Jump to content

valinov

Потребител
  • Брой теми

    92
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

valinov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Благодаря,още веднъж за изчерпателните мнения.В момента лаптопа работи безпроблемно след преинсталацията.Поръчах диска от първия ми пост и го очаквам. Решението ми е да не рискувам,ще прехвърля по-важните си документи на него,а след това ще се опитам да поправя стария диск. Искам само да попитам,повторно зануляване дали ще има ефект.
  2. Първо искам да благодаря на всички отзовали се. SeaTools for DOS при цялостно зануляване,мисля че също изолираше лошите сектори,не за друго,но я имам на диск.
  3. Зравейте. Проблемът е следният.Пускам лаптопа,започва да зарежда windows[с windows7 съм,ако има някякво значение] и в един момент ми изписва,че има грешка при коректно влизане в windows или нещо подобно.Опитах в сейф мод,същата грешка.Следващата ми стъпка беше да поставя инсалационния диск и да се опитам да поправя Windows,но отново не се получи и накрая се наложи да преинсталирам.После се сетих,че преди около две години имах същия проблем и тогава пуснах тест с HD Tune при които откри лоши сектори и надявайки се да спася диска изтеглиглих Sea Tools for DOS и го занулих.След около две години безпроблемна работа на лаптопа ето днешния резултат. Та на въпроса,този диск http://www.emag.bg/hard-disk-za-laptop-wd-black-750gb-7200-ob-min-16-mb-sata-3-wd7500bpkx/pd/DW9YJBBBM/,добър ли е,за да го сменя с него или да ми препоръчате някои друг до около 150лв. Втори въпрос,ако зануля отново стария хард(seagate),дали ще работи.
  4. Мерси много.Всичко си тръгна, както си му е реда.
  5. Здравейте. Кой драйвер на RealTek трябва да инсталирам за това устроиство Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [C-0] на Win7,защото нямам звук. Извинявам се,ако питането ми не е за тази тема. Ето и малко инфо за компа.
  6. Да, просто прекратих процеса,но софтуера си остана.На другия лаптоп също ползвам интернета и там няма проблем.
  7. Ами махнах ouc.exe и за сега, като че всичко си е наред. Другите два не ги намерих (RunLiveUpd.exe, LiveUpd.exe). Само още едно питане.Ще мога ли да използвам интернета на GLOBUL без проблеми,защото ми се налага.
  8. Надявам се да се е получило,тъй като ,докато изпълнявах инструкциите иконата се появи няколко пъти. Ето файла:Logfile.rar
  9. Значи,при 2rar файла Process Monitor е била активна и би трябвало да е засякла процеса.1rar е направен преди появата. Иконата се появява на една,две минути,но за части от секундата. Не мисля,че прилича на нея.
  10. Просто не знам. Проблема включва и появата на тази икона в лентата на задачи. Това става толкова бързо,че за да го заснема съм ползвал телефон, и след това съм извадил снимката с VLC,при който видеото пуснато кадър по кадър дава всичко в 1 секунда. Ако е нужно,мога да кача видео.
  11. Надявам се,да съм изпълнил всичко,както трябва. Ето и файловете: Result.txt AutoRuns.rar
  12. Пробвах с МРС,но нищо не изписва,а проблема си е все същия.
  13. Като начало ето процесите: Що се отнася до това да уловя въпросния процес или незнам какво точно си там,съм пробвал вече и като съм споменал това "нещо" се стартира в лентата на задачи за част от секундата.Просто не мога да го уловя и да направя снимка. Между другото то се стартира на една или две минути, така ,че бих могъл да направя видео с телефона и да сваля снимка на другия лаптоп,ако ще свърши работа.
×
×
  • Създай ново...