Jump to content

bmvtooo

Потребител
  • Брой теми

    640
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

bmvtooo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. За съжаление тази му функционалност все още не е активна! Така и не успяват да се справят с написването на софтуер с който да бъдат активни всичките му функции! Иначе от менюто трябва да се направят точните настройки на лан картата за да може да има свързаност с компютъра, но кога ще бъде възможно да се ползва не се знае защото от Булсатком мълчат!
  2. Има Торбалан бре имам си го даже на скайпа Ако не вярваш виж сам: http://store.picbg.net/thumb/D1/69/b6aad255b82ed169.jpg Колкото до Духовете: Писано е: А писаното никой не е в състояние да промени! Дори и не се опитвайте да го оспорите понеже съм сигурен ,че и вие сте го казвали без да го осъзнавате когато ви се случи нещо лошо например: "Така било писано" - така казват всички и дори не си задават въпроса защо го казват! Е казах ви какво е писано, а вие съдете сами за себе си това което изговаряте от кой Дух е! Даже мисля, че беше въведен в училищата предмет по религия и точно това ще се изучава! п.п.Много ще ми е интересно да видя как ще бъде отговорено на въпросите зададени от @plamen74.72!
  3. Тези настройки не помня да съм ги променял! Променях само бутоните с кой клавиш ми е по удобно да бъдат (един по един се променят)!
  4. Доста отдавна съм го правил това ,но ето какво успях да намеря: http://store.picbg.net/thumb/7A/09/128baa2d89c97a09.jpg http://store.picbg.net/thumb/EA/1C/795a2a48e261ea1c.jpg http://store.picbg.net/thumb/1C/7B/c593cec6652f1c7b.jpg http://store.picbg.net/thumb/71/28/4f9160cc4d317128.jpg http://store.picbg.net/thumb/6D/EB/6356ccadf4a26deb.jpghttp://store.picbg.net/thumb/5B/86/8b574fbac9fc5b86.jpg http://store.picbg.net/thumb/5F/EC/bbdfe06def1e5fec.jpg
  5. Явно не сте тестили с най-добрия тестер за целта! Това са най-добрите тестери за LCD и Plasma: Ако го бяхте направили щяхте да знаете,че описанията нямат нищо общо с действителността в която Panasonic ги бие в качество на картина и звук! Няма да правя реклама защото темата е за съвсем друго, но ако искате питайте тези които са го направили на практика този тест! Проблема на плазмите е в прегряването при което остават следи от предходно изображение (но това беше преди)! При новите плазми LCD-тата не могат да се мерят с нищо! Сега по темата @mate каквото и да избереш: Плазма или LCD гледай като го купуваш да не се връзваш на рекламните технически описания защото това е голям търговски трик! Каквото и да избереш гледай да има вградени и трите вида тунери DVB-S/S2 ; DVB-C ; DVB-T (да не се вържеш само на този трик DVB-T ; DVB-C ; DVB-HDTV при което се твърди от продавачите ,че DVB-HDTV е тунер за сателитна телевизия което не е вярно,а означава ,че DVB-T и DVB-C работят и в SD ,и в HD!). п.с.Малко пояснение: DVB-S/S2 -> Това е тунер за приемане на Цифрова Сателитна Телевизия S-Mpeg2 S2-Mpeg4 или S е Цифрова сателитна стандартна телевизия (означавана като SD -> Standard-Definition), а S2 е HDTV Сателитна телевизия с резолюция до 1080р (означавана като HD -> High-Definition)! DVB-T -> Това е тунер за приемане на Цифрова Ефирна Телевизия (очакват се 20бр. програми безплатно за цялата страна! В София са вече 8бр.) DVB-C -> Цифрова Кабелна Телевизия DVB-HDTV -> Несъществуващ тунер, но това е рекламния търговско технически трик, което обозначение всъщност означава ,че оснтаналите тунери изброени по-горе (без S2) могат да ъплинкват стандартно приемане на телевизионен сигнал в HD -> High-Definition И при трите е важно да има CA модул (това е четец на декодиращи карти),но може и слот в който се поставя модул с декодираща карта! Пздрави bmvtooo
  6. Виж как е при мен на РРРоЕ (няма клониране на мак адрес - всичко е нули): http://store.picbg.net/thumb/2D/B8/4ec1dd9a4edf2db8.jpg-кликни за да видиш в голям размер!
