 178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql.
  5. Разбирам. Аз се чудя дали има драйвери за вградената карта във диска с драйверите за дъното които без да знам инсталирам и сътоветно да се бъркат ?
  6. Проблеми имаше и след реинстала. Хрумна ми нещо на ума, което искам да споделя и ако може да ми кажеш дали е възможно да е причина. Значи понеже на дъното има и вградена видео карта, която би трябвало да е премахната от BIOS-а (Disable). Обаче като погледнах в Everest, там пише "Чипсет - GeForce 6150", което е вградената карта. При инсталацията на драйверите за дъното слагам драйвери за чипсета. Дали е възможно да слагам драйвери и за 2-те карти и съответно вградената и страничната карта да се бъркат взаимно и това да е проблема, тъй като 7300-то ми е отделна карта слагана после ?
  7. Ей тука е извадката от паметта на компютъра. http://4storing.com/90gku/0d6c4ce4d97ea9f3...d0028f9b23.html Надявам се да не сте сърдити заради моите безразсъдни действия и да разгледате извадката и ако може да се анализира. Благодаря ви !
  8. Наистина съжалявам че едва ли не хвърлям вашия труд на вятъра, но това наистина много почва да ме дразни. Извинявам се отново!
  9. Ами аз преинсталирах уиндоуса, и за това не съм качил още извадка. Като стане нещо ще кача.
  10. Имам чувството че се рестартира когато пусна интернет експлоръра !!!
  11. Значи рамта и хардовете са редовни. Сканирани, проверени и няма проблеми. Кое още да тествам и проверявам ?
  12. Здравейте ! Ето това скрийн шот от SpeedFan. Погледнете ако имате възможност и ми кажете как е. Благодаря ви ! http://4storing.com/9m223/dfa9c35bb0918dd3...047c80db0f.html
  13. Не съм го пропуснал. Просто незнам кое от всички да тегля, но както и да е. Сам ще го намеря. Благодаря ! А, да питам - има ли разлика м/у ИСО-то и това, което се пуска през ДОС ?
  14. А линк ще може ли да ми дадеш да го изтегля ?
  15. 1) С помощта на MemTest86+ направи тест на оперативната памет. Ей тук са дадени инструкцийте, по които се действа с мемтест. Така прочетох поне. Иска дискета за да може явно програмата да стартира през ДОС.
×
×
  • Създай ново...