Jump to content

Ico69

Потребител
  • Брой теми

    7
  • Регистрация

  • Последно посещение

Ico69's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ще пробвам и че видя какво ще стане.Мерси много !
  2. Горната снимка е от филм без звук,а ето ся снимка със звук ---> Снимка Съжелявам,ама имиджхака са е прецакал нещо.
  3. algor,благодаря ти за мнението :] и аз мислех това да напрая като последен вариант. Вчера даже пробвах 2 филма,които са DVDrip и единият от тях имаше звук,а другият не. Нямам си никаква идея защо се получава така...
  4. Не съм никак на ТИ с кодеците и не мога да ти кажа.Затова и дадох снимка да се види. Ако ми кажеш какво да ти снимам и къде няма проблем :] Благодаря ти,че се занимаваш !
  5. Отначало бях с K-Lite 4.1.0 и като стана това си сложих 4.1.4 и пак същата работа. На клиповете даже не ми излизаше звук,но на ffdshow audio като му махнах миксера и си тръгна звука на тях,но на тези филми пак няма звук. Омешило се е нещо 100%,но има ли начин да го оправя без преинсталация ?
  6. Преинсталирах си Windows-a и си сложих най-новия k-lite mega codeck pack и при някои филми не ми тръгва звук.Има си картина и субтитри,но звук не... Пускам си G-spot и ми излиза следното : http://img521.imageshack.us/img521/8199/clipboard02bt1.th.jpg Пробвал съм с много плеяри и не е от тях (GOM,KMP,VLC,Media Classic и още много) Ако някои има идея нека я сподели п.с.-забелязал съм,че при DVDrip прави тоя номер.
×
×
  • Създай ново...