  7. Щом е с РРРоЕ виж дали е на Connection Type: Continuous А настройката на DNS-а я остави на автоматика. Би трябвало да се свърже след прилагане на всички настройки, стига да не бъркате потребителското име и парола!
  8. Защо питаш - има си 32-bit операционна система и 64-bit операционна система!!! Ако компютъра е направен за 64-bit операционна система ,как ще сложи 32-bit операционна система?! Колкото до останалото - и сам си се сетил ,че не трябва да го правиш! А и самоделки никому не са нужни!
  9. ТЦ- пак не позна Истината и и науката са ,ще бъдат и винаги са били противоположности!!!
  10. Не ми и трябва да познавам защото това е смърт и води към смърт!!!: Не виновен е този който е послушал злия,лукавия,измамника или дървото което дава знание - и е извършил това!!! Хайде сега без оправдания - Бог не ги приема!!!: Доказателства за чудесата Божии има и днес - имаш си Гугъл бре! Защо не го използваш за да видиш сам или искаш всичко както на бебе се дава - на готово!!! Който не работи ,не трябва нито да яде!!! Никога не съм споменавал напразно Името на Моя Бог, защото Той ми заповяда какво да направя и какво да ви напиша!!! Опитай се само да го докажеш това твое твърдение и сам ще стигнеш до извода колко много си се лъгал (и аз съм минал по този път,но сега когато разбрах разликата не се връщам в този бълвоч науката)!!!: Религията е наука и няма нищо общо с вярата (не е вярващ оня който говори ,че вярва! А онзи на който му е даден този дар Вяра!!!): Това разрушение както вече казах - НЕ искате да признаете,но добре ви е известно,че това идва от науката и всичките и научни опити (като се почне от ядрени,атомни и т.н. всякакви злини за унищожение на човечеството)!!! И това не е вярно: Човек не може да направи нищо ако не му е дадено от горе!!! Защо пак излъга: Кръвта е червена,а Господ е казал - В кръвта на всяка твар е живота и!!! Не можеш да отговориш на елементарен въпрос ,а пишеш само това което ти изнася -то и няма как да е защото дявола е противник на Истината!!! п.сТака казва Господ: Ти който съдиш другите себе си осъждаш защото правиш същото!!!
  11. Чакай сега -Защо отвново лъжеш??? Нали каза ,че си се отказал - Сега защо пишеш??? Защото си лъжец!!! Виж как @Plamen74.72 вече не ви пише защото е верен и мрази лъжата!!! Пред Бога няма нито мъжки ,нито женски пол, нито нации и езици!!! Сам казваш,че всички човеци грешат ,а тук излъга защото ако тя е само добро защо твори най-много зло???: Библията е Божието свидетелство и пример оставени за да видим кой човек какво го е постигнало!!! т.е.Тия които се противят къде са и какво е станало с тях, а тия които Го приеха какво е станало с тях!!! Хайде нали сте отворени - защо не отговаряте като ви питам???: Пак пишеш каквото ти изнася,а не отговаряш: Хайде де нали сте отоврени и науката ви дава всичко - Защо мълчи по този въпрос???: Това е най-голямата ЛЪЖА: Защото Силата няма нищо общо с науката,която е последствие от човешката глупост и БУНТ спрямо ИСТИНАТА - а БОГ е ИСТИНАТА!!! Не натрапвам на никого каквото и да било!!! Или пак си чел между редовете и си се хванал за това което ти изнася: п.с.Дано сега като е в червено да го видиш!!!
