Jump to content

flop

Потребител
  • Брой теми

    129
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

flop's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Е това е дух - на това трябва да се научим! Супер за Русия! А нашите имат още да учат. Аз наистина искам да ги видя най-после шампиони... И не си отменям мнението, че беше уреден днес мача, но това няма голямо значение вече. Дано да вземем поне повече индивидуални класации.
  2. Еми аз така ги виждам нещата, просто съм ставал свидетел на циркове тотални и това беше насила загубен мач, емоциите също си казват думата естествено ама беше много жалък завършек на един много добър турнир. Да не говорим, че точно от Италия да падаме просто думи нямам... Дано не съм прав, дано, че иначе с тази федерация и всичко накуп хич не ни чака нищо хубаво.
  3. Позволявам си за първи път да пиша коментар. Не знам някой друг дали забеляза, но това беше уреден мач. Това беше една пълна гавра и подигравка с цяла България и публиката в залата. Първо нито един от геймовете, те не се зарадваха за точка, имаше моменти във 2рия гейм, когато извикаха, но през цялото време оклюмали. На всяко прекъсване - никакви емоции, никакво желание, Найден без типичното надъхване - само мълчи, жалка работа. Последният гейм го познах изцяло как ще протече - те дърпат, ние настигаме за малко интрига и това беше, а последните точки бяха пародия на волейбол, определено не съм медиум, но тея игрички и като цяла тази гавра я бях виждал и преди. Просто всички сякаш знаеха преди мача кой ще победи. Продаден, грозен мач отвсякъде, мене лично ми развалиха цялото приятно чувство създадено от играта им.
  4. Много си прав, то си личи, че без Матей сме половин отбор. На този състав както е му липсва само Матей - центровете ни Тодоров, Йосифов и Николов са супер, Братоев и Димитров са неопитни, но се допълват идеално, когато единия не издържи, Салпаров е извънземен, Соколов тепърва започва да мачка и остана Алексиев да възвърне малко форма, но може да бъде компенсиран с влизането на Пенчев или Скримов за по-голяма стабилност. И моето мнение е, че точно в момента бяхме готови за нещо голямо - сега отбора беше изключително силен и сплотен. Подкрепям тези протести, защото трябва да бъдат премахнати тея гниди от федерацията! Тайно се надявам и да се забелязва какво прави Владимир Николов, защото от герой(лично за мен) се превърна в една долна утрепка, подлога на федерацията и човек, който се опитва да разедини отбора. И аз видях как грозно се развика на Пенчев за топка, която той обърка, а знам колко е тежко да ти се развикат в такъв момент и в такава ситуация. Ако си млад и неопитен като него е силен удар върху психиката му. След всички емоции, които съм насъбрал и излях е редно да кажа поне едно УСПЕХ, МОМЧЕТА! Вярвам, че ще дадат всичко от себе си и дано късмета да е с нас, защото ще ни е нужен.
  5. Жеков взе да го запича, като видя, че има и по-добри от него. Дано, дано да бойкотира или каквото там прави до края на Олимпийските игри поне! Иначе честита победа!
  6. Как хубаво ще се улеснят нещата ако Лазаров се махне сега - Матей ще се върне и ще имаме шанс и за Световната лига и за Олимпийските игри, но не виждам как. Много се радвам, че Жеков не игра вчера, защото мача сигурно щеше да влезе в тайбрек с неговите простотии и калпави вдигания. Дано да го премахнат изцяло, макар че на този етап изглежда невъзможно... Надявам се силно Димитров да се налага по-смело от Найденов. Ако е разумен и независим треньор в близко бъдеще трябва да настъпят тези промени. Същото и за Владо Интриганта. А относно хората, които протестират - подкрепям ви докрай, все отнякъде трябва да се започне, ако млъкнем сега, после ще е късно.
