Jump to content

shadow__01

Потребител
  • Брой теми

    19
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

shadow__01's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Много ти благодаря, чудесна програма. Нищо не загубих от информацията и инсталираните добавки и гадното съобщение се махна.
  2. Здравейте, не знам дали е обсъждано преди и затова пускам тема. От вчера имам малък или голям и дразнещ проблем с Mozilla Firefox 3.5.7 и не мига да го махна с никакви програми. Про стартиране на Mozilla Firefox ми се появява нещо като грешка, но пише Using registry key Software/appdatalow/15f4cb00 и като натисна OK след една секунда всичко се стартира нормално и ако искам да отворя втори прозорец не се появява. Излиза ми само когато отварям пъривя прозорец на браузера. Имах същия проблем и при Internet Explorer, но някакси го оправих и сега остана само Mozilla Firefox. Не искам да преинсталирам браузера, защото го използвам почти постоянно и имам много информация и пароли и профили запаметени за сайтова и линкове запаметени важни и варианта преинсталация не го приемам. Този проблем никога не се е появявал при Opera. Опитах да изтрия този регистър, но пак се появява. Благодаря предварително.
  3. Значи какво да питам в магазина? S-video - 3 чинч ли? Ще ме гледат като телета и ще се чудят какво е това.
  4. Ети снимки да видеокартата и на всичките букси на телвизора. Видео карта: http://www.4shared.com/photo/S0oh4Vk6/ALIM1467.html Синята букса е на монитора който е свързан в момента. Буксите на телевизора: http://www.4shared.com/photo/Xq6PqAdG/ALIM1468.html Онова включеното е антената. Дайте акъли какъв кабел да търся и какви преходници да купувам. Разстоянието е по-малко от метър така че няма да имам проблеми с дължината на кабела. Изобщо възможно ли е да се направи това с този 20 годишен телевизор?
  5. Здравейте, бих искал помощ за същото което е направил вече автора на темата. Телевизора в стаята ми е много близо до компютъра и бих искал да го ползвам за да гледам филми на него. Телевизора е малко старичък но има входове за аудио и видео кабелна телевизия и още една голяма укса за кабел от старото видео. Притеснява ме само, че е малко старичък (20 годишен Фунай), но не отстъпва на новите си конкуренти по качество на картината.Само се досещате, че е CRT и да питам възможно ли е да го направя да си пускам филми от компютъра и да ги гледам на него, че е по-голям от монитора? Видеокартата ми е Radeon X1650. Дайте акъл какъв кабел да търся да купувам и малко инструкции ако може като за индианец защото не съм се занимавал с това преди.
  6. Ще има ли проблем за някои сега пак да направите онлайн турнир и пак да играете защото преди аз бях пуснал подобна тема ама я изтриха и не се записа никой.
  7. Ето затова не искам други да ми преинсталират операционната система,програми или най-малкото антивирусната.Всичко си го инсталирам сам,знам си от къде съм ги изтеглил(купил за без пари) А тези проблеми с NOD32 изобщо ако ги имах да съм махнал цялата програма.Аз използвам пиратска версия и си намирам име и парола от един китайски сайт.Номера минава все едно съм плащал на фирмата.А тези пачове и други глупости изобщо не ми ги хвалете.Пълни боклуци са.Не действат,ползвал съм подобни глупости.Голяма играчка е и няма ефект.
  8. Здравейте! Както повечето от вас знаят няколко човека от форума се събрахме и решихме чрез общи усилия, разчитайки на добрата воля на всички защитници на животните да създадем фондация/сдружение или просто организация в помощ на бездомните котки. Засега смятаме да се ограничим само с тях. Крайната ни цел е кастриране на бездомните котки на територията на София с цел намаляване на тяхната популация. Съвместните ни действия ще започнат като начало във вид на взаимопомощ, а именно подслоняване и търсене на дом на котета/котки, намерени от добри хора, които нямат възможност да ги задържат. Съответно това ще включва лечение ако има нужда, обезпаразитяване, ваксиниране. Разбира се в плановете ни присъства неизменно създаване на приют с необходимата материална база. Но преди да се случи всичко гореизброено ще трябва да регистрираме тази фондация. Ще ни е нужна и много сериозна рекламна кампания както за привличане на спонсори, така и за привличане на повече съмишленици. Затова ако Вие искате да помогнете ще се радваме да разпространите този текст във форумите и сайтовете, които посещавате. Ще ни помогнете значително и само с разпространение на намеренията ни. След първата ни среща и избистряне на основните идеи сдружението поема своя път и вече е готово да се регистрира. Трябва ни вашата помощ, по желание разбира се, за да преминем към съществената част на регистрацията, а именно финансовата. Началните средства, които ще са ни нужни са следните: Запазване на име – 60,00 лв. Държавна такса за регистрация в съда – 25,00 лв. Такса за вписване в Агенцията по вписванията – 40,00 лв. Откриване на банкова сметка – 50,00 лв. За съжаление ние сами нямаме възможност да отделим тези средства. Затова се обръщаме към всички, които споделят възгледите ни, всички, които не искат да виждат по улиците на страната ни бездомни и страдащи котки. И най-малката помощ ще е безценна за нас. Тъй като все още си нямаме сметка, по която да събираме паричките от доброволци, ще ви оставя моя телефон и адрес. Телефона е за хората, които са от София и искат да си дадат паричките лично, а адреса – за хората от провинцията, които няма как да видя лично, но имат желание да помогнат. Колкото и банално да звучи – Всички можем повече! Ще се радваме на всякаква помощ – материална, рекламна или духовна Телефона ми е 0887 991 920 Адрес: гр. София - 1113, жк Гео Милев, бл. 104, ап. 24 - Петя Васкова Гълчавова Централна кооперативна банка IBAN: BG31CECB97901058606700 BIC: CECBBGSF Получател: Петя Васкова Гълчавова Темата я намерих из нета актуална е.Исках да помогна но понеже не съм от София помогнах с каквото мога а именно разпространяването на идеята на добрите хора.
  9. НОКИА Серийно производство на телефони еднодневки с серийни дефекти(само новите модели,старите са много добри)
  10. Браво, поне един да харесва сименс.Аз имам benq-siemens M81,не е мръднал около 2 години. Колко нокий и сони ериксони се развалиха покрай моя не е истина, а на моя нищо му няма ,корава немска машина няма разваляне.Само гумените копчета се скъсаха, но е нормално ,нали при всяконатискане се изтъркват по малко. Ето линк http://www.gsm.bg/catalogue/phonedetails/?PhoneID=109
  11. Тук е мястото да уточним коя е най-добрата марка телефони на българския пазар(не за домати и картофи или друг вид зарзават).Пишете марката и обяснявате защо. Може да се пише най-стабилен софтуер,най-здрав корпус, няй-тънък и още много такива причини Пуснах темата ,защото ми са интересни мненията на другите потребители.
×
×
  • Създай ново...