Jump to content

sao

Потребител
  • Брой теми

    137
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

sao's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Можете ли да ми кажете каква най добра видео карта може да работи на това дъно. Проблем е че не знам колко е захранването, а и не знам от къде да видя, ако е нужно разбира се. Цената е до 200 евро. Дъното е Аsus m2n-mx se. Разбира се ако се получи добре, може и ново pc за тия пари горе долу. Два варянта са : ATI FireGL V3600 ATI Radeon HD 5770
  2. А в това яйце имало ли е кокошка?! И малко се отклоняваме от темата... Ако ти е интересно, потърси на дискавъри сериите "Проект Земя" там имат една серия за пътуването във времето
  3. Е мерси... Не знам какъв е бил проблема ама тръгна. Вече приема сигнал от него. Няколко пъти обаче го вкарвах в USB портовете, смених ги всички и на края тръгна. Но винаги си го отчитеше, а това как става не знам. Сега остана само да търса начин да променя чувствителноста, което май е невазможно Благодаря иначе!
  4. Намирам тези, ако не се бъркам къде търся: http://img403.imageshack.us/img403/8022/20101204132407.jpg Освен това наистина имам два контролера, пад и този джойстик.
  5. Но защо като му слагам настройките в играта например, не реагира. Не приема сигнал.
  6. На скоро се сетих че имам джойстик, и реших да го включа, но се сетих че нямам диск. Възможно ли е да го подкарам да работи без инсталационния диск?! С Windows 7 съм ако е важно Потърсих драйвери за него, намерих нещо но не ми върши работа... Oсвен това намерих и това но пише че е за XP. Дали може да работи и за 7?
  7. Трябва ти EZ Grabber , струва около 40-100 лева в ebay, попринцип върви с софтуера
  8. Супер! Но сега друг проблем от къде да си добавям сам информацията? Т.е. аз да си напиша име, година, актьори например? А и ако трябва да е от файл, не може ли от свален? Аз потърсих в програмата и не намерих ;/
  9. Със сигурност има някаква програма/каталог, където да мога да си слагам любимите филми В смисъл не като файлове, а като заглавия/година,актьри и т.н. ?
  10. А как става това със "астройваш си модема портове и други .." Аз си направих рег там и не знам са какво сега права :–)
  11. Домашно а Ако имаш блок-схемите които си се правят по принцип, както уча и аз паскал-а, действай по тях. А там което те затруднява кажи. edit. Уау не видях датата ;/
  12. Останах изумен от пълният ти отговор... А сега айде некой да каже за някоя хубава монета за размяна.
  13. Нямам софтуера на ЦРУ като по филмите, за да разбера какво си ми показал, greenboy Дай малко повече информация и по-качествена снимка. Или по-скоро само каква е монетата, останалото ще си го намеря.
  14. За празниците си взех лаптоп compaq CQ61 - 330SQ без ОС. Та значи, вкарвам диска зарежда ми и избива син екран с грешка х00000007b, не помна какво е пред хикса. Какъв е проблема?!
×
×
  • Създай ново...