Jump to content

mone

Потребител
  • Брой теми

    57
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

mone's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Наистина браво на нашите момчета, поклон -забравиха за вчера и се представиха блестящо, то не бяха асове,атаки, блокади...Много се радвам, че излязохме първи в групата-това ще им даде малко самочувствие за следващите мачове. Много странно, че бразилците са паднали от франция, не че е лошо за нас де, пък и показва,че няма невъзможни неща. Почва да и мирише на ходене в Аржентина...дано продължат в същия дух и да имаме малко късмет.:):)
  2. Много се радвам, че победихме и то 3 на 1....Кофти бяха последните минути, но честно казано аржентинците сами са си виновни, защото ядосаха главния съдия. Две неща ми направиха голямо впечатление, първо Цецо Соколов не е във форма и доста греши - по-скоро като види, че не влизат топките да не ги рискова на сервиз, макар че ако говорим, че някой може да рискува по принцип той трябва да е. Полша се представя доста зле, не очаквах и нашите шансове за класиране доста се увеличават...трябва да се концентрираме и да премахнем това неразбирателство при доста топки (днес го чух 5-6 пъти, че неуспели да се разберат)...Повече стабилност, нищо друго не ни трябва, втория гейм безгрешен...Браво, момчета - само така напред!!!
  3. Аз се обадих на касата на Двореца на културата и спорта и ми казаха, че вече продават и са по 10 лв.
  4. А за България- Полша във Варна знае ли се кога ще се пуснат билетите?
  5. Браво, страхотен дизайн, сайта изглежда много добре!!! Днескашната ни игра ми изглежда много несигурна, с много грешки и то глупави...Не можем да правим две поредни еднакви грешки и след това да тръгнем с абсолютно същата тактика. Франция не е чак толкова силен отбор, че им даваме досега 2 гейма. Честно казано с тези групи не знам как ще стане класиране по натам....С група е просто потресаващо слаба, два отбора ще се класират в следващата фаза и почти сигурно ще отпаднат веднага, а ще получат лесни точки. Много контузии, много нещо.... Сега е едва първия мач и се надявам много нататък да се стегнем.
  6. Със safe mode не успях да се разбера, успях да импортирам снимките и видео файловете...
  7. Да, извинявам се, не се е прикачило....ето:
  8. Здравейте, флашката ми не иска да се отваря, показва това, което е на прикачения файл. Вчера имаше вирус и след него това показва. Дали има някакъв начин да сваля файловете от нея без да я форматирам?
  9. Две неща ми направиха впечатление днес - първо играта на Соколов и второ уместното и вярно рефериране на мача (това май ми е болна тема след съдиите на последните ни мачове). Победата беше важна по няколко причини първо - не я очаквахме, второ - ще ни вдигне самочувствието и не по малко важно е че колкото по нагоре в групата сме с толкова по да кажем лесен противник ще се сблъскаме нататък.....Както каза баща ми "овчарите" както ни наричаха поведоха стадото. Браво за страхотната игра, особено в първите геймове и за ината, който показахме в останалите....умората в поляците доста си личи, все пак не може винаги да си във форма, докато ние изглеждахме доста свежи....само така трябва да играем и да мечтаем за колкото се може по предно класиране.
  10. Играта ни е добра, каквото и да говорим, само ако изчистим тези глупави грешки.....Браво на Соколов, изнесе цялата лига, във всички класации го има, а на първо място за най-резултатен и се бори за най-добър сервис....По мои преценки ще бъдем в група с Франция и Германия, а те не са трудни, ако се стегнем...Глупаво загубихме вчера, но такъв ни е бил късмета....Само може да се надяваме да направим всичко възможно в другите мачове.
  11. Приятно съм изненадана от играта както каза коментатора не на резервите, а на младите лъвчета....Правят доста грешки, но е нормално, победата на Германия въпреки наистина страхотната игра за малко да ни се изплъзне. Имаме потенциал определено, нямаше ни ги утвърдените личности, но Соколов и Тодоров изнесоха мача, само малко Георги Братоев подаваше повечко на брат си, в което разбира се няма лошо, но при блокада откъм Валентин и свободно пространство пред Соколов е просто непростима грешка. Германците доста се ядосаха....Найден Найденов е добър вариант, успокоява отбора, дава напътствия. Беше доста важно да се намеси при жълтия картон на Вальо Братоев, който не беше заслужен, но този съдия от Пуерто Рико така реши, вместо точка за нас както трябваше да е - две за Германия и жълт картон. Въобще напоследък съдиите доста ни режат. Като цяло Аржентина ни победиха, Германия победи тях, а всички победиха Португалия. Смятам, че трудната победа над Германия и красивия обрат в 4тия гейм трябва заслужено да повдигне самочувствието на тази конфигурация от играчи, заслужават го. Трябва има само малко обиграност и стабилност в трудните ситуации.
  12. Много добра игра показахме, на ниво!!! Пък тези съдии дано чумата да ги тръшне, то бива бива веднъж, два пъти, но прекалиха. Дано играта ни да става все по-перфектна....
  13. Според мен освобождаването на Радостин Стойчев е голяма грешка, но времето ще покаже...Вчера загубата беше комплексен проблем. Дано да вземем домакинството на първенството от Италия (която е по-вероятно да вземе визата сега с двата гейма, които взе) и там да не се панираме.
  14. Не мога да позная Казийски, никога не се е предавал така, не можем да го обвиняваме за нищо разбира се, той направи достатъчно, но....Жеков не можеше да играе малшанс....Направо както каза Стойчев в четвъртия гейм имаше само един отбор на полето- германския.. Малко хъс и късмет ни попречиха.
×
×
  • Създай ново...