Jump to content

dyni

Потребител
  • Брой теми

    26
  • Регистрация

  • Последно посещение

dyni's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за отговорите. Реших да сваля запазената информация и да форматирам диска.
  2. Всичките документи които са в Microsoft Word формат са заразени.Какво ще ме посъветвате да направя?
  3. Да, папката е споделена и се вижда в Мой компютър, но под Windows.Проблема е, че не се вижда с Acronis.Може би трябва да се мине прес сървър,а не с кроснат кабел.Между другото,един руснак пише,че редовно прави Backup и Restore през мрежата. Благодаря, за отделеното време.
  4. Здравейте, отново.При руснаците за Acronis True Image 11.0 открих следното:Носител даннъх-FTP серверъ,FTP-сервер должен подерживатъ передачу файлов в пасивном режиме..Для въстановление даннъх непосредствено с FTP сервера архив должен состоятъ из файлов с объемом не более 2 Гбайт каждъй.Рекомендуется изменит настройки брандмауера,откръв 20-ъй и 21-ъй портъ для TCP и UDP протоколов,а также отключит службу маршрутизации и удаленово доступа. Въпроса е:как да отворя тия портове?
  5. Здравей, Acronis True Image 2011 е версията.Пробвал съм и други версии.Под Windows стартирам Acronis и не вижда мрежа и с бутващи дискове Acronis не вижда мрежата.Третия ти въпрос за споделени права за запис,мога да кажа, че двата компютъра имат споделени права за папки и файлове.Настолния и лаптопа се виждат и мога да прехвърлям файлове през мрежата под Windows.
  6. Здравейте.Настолен компютър и лаптоп са свързани в мрежа с кроснат кабел.Има ли начин да направя backup на лаптопа бърху хард диска на настолния компютър?Мрежата е без интернет.
  7. Благодаря,инсталитах кодеците на Night Raven и всичко е наред.Благодарности на Night Raven от 6 годишната Криси Петрова.
  8. Имам два компютъра.Единят е с Windows7,а другият е с Windows XP.Първия чете филм в avi формат,а втория с XP не чете,само звук.Какво,липсва на XP?
  9. Точно така,монтирва се ,но още при първия черен екран него показва.Не може да се инсталира Windows.Излиза съобщение че няма хард.
  10. Пробвах.Лаптопа при включване не го намира.
  11. Може ли да монтирам на лаптоп Т30 твърд диск 160GB?
  12. Здравейте,смятам да я сменям тая записвачка.Благодаря на всички.
×
×
  • Създай ново...