Jump to content

jerry

Потребител
  • Брой теми

    21
  • Регистрация

  • Последно посещение

jerry's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Тцтц ужас , до къде стигна България всеки ден има подобни случай.
  2. Добра идея , имам няколко предлужения и ще ги споделя с Tragedy.
  3. Тази информация не е само от sportal.bg , но като погледнах и там я има Извинявам се за невниманието ми
  4. Counter-Strike (Играя от 1996) , имам една от най-големите ЦС Мрежи FIFA/UEFA
  5. Търся човек който да се занимавал с програмиране на форум , и разработка на дизайна му.Става въпрос за php2bb.Ако има желаещи нека пишат по темата.
  6. Отвори конзолата и пиши ping cs.aidabg.net виж дали имах проблем там.
  7. Благодария ти. Сега ще ги разгледам.
  8. Благодария ти. Не е сложен просто работя над един сайт и оправям три комютъра за това извинявам се ако съм нахалствал
  9. Nvidia 66.xx ще моли ли да ми дадете линк ?
  10. Юнайтед се отказа от Бербатов Мечтата на Димитър Бербатов да заиграе в Манчестър Юн няма да се осъществи и през този трансферен прозорец. Причината е, че мениджърът на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън не е готов да плати исканите от "шпорите" 30 млн. паунда и се е примирил, че ще трябва отново да разчита на върха на атаката на Уейн Рууни. Макар много да харесва качествата на Бербатов, шотландецът е изгубил търпение от постоянните спорове с шефовете на Тотнъм и най-вече словесния конфликт с президента на лондоснкия клуб Даниел Леви. Според вестник "Times" войната на думи между Фъргюсън и Леви само е влошила и без това сложната ситуация, в която никоя от двете страни не беше склонна на отстъпки. Сега мениджърът на Юнайтед ще направи последен опит да привлече някой измежду Давид Вийя, Самуел Ето 'о, Карим Бензема и Роке Санта Крус, но много по-вероятно е да да остане без нов нападател. Изданието коментира отдръпването на шампионите като лоша новина за Тотнъм, защото единственият друг отбор, който има интерес към Бербатов - Барселона, е заел изчаквателна позиция и не изглежда решен на всяка цена да преговаря за българина. При това положение наставникът на тима Хуанде Рамос ще се изправи пред сериозния проблем да се оправя с един футболист, който в мислите си отдавна е напуснал "Уайт Харт Лейн".
  11. Незнам дали тук е мястото на темата ако не е изинявам се преместетея Значи търси драйвари за Nvidia GeForce FX 5200 ще ви помоля да споделите вашето мнение и ако можи да давате линк към драйварите Благодария
  12. Услугата се ползва само за абоната на месецен план и става така #31#08... (след #31# набирате желания номер от вас )
  13. Мм благодария ти , но все търсих програмата
  14. Търся програма която можи да се поздравя по скайп (От winampa да поздравявам в Скайп).Имаше нещо такова Благодария
×
×
  • Създай ново...