Jump to content

milagros

Потребител
  • Брой теми

    41
  • Регистрация

  • Последно посещение

milagros's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте отново, Още веднъж благодаря за помощта. Изпълних всичко, но когато инсталирах първата програма и ми излязоха лошите файлове изтрих тия само дето бяха в червено /някакви троянски коне/, а всички в оранжево ги оставих, защото не знаех какви са, инсталирах и втората програма сканирах и след това рестартирах, както ми се изписа. Когато обаче се рестартира компютъра, някои от програмите не ми работеха, тоест не се даже отвориха и аз върнах системата на точка от вчера /единствената опция/ и когато рестартира, пробвах програмите и за сега тръгват, наново показах невидими папки и файлове и ги изтрих, но тия двете програми не ги инсталирах. Това, което ми направи впечатление е, че доста бавно се отварят програмите и съответните им файлове, но поне за сега се отварят. Ще видя тия дни как върви и ако продължава да е толкова бавен компа, май ще трябва да преинсталирам уиндоуса /нещо, което исках да избегна/ и той ми прави проблеми, може би версията не ми е читава, не знам. За сега "лошите" файлове и програми са махнати, но ще видиме... Благодаря за помощта, тези дни ще видя какво ще стане и ще пиша.
  2. Здравейте отново, Записах файла с програмата, дано да се разчете добре Здравейте отново, Пускам записания с програмата файл. startup.txt
  3. Здравейте, Благодаря за бързия отговор, оперативната система е Windows7 Ultimate 64 bit SP1. Деинсталирах програмите от контрол панела, но без интернет връзка не ги маха, после от програм файл изтрих подозрителни за мен файлове, но някои файлове /като например опера/ нямаха деинсталатор и ги просто изтрих, пращам снимка на Ccleaner.
  4. Здравейте, имам следния проблем: след като се опитах да си инсталирам един шрифт на компютъра, който не се инсталира така или иначе, но ми навлече проблем, компютъра започна да си инсталира програми и въпреки моето елиминиране от контрол панела, продължават да се инсталират всеки ден, аз всеки ден ги махам, те пак се инсталират и така... Четох в интернет, че ако си инсталирам анитивирусна програма, няма да има проблеми, инсталирах Avast, безплатната версия, един ден изкарах без нахалните програми и сега положението е същото, по всяко време ми излизат разни прозорци и си инсталират програми, после ми благодарят за участието, знам, че ако преинсталирам уиндоса ще се реши въпроса, но искам да намеря начин да го реша без преинсталация. Програмите, които се инсталират са: RegClean Pro, TV Plug-In. Благодаря предварително за помощта
  5. в крайна сметка го отнесох на сервиз, ама май ще го видят след празниците, сега имали мн работа
  6. Извинявай за тъпия въпрос, но какво е SS2? и от къде го купуваш? и като инсталираш всичко това, не трябва ли да плащаш някаква такса на някой или тия 18 бг програми си ги ловиш ей така гратис и кои са те?
  7. аз мисля, че ако е повредено дъното няма да се включват компонентите или по някои от тях, а ако е повредено явно не мога да разбера това вкъщи
  8. Здравейте, имам настолен компютър PacardBell Imedia 8002, проблема ми с него е следния, като го включа, всичко тръгва да работи /кутията е отворена за да гледам/, въртят се вентилатори на процесор, видеокарта и захранващо, тв диск като го пипам се чуства, че работи, а всъщност не издава нормалните звуци при старт и екрана остава черен, даже опитах да вляза в биоса, но за съжаление не мога, аз си мисля, че е видеокартата, но няма как да проверя, на мой приятел е вградена в дъното и няма как да ги размениме, какво може да е по принцип? благодаря предварително за помощта.
  9. Здравейте, имам мини лаптоп Asus Eee PC 900, който няма сиди или дивиди устройство. Тъй като напоследък ми е много бавен рещих да преинсталирам ХР-то, четох указания как да прехвърля от дивиди на пендрайв, форматирах уж инсталирах и след два часа се оказа, че не се е исталирала оперативната система наново, защото ми седяха всички файлове и програми, все едно нищо не е правено и компютъра ми продължава да е ужасно бавен, какво да направя за да подобря работата му или нямам шанс?
  10. Здравейте, на лаптопа ми екрана не може да се задържи прав и трябва да го придържам с едната ръка иначе ляга назад или се затваря, възможно ли е нещо да се е разхлабило, мога ли да затегна някъде болчета или проблема е без решение, благодаря предварително.
  11. Здравей, за да имам такъв диск какво е трябвало да направя, за да си възстановявам системата, а доколкото за закупуването на виста, нали вече веднъж е платена, отдолу имам номер на уиндоса, защо да купувам друго копие, тоест нищо не мога да направя за да ползвам този имидж файл?
  12. Здравей, компютъра ми е лаптоп с дивиди, проблема е, че когато си го купих не ми дадоха рипеър диск или нещо подобно и за да преинсталирам, трябва да натисна F8 и оттам да избера език на клавиатурата, име и след това опция пълна преинсталация до довеждане на компютъра до фабричното му състояние тоест до състояние в което е бил, когато е бил купен, в този случай уиндоса ми е такъв какъвто е бил в момента на покупката с всичките му екстри, а това което ти ми предлагаш е класическия начин да форматирам, да инсталирам, да търся драйвери и тях да инсталирам, но аз [b]нямам[/b] исталационен диск на вистата, не са ми дали, за настолния когато си го купувах ми дадоха и като видя зор, пъхам го и за половин час всичко е ок, но тук не е така, трябва да е на твърдия диск и когато гледам дисковете в менажер виждам че има такава част /партишън/, как да стигна до нея?
  13. Здравейте, имам портативен компютър Asus, със оперативна система Windows Vista. След около година работа компютъра много ми се задръсти и реших да преинсталирам като използвам частта където уж е инсталационния файл, при рестартиране на компютъра натискам F8 и оттам поправка на системата, но когато искам да избера опцията пълно преинсталиране, ми показва съобщение, че не може да намери част или дивиди носител с желаната информация, тоест с други думи продавача ми продава компютър без дискове и аз когато трябва да преинсталирам търся частта и в крайна сметка - нищо, в този случай какво правя? По принцип на разни приятели е тръгвала програмата за рипеър или преинсталация без никакъв проблем при мене защо има?
  14. Здравейте! Доста се рових в нета, но в обясненията (на английски) не намерих нищо конкретно или вършещо ми работа. Целият проблем е в CSS стиловете, които зададени по един начин - работят в ИЕ, а по друг в Firefox. Тъй като съм така да се каже новак в сферата моля някой да ми изясни как става, или дали има друг начин заместващ стиловете. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...