Jump to content

Dakata21

Потребител
  • Брой теми

    82
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Dakata21's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами бях го изтеглил и него, но не разбрах как се инсталира. Ако можеш да ми кажеш първо кое точно да сваля.
  2. Почнах да инсталирам Убунту без никакви обновления и резултата отново беше същия - нямаше графичен режим. За сега се отказвам.
  3. ОК ще пробвам, благодаря ти много. Ще пиша какво е станало.
  4. Обнових BIOS-а, появи се само 1 нова настройка - нещо от сорта на WakeUp.... Как да сложа стара версия на драйвър при Линукс? Мъчих се на Федора, но постоянно ми даваше грешки относно Level, че не е изтрит NOUVEAU драйвъра и куп други.
  5. Там е работата, че лаптопа е с AmiBIOS и има много малко опции и няма тази настройка. Единствените настройки за графичния адаптер са за честотата на процесора, друго няма.
  6. Здравейте. Извинявам се ако не пиша в правилния раздел. Проблемите са на лаптоп MSI - MS163A със следните характеристики: Intel Core 2 Duo 2,2 Ghz, RAM 3 GB, NVIDIA GeForce 8600M GT. До версия 270.61 на драйвърите всичко е наред, но след това се случва следното: При Уиндоус 7, Аеро интерфейса не работи. Излиза грешка, че не се поддържа от драйвъра. При Убунту: Ако при инсталацията избера да се изтеглят всички обновявания ОС не тръгва в графичен режим а само в текстов. Ако я инсталирам без обновявания, но после включа допълнителните драйвъри или пропусна да махна обновлението им проблема е същия - не тръгва. При Федора пак е така, но там разбрах как да върна Nouveau драйвъра от recovery mode. Изпробвах и 2 дистрибуции за медия център, а именно XBMCbuntu и Sabayon. Първата работи добре, като сама си инсталира драйвърите на NVIDIA. Втората както и при горе изброените - тръгва само в текстов режим. Може ли да ми обясните как да реша тези проблеми ако има някакъв начин, защото все пак стандартните драйвъри някой път имат проблем с графиките? Опитах при Федора да инсталирам стара версия на драйвъра, но не успях.
  7. И двата са със ХП СП3. В една и съща Workgroup са. Там се виждат, но като се опитам да продължа към споделените папки дава грешката.
  8. Здравейте, проблема е следния. Взех си кръстосан кабел за да свържа 2 компютъра за да се споделят файлове и за някои игри. Направих настройките но когато се опитвам от единия да вляза в споделените файлове на другия излиза съобщение за грешка, в което пише, че нямам права или връзката е прекъсната. С игрите е същото - връзката прекъсва. Иначе показва в Network Connections, че е свързан и работи. Преди време всичко беше ок, но кабела, който използвах явно се повреди понеже не отчиташе изобщо никаква връзка между компютрите. Настройките които съм правил по мрежата са следните: От Network Setup Wizard съм задал This Computer is connected to Internet directly... Other computers also connect directly... Задал съм ръчно IP адреси и маски. Пробвах да добавя и Gateway но нямаше промяна. Files and Printer Sharing също е включено. Компютрите се свързват към интернет чрез Wi-Fi инфраструктурна точка, затова общо взето отпада варианта за рутер. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.
  9. Тази опция е спряна от ръководството на ФБ. Общо взето всички проблеми по социалната мрежа са свързани с разработчиците й. Никой нищо не може да направи
  10. Здравейте. Един компютър е свързан с интернет през VPN. Може ли да се направи през суич друг компютър също да използва интернета? Втория компютър е настроен по същия начин, но дава че акаунта не е валиден.
  11. Аз затова попитах понеже не открих нищо. С портативните също не става. Благодаря че ми обърнахте внимание.
  12. Нямам точно определена цел. Знам за плейлистите. Просто видях приятел да прави миксове с уинамп, който е включен 2 пъти и реших да разбера дали може и с друг плеър.
  13. Не знам това с Гугъл ли е превеждано, но на места не разбирам какво се споменава. Нямам това впредвид. Става въпрос за най-проста камера свързана с usb към компютъра. Трябва ми програма, която да речем всеки ден в 12:00 часа да започва видеозапис на това което улавя камерата. Ако самата програма има и stealth режим ще е още по-добре.
×
×
  • Създай ново...