  7. Със моето силно некомпетентно мнение състава трябва да е следния: Разпределители - Братоев, Димитров; Диагонали - Соколов, Йорданов, Милушев; Посрещачи - Казийски, Алексиев, Скримов, Братоев, Пенчев; Центрове - Йосифов, Тодоров, Николов, Гоцев; Либеро - Салпаров, Божилов. Владимир Николов и след това изказване ми падна още повече в очите и просто не искам да го виждам в отбора, Жеков не виждам повече кво трябва да прави в отбора с трагичната си муцуна и предвидимите вдигания, а Гаджанов просто не може да прави блокада, винаги има огромна дупка между него и другия блокиращ. На Братоев и Димитров им трябва много работа, но са талантливи, Скримов и Вальо също трябва много да играят още, но блесват с наистина много добри изпълнения. Лимона елементарни топки не може да отрази и затова не смятам, че е на ниво национален отбор. И така явно трябва да стана треньор, след като направо подредих отбора. :D
  8. Е така както е отборът, към него да се присъединят Салпаров, Боян Йорданов и Казийски и никой друг и да се работи за сработка... Много по-мотивирани, с желание и по-изчистена игра имат. Никакъв Андрей или Владо - просто те са трагедия в момента, единствено Алексиев сякаш е във форма. Много се надявам треньора да вижда разликата в разпределянето на Жеков - посредствено и предвидимо, с това на Братоев - много по-разнообразно и непредвидимо и най-важното - млад е и с желание играе.
  9. Е тази игра ми хареса!! Надявам се да играят така сплотено и уверено и в квалификациите! УСПЕХ!
  10. Няма да играем явно на олимпийски игри, поне не виждам как ще стане това. С тая игра и Пакистан ще ни размажат. Много жалко, че точно тази година се случва това...
  11. Дано, дано поне на световната лига ни провърви. Другото, което много ме учуди е коментарът на Стойчев след мача - че всичко било в техниката и работата. Не е прав, защото тренировката е задължителна, но не тя ти дава стимул и хъс за победа. Може да си на 100%, но това не значи, че оттам ти идва и желанието за игра. Изкарва момчетата, че са роботи. В такъв момент е по-добре да ги успокои и да ги надъха - да им каже 5 свежи приказки и че нищо не е свършило... Трудно ми е да го разбера, може и само аз да съм.
  12. Уау! Голям резил... Май, май без Олимпийски тая година. Жалко, че си профукваме златното поколение ама не се учудвам вече.
  13. Поздравления и за тази тема, Ванка! Малко късно се включвам, но все пак навреме преди полуфинала. Успех на момчетата и съм приятно изненадан от Братоев - ако сме с него предполагам, че поне едната дупка ще е запълнена. Другият проблем е Алексиев - дано да не е титуляр. Поздрави на всички във форума!
  14. Сърбия победиха Русия, така както ние ги бихме на Световната купа 2007 и се радвам, че взеха Еврото. Относно нашия отбор. Когато Тодор осира - играе на приливи и отливи. А щом Скримов е объркал е черна овца. Нищо, че той ни изкара третия гейм, защото си вкара всичките 6 сервиса поред - едва ли някой друг ще го направи ама айде. Че и миналата година като ни изхвърли от световното Алексиев срещу Куба, Владо после му се извинява че го обвинил - мале мила. Четох из няколко форума, че сме нямали по-добър посрещач. Ами да направиха ни на глупаци от федерацията щом така си мислим. Напротив - има 100 пъти по-добри от прасето, но като не се обиграват, откъде да разберем. Откакто Пранди застана начело и махнаха Пламен не помня да е имало цял мач, който да го изкара друг посрещач освен дебелака. Е, приятели мои, как да намерим друг като не се пробват. И мен ми стана ясно - то и не искат да пробват. Ами едно огромно "БЛАГОДАРЯ" на федерацията, че ни затрива златното поколение, начело с Матей. Може да изглежда крайно, но като се огледат добре фактите си е точно така. СИЛНО, ама СИЛНО се надявам Стойчев да промени отбора, макар че след последната му постъпка си пролича, че Тренто е на първо място. Квото и да е, ще ги подкрепям - само във волейбола ми остана надеждата. Поздрави на всички във форума и на Иван специално, че отново ни предостави такава страхотна тема.
  15. А така - Полша би Русия... Проблемът със сигурност си е в нас и най-вече в главите ни. Но най-големия проблем е бутането на Тодор Алексиев като титуляр. Няма да стане, когато разполагаме със седмия играч на противника.
×
×
  • Създай ново...