Прехвърляне към съдържание


yordanp

Регистриран на: 11 Sep 2008
Извън линия Активен: 15 May 2019 20:41

Започнати от мен теми

Една програма изведнъж „изчезна“ – Mozilla Thunderburd

03 December 2018 - 15:56

От години използвам Mozilla Thunderburd за проверка на пощте ми. Винаги се зарежда със стартиранее на компютъра, до вчера нямах никакви проблеми, но днес просто не се стартира. Проверих в лентата с програмите и там се оказа че я няма (start menu).

 

Как е възможно една програма от самосебе си да се деинсталира. Компютъра не се използва от друг и аз определено не съм премахвал програмата.

 

След проверка в “Programs and Features” програмата присъства, но без иконка – не знам какво означава този статус. По същия начин показва и в програмата “Your Uninstaller” – посочил съм скрийншотове.

 

Прикрепен файл  MT.JPG   54.36К   1 Брой изтегляния

 

Прикрепен файл  MT2.JPG   26.21К   1 Брой изтегляния

 

В Старт менюто като потърся Thunderbird  и ми показва една иконка, която като натисна и ме пита дали целая да я изтрия.

 

Показал съм и в папката „C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird“ какво присъства.

 

Прикрепен файл  MT3.JPG   101.86К   1 Брой изтегляния

 

Възможно ли е да проверя някъде в Windows 7, кога една програма е деинсталирана и най-вече ми е интересно какво може да се е случило?


Проблем при запис на CD-RW диск

10 May 2018 - 22:08

Здравейте,

Опитвам се да запиша няколко песни mp3 на презаписваем диск. Лаптоп HP Probook 4530s, ОС windows 7.

Проблемът е, че при всеки опит за запис, не започва да записва и ми изписва нещо от сорта: "вие не използвате правилна скорост на запис - или е твърде висока или ниска.

 

Опитах да запиша с различни програми (ashampoo_burning_studio_free, nero express, burnaware_free_11.2, вградената програма за запис на уиндоус), но при всички ми показваще 10 скорост само, без право на избор.

 

Диска е "Media Range" CD-RW, 12 speed (high quality).

Какво може да означава това разминаване на скоростите, в диска или записвачката е проблема, че не ми предлага разлини скорости. Дали може да се оправи или да купувам други презаписваеми дискове с определени параметри?