Jump to content

ivan_2000

Потребител
  • Брой теми

    21
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

ivan_2000's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Работя с две машини, на първата има вързан Интернет и качена СС Proxy. Втората машина е вързана чрез кабел с първата и получава интернет през СС Proxy. На втората машина, която ползвам основоно, болшинството програми IE, Firefox и т.н. са настроени да работят с прокси и нямам проблем с Интернета. Проблема ми е с настройките на FileZilla, пробвах няколко настройки за прокси, но явно не мога да уцеля правилните. Молбата ми е ако може някой да посочи правилните "settings" на FTP FileZilla.
  2. Ползвам FTP FileZilla 2.2.30 но не мога да пусна програмата да работи през CC Proxy. Някакви идей за помощ?
  3. Инсталацията приключи успешно! Благодаря за оказаната помощ. В заключение искам да упътя други притежатели на такава камера и сблъскали се с подобен проблем - първо инсталирайте драйверите, след това включвайте камерата!
  4. Никъде нищо не се споменава за включване на камерата. На първите страници показват как се закрепя на стойката и от къде се прави ръчния фокус. Следва обяснение за инсталация на драйверите от диска. До края на ръководството не споменават кога трябва да се включи.
  5. В ръководството относно инсталацията нищо не пише относно свързването на камерата. Ръководството започва с инструкция за инсталиране на драйверите. Аз първо свързах камерата през USB порта и след това започнах инсталацията от диска. Според предишният собственик на камерата тя е работила на друг комп. Моята система покрива напълно изискванията по инструкцията и е Windows XP. Проблема ми е не в камерата а в инсталацията на драйверите от диска или от изтегленият файл. Пробвах да посоча драйвери в Device Menagera на инст. диск или на файла - не ги познава.
  6. Купих си на втора ръка уеб камера Pleomax PWC 4000 с инсталационен диск. Проблема с нея е че не иска да се исталират драйверите от диска. Пробвах и изтеглих драйвери от уеб сайта на производителя - http://pleomax.com/ Ефекта е същият - безуспешен. При инсталиране от диска инсталацията тръгва до някъде и след това заспива като може да се прекъсне единствено от Task menagera. При инсталация от изтегления файл от интернет - инсталацията стартира но след това дава съобщение за грешка - error 1335. the cabinet file 'Data1.cab' required .... така че до този момент не мога да ползвам камерата. Някакви съвети и идей за помощ при тази ситуация?
  7. Здравейте, инсталирах ImgBurn на нов лаптоп НР, но при третият запис на DVD от твърдият диск ми даде съобщение за следната грешка: DeviceIoControl(FSCTL_LOCK_VOLUME) Failed! ... На какво може да се дължи това имайки в предвид че преди това записах други два DVD филма без никакъв проблем? P.S. Записите на харда са направени с DVD Decrypter.
  8. Благодаря за оказаната помощ, работата стана като от 4,35 GB новият диск е 4,14 GB. За какво служи Avisynth и въобще може ли малко повече подробности около целият процес? Има ли загуба на качеството на звуковият поток или при самото конвертиране от DTS в АС3 се намалява големината на файловете?
  9. При изпълнението на Dts2ac3.bat. ми дава съобщение за грешка :( прилагам и шот : http://mopaka.hit.bg/DOSfile.jpg
  10. Интересно ми е при конвентиране на въпросното DVD в AVI файл, звука дали остава в същия DTS формат? В темата - http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=1355 пише че не би трябвало да се промени формата му?
×
×
  • Създай ново...