Jump to content

BMW_CS_CONCEPT

Потребител
  • Брой теми

    104
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

BMW_CS_CONCEPT's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. След, като и на лаптопа на сестра ми флашките бяха в същото състояние, както на моя компютър ги форматирах.... Явно в копирния център като са ги откачвали са ги бъгнали ако не са ги изкл. предварително!
  2. няма какво да стане, просто няма да работят! Е виж как са свързани сегашните и така
  3. Имената по буксите ме затрудняват, иначе там е дяла за Front panela но при всеки тия имена по буксите са различни и ми е труден ориентира и при мен ако ти покажа как са наименовани се хваниш за главата, мой те съм ги откачил, защото има някакъв страничен шум когато свържа нещо към тия Jack-ве! Поне тия Копчета за Пускане/Рестарт тръгнаха ли лапите? тях поне да ли сме ги улучили?!
  4. Тия втората снимка не съм сигурен за тях, ако са за Front Panel Audio Header предните жак 3.5' малко се затруднявам за тях! USB свързал ли си ги иначе? http://store.picbg.net/pubpic/AB/ED/8c31ba2faa26abed.png Виж да ли ще можеш да се ориентираш от тук ако ти съвпадат цветовете на кабелите за Front Panela.... Виж за USB те са ти USB 1 GND 1 / USB 2 GND 2 Така си вървят по двойки свързват се там, виж Втората твоя снимка където е със свързаните, белия кабел от които излизат малките цветни кабели Червено, Бяло, Зелено и Черно е така трябва да ги свържеш и ти Снимката която показваш с ръка дето ги държиш, спрямо снимката 5тата по ред!
  5. Докато ги зачертая.... чек са да пробваме тай http://img5.imageshack.us/img5/892/systempanelheader.jpg Горните: PLED слагаш там кабела с Power Led където са по 1 зелен и 1 Бял кабел - зеления да е от ляво, белия от дясно! Отбелязаното с PWRBTN слагаш двойката Power SW Долу: HDLED слагаш двойката H.D.D. LED от твоята снимка и на Reset слагаш от снимката ти Reset SW, 5-тото зъбче на втория ред трябва да ти остане свободно! ^Би трябвало да са така! Втората двойка, която я има на снимката ти Power Led която е с два зелени и два бели кабела, не знам за какво е, при мен тя липсва! http://store.picbg.net/pubpic/4E/55/a604a749bc334e55.png Червеното кабелче да гледа на ляво, черното на дясно!
  6. Ми кабелите от първата снима задължително всички трябва да са бутнати, другите са за USB и буксите за микрофоните не са толкова задължителни! Т.е. ако искаш и няма много място да се свържат всички USB ако искаш свържи си първо USB които са ти отпред на панела за по удобно! Мисля, че са тия кабелчета от последната снима са за предните USB, микр и слушалки/колони!
  7. Новата кутия, тоест дъното ти същото? От първата снимка буксите са трябва да ги наредиш на мястото на последната снимка долу където са свързани тия Бяло сините кабели усуканите в тази секция - това са ти Копчетата за Пускане/Спиране - Рестарт, лапичките Зелена/червена! Но се свързват малко прецизно! За USB до буксите където трябва да се свържат в дъното си ги пише... Аз съм с подобна Дънна платка... кофти обяснявам едва ли ме разбираш, знам как да ги свързвам, ама да ги обяснявам ми е малко трудно! Ако пазиш книжката на Дъното там ги пише тия неща(поне в моята ги пишеше преди)! Тази пищялчица е следващата плоска секция ляво от тази за копчетата! мисля че трябва до нея да пише със ситни букви SPeaker(нещо такова) Ето http://download.asrock.com/manual/K8NF6G-VSTA.pdf Обърни внимание на 20стр в този документ!
  8. За захранващия блок ако мога да вмъкна, е хубаво при работа, да не работи на 100%, хубаво е да се ползва захранващ блок, който да работи на 75-85% за по дълъг живот! Искам само да попитам, не съм много запознат, НО: Коя система или софтуер набляга на капацитета на хард диска?