  12. За кои точно говориш? За религиозните ли? Само не ги намесвай пак понеже ще се окаже ,че наистина четете и пишете само това което ви изнася!!! Не е възможно защото Бог ви го казва!!! Възкресение на мъртвец, прохождане на куц или проглеждане на сляп без намеса на медицината как става според вашата наука която никога няма да може да го обясни!!! И то защото ще трябва така да си признае лъжите!!! Опитвате се да кажете ,че науката е истина ,а тя си остава лъжа защото приемате само облагите ,но не и злините които са многобройно повече!!! Ето и как може в едно нещо да сме на едно мнение (а не да казваш ,че това никога не е възможно - защото ще се окажете наистина лъжци!!!): Аз ви го казах от поговорката на старите хора които ще се окажат по умни от вас учените!!!: Че е неправилно,неправилно е ,но не искате да го разберете - Как тогава да ви го обясня като сте се хванали за нещо което произлиза от вас??? Няма и нужда да коментираш - Това е ясно на всички -> Науката е най-голамото зло ако и да дава благинки които наричате добро (точно това е дървото за познаване на доброто и злото)!!! п.с.Последен въпрос: След като казвате ,че няма бог защо приписвате всичкото зло на този който според вас не съществува??? Който иска да приеме - нека приеме,а който не иска - нека да не приема!!! Средно положение няма!!!
  13. Я дяволските чада се увеличават! Въобще направихте ли си труда да прочетете що казва вашата глупава наука? Не но ръсите злоба и омраза защото не познавате истината и се слепи за нея! Като сте такива научни фанатици дайте ми отговор от къде се появи всичко - ама не ми разправяйте врели некипели ,че се появила някаква капка и от нея така нататък разни глупости - От къде тя се появи и как, а ЗАЩО се появи? Няма да отговорите защото вашата глупост науката не може да отговори - Защо ли? Защото произлиза от човека ,а не човека е произлязъл от нея! Силата е познаването на Истината ,а не тъпото ви знание: Защо ли? - Защото приемате само това което науката ви е дала ,но не и онова което ви е отнела ,а то е много повече от това което е дала! Но дори и да го е дала, то е за да ви ограби без да разберете -и успява! Не е възможно човек познал Истината да го върнете отново в нещо което е лъжа и произлиза от бащата на лъжата - дявола!!! Вярвайте си като искате на науката ,но си оставате измамени!!! Аз не искам тази измама след като вече съм разбрал що за лъжа е науката и нейните последователи които творят най-големите злини - И не ми казвайте ,че не е така! Защо науката твори най-вече оръжия за масово поразяване и се използва най-много за военни цели??? Като е толкова добра защо не се спре и не почне само да помага,а гледа глобално за унищожението на човечеството??? Леле колко сте заблудени!!! Жалко ,че не искате да прогледнете!!! п.с.Божиите чада и дяволските чада никога не могат да бъдат на едно мнение!!! Не е възможно да вървят двама души в един път ако не са на едно мнение - поговорка от старите хора!!! п.с.2 - @antishoC казах го вече и пак ще го кажа (макар, че вече се доказа как научните люде четат само това което им изнася) - Бог е против религията която също от науката произлиза,аз също съм против (вие разбрах, че сте)!!! Тогава защо се хващате като удавник за сламка и говорите за религията която най-много ще бъде съдена (това е висшата цел на дявола - да накара в името на Господа да се прави това или онова като нещо което трябва да се прави)??? Господ вече казва на такива Аз не ви познавам и никога не сте ми служили!!! Каза още и на всички хора как да постъпят с религиозните - Слушайте ги какво говорят ,но според делата им не вършете!!! Не ми говорете вече за религиите - Аз за Истината ви говоря ,а не за религиите!!! Който иска да приеме - нека приеме,а който не иска - нека да не приема!!! Средно положение няма!!!
  14. Прочети това и после пак пиши глупостите си!!! http://bg.wikipedia.org/wiki/Произход_на_живота Бог не е книга и никога не е бил!!! В тази статия която ще прочетеш - ще се засрамиш точно от твоята наука!!! Това което за теб е фанатизъм ,за други пък науката е такава - Защо ли? Защото познават Истината!!! п.с.Планината вече я преместих,но ти не го видя,а и няма как да видиш защото си СЛЯП!!!
×
×
  • Създай ново...