Jump to content

Levskara95

Потребител
  • Брой теми

    125
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Levskara95's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте ! За да не отварям нова тема искам да попитам следното. Значи преинсталирах windowsa на един компютър ,инсталирах всички драйвери и когато стигнах до драйверите за звука първо пробвах да ги инсталирам като вляза в диска чрез десен бутон и Open от папката Audio, защото като пробвам през autorun-a не ми ги изкарваше там, но това не е проблема. Проблема е когато пусна инсталацията и след известно време ми изписва You should load Microsoft BUS driver... за да мога да инсталирам Audio драйвера. Направих го (инсталирах универсален драйвер UAA ) и при следващия опит пак ми се появи това съобщение. Тогава реших да го инсалирам от десен бутон на My computer ---> Manage. Когато кликна на устройството и натисна update driver то успява да си намери драйверите от диска и ги инсталира , но когато стигне почти до края и точно тогава компютъра се рестартира от само себе си и не ми дава да инсталирам драйвера . Та въпроса ми е как аджеба да инсталирам по друг начин тези драйвери за да ми тръгне звука ? пп: Искам да подчертая, че пробвах да изтегля драйверите от официалния сайт и след като пусна инсталатора и след известно време компютъра пак се рестартира от самосебе си . ПП2: Искам да кажа, че на мен също ми има въпросителна на Multimedia Audio Controler ПП3: Чудя се дали не трябва да се свалят драйверите от сайта от производителя на дъното или от сайта на Intel ? :( ОС: Windows XP SP3 Аудио картата е : Realtek AC'97 Дъното е : GIGABYTE Благодаря предварително!
  2. Здравейте! Купих си лаптоп Packard bell Easynote TJ71 с вграден блутут. Искам да попитам как мога да активирам блутута? Когато купих лаптопа не получих драйвери и затова реших да ги изтегля от официалния сайт. След като ги изтеглих и инсталирах очаквах, че блутута ще се активира и ще свети индикацията в синьо ( както видях на едно клипче) , но така и не се активира пробвах да го пусна и от десен бутон на My computer---> Manage --> Device Manager , но и от там не се получи. Проверих и в биоса, но нямаше нищо свързано с блутута. ОС е Уиндоус 7. Благодаря предварително ! Edit: Забравих да спомена че на F6 има знака на блутут и когато натисна Fn+ F6 и на десктопа изписва No Device
  3. Може да използваш ObjectDock Plus 1.9 това е програма която показва иконите по по-различен начин от обикновеното например може като отидеш до някоя иконка и тя да се увеличи и като я натиснеш да почне да подскача. Прогамата според мен не скапва копютъра ,защото я ползвам от доста време и до сега не е правила проблеми.
  4. Аз пък искам да кажа, че само ти препоръчвах Нод 32 и това не е причина да се заяждаш. Мога да ти кажа ,че и аз съм бил с Авира и до едно време и бех верен фен ,но сега повече ми харесва Нод 32.
  5. Добре, съгласявам се с Night_Raven ,че не разбирам от антивирусни. Дано да успее все пак master7 да си оправи компютъра
  6. Ами аз не се опитвам да те разсмея ! Препоръчвам ти НОД 32, защото е по- добра от Авира. Също такa Нод 32 се отличава с точно това ,че тя не показва файловете като вируси тоест тези файлове от сорта на Keygen Patch Crack. Има и друга хубава антивирусна Kaspersky ,но пък тя е много тежка и там вече зависи от компютъра. Разбира се, най- добри са платените антивирусни. А пък за AVG мога да ти кажа , че е същата като Авира и тя също както и Авира мисли много от файловете за вируси.
  7. Смени си антивирусната с някоя по надежна, като например ESET SMART SECURITY NOD 32
  8. Много странно! Оправи се от самосебе си сега като пуснах едно дълго клипче го зареди от раз и го изгледах.
  9. Ами всъщност в България съм. А пък за мрежата дали е била натоварена не знам ,защото попитах и други приятели ,които казват ,че си им тръгват нормално кличетата. Но не ми се вярва само за мен да е натоварена мрежата а за другите не.(тоест проблема е от мен)
  10. Здравейте! Имам един проблем от днес и той е следния:Значи днес когато си включих компа и реших да влезна във vbox7.com. Отначало ми зареди доста бавно, но излязох от браузъра и пак го пуснах и взе да зарежда сайта по-бързо. Проблемът обаче е друг ,когато си пусна да гледам клипче появява се черния екран и си показва как зарежда реших да го изчакам но минаха поне 10 минути а преди никога не ми е правело така(така е със всички клипчета тоест те един вид не тръгват а само се показва как си зареждат). Браузърът е Google Chrome OS е Windows 7. Благодаря предварително!
  11. И аз имам система за домашно кино Sony и за да не взимам под наем дисковете просто изтгления филм го конвертирам с програмата ConvertXtoDVD и после тя автоматично си записва вече конвертирания филм на диска.И след това пускаш и гледаш!
  12. Eeeeee! Много ти благодаря l.kanelov ! Спря да ми светка ония прозорец и вече нямам заразени обекти! Благодаря!
  13. Заповядай ей сега ще сканирам под Safe Mode Като влязох в Safe Mode спря да ми мига тоя прозорец,но като сканирах с MBAM ми засече пак същите два заразени обекта и аз натиснах да ги премахне и да се ресне компютъра но като влязох в нормалния режим пак започна да ми мига тоя прозорец.
×
×
  • Създай ново...