  9. Имам и аз един проблем с тези USB флаш памети! Качи текстов файл на две флашки, след като на едната файла липсваше, като отидох в копирен център, върнах се вкъщи взех друга флашка, качи на нея каквото трябваше и там, като отидох флашката си е ОК имаше си всичко в нея... но при мен сега: Флашката я разпознава стои в My Computer отварям я, а в нея няма нищо, но като и дам десен бутон в My Computer на графичката и по числа се вижда, че си е пълна има заета памет и свободна, но не е видима за мен давах дори функцията в папките да виждам скритите неща, но се не виждат! С Windows XP съм имам инсталирана защитна стена PC Tools Firewall Plus, Microsoft Security Essentials и WinPatrol! Дори, като бутна някоя от двете флашки вече не изкача онова прозорче, в което ти дава да избираш какво да правиш как да я стартираш?
  10. Ми цената да им варира от 400 - 550лв. примерно, нямам ги парите, просто ще работя за част по част, ползването игри много не играя, но при отваряне на HD клипове да не сече, програми от типа на графични редактори (фотошопи и т.н.) да вървят добре, Вижуал студиото също да върви средно добре просто за работа така и да е надежден примерно след време да може и да се овърклоква може би С кутия си разполагам и DVD R/RW CD R/RW предполагам, че той не е с изискване за дъно да ли ще е сходно! Просто искам да съм информиран че това става да знам в магазина да не ме излъват това с това няма съвпадне и да пребутат други части!
  11. Здравейте, изгоря ми старата печка, а сега съм на вълна да си сглобя нова, но сега ми се иска да си избера аз частите и да съм горе долу сигурен за какво се боря, а не като отида в даден магазин и да ме пребутат отново, това не става вземи това и т.н..... за това искам малко помощ от някой който ги знае малко нещата и да даде съвет, по долу съм посочил горе долу какво искам, сори ако правя реклама на магазина с линковете, но съм от София и ми препоръчват Ресет и Мост Компютърс също и jar computers(но ми се вижда скъпичък) Ето: Duno-----ASUS M5A78L-M LX, AMD760G, AM3+, Vga, DDR3 (96lv) http://www.reset.bg/...11/1112/1112147 CPU---Athlon II X2 270, 3.4GHz, 2MB, AM3, Box (139lv) http://www.reset.bg/...2/1213/1213128/ RAM---D3 2G, 1600MHz, A-Data (27lv) http://www.reset.bg/...4/1414/1414254/ Захранващ блок ---- PSU FORTRON FSP350-60APN 85+ Видео карта - не мога точно определена да посоча, не мога да разбера точно каква мога да му сложа, за нея ще искам съвет, желанието ми е да е пак на GF nVidia до сега съм бил с такава и съм доволен от тях, но ако има по подходяща за това дъно няма проблем Разполагам също с видео карта GeForce nVidia 6200A AGP - мисля, че не е подходяща за това дъно! HDD - разполагам с 2 от стария компютър, които са с по 80 GB памет, но не знам да ли ще са сходни към това дъно, единия е със SATA 2 (само с 1 червен кабел + кабелите за зхранването му де) другия е с широкич кабел(не помня точното му наименувание)... Но ако не стават тези HDD-та ако може да се предлови друго работещо към тази дънна платка притенции за големината на памет нямам ако ще да е и пак 80GB стига цената да е достъпна да не е над 120лв. Ми това е за сега!
  12. Добър ден търся програма конвертираща: video файл в *.gif Т.е. извличане на част от видео файл в *.gif изображение, намерих една, но иска регистрация....
  13. Добър ден! Понеже въпросът ми е свързан за IP адресите и си го задавам тук? При рестарт на рутера се сменя постоянно IP адреса, който IP адрес е 79.132.16.244, след рестарт му се сменят последните две деления(не знам как да го нарека) 79.132.14.105 (сменят се тези които са в червено)! Има ли начин след такива смени на IP адресите да се разбере да ли е един и същи рутер т.е. един и същ потребител?!
  14. Нямам си на идея вече с какво да се защитавам компа! До сега карах само с по чести сканиранията с тези две програмки! SUPERAntiSpyware Free Edition Malwarebytes' Anti-Malware Поне по 2пъти седмично сканирам и си ги ъпгрейдвам, постояно преди да пусна да сканирам! Но вчера сестра ми ме уведоми за някакъв нов опасен троянец и сега ми се ще да си инсталирам нещо, защитна стена, антивирусна и т.н., но си нямам на идея коя вече да инсталирвам! Ползвал съм AVG, Avast, kasperky и други мисля, но съм им забравил имената, но така и не разбрах коя от тея са по добри и качествени! :(
×
×
  • Създай ново...