Jump to content

jotsy

Потребител
  • Брой теми

    16
  • Регистрация

  • Последно посещение

jotsy's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря Ви за съветите! Още днес ще пробвам какво ще се получи, надявам се ще стане и без диск и всички ненужни програми който са инсталирали родителите ми на лаптопа ще се изтрият от регистрите на лаптопа и няма да се налага формат.
  2. Благодаря за линк-а! Разгледах ги всичките 157 стр. и не можах да открия такъв gadget, интересното е, че има мн. видове календари, но в нито един не видах опция да се направи запис с напомняне всяка година е на само за конкретно избраната!
  3. Здравейте! С Vista Home Premium съм и от седмица насам си търся някакъв Gadgets за Seed Bar-a за напомняния за рожденни дни и не мога да намеря, на някои да му е попадъл под ръка?
  4. ами да по стара е от 4.0, но е по нова от предния ми скайп Чета доста коментари из форумите и да Ви кажа от новия скайп 4.0 има само оплаквания и се отказах да го слагам, този също ми върши добра работа !
  5. Привет! Родителите ми, ми изпратиха лаптоп от USA - Acer Aspire 5100 с Windows Vista, към него имаше и една кутиика с диск: Upgrade Windows Vista Experence, та въпроса ми е дали мога с този диск да си преинсталирам ПЦ-то или той най-вероятно е само за Update, понеже са слагали на ПЦ-то всевъзможни програми, разни screen saver-и и какво ли още не!
  6. Здравейте отново! Успях да си реша проблема, инсталирах малко по нова версия скайп 3.8.0.188 и сега всичко е ок. Старата явно нещо не пасваше. Благодаря ви за помощта !
  7. Здравейте! Имам малък проблем с Скайп! Версията ми е 3.8.0.154 и от около седмица се опитвам да си променя личните данни, като например да добавя e-mail, web addres или да си добавя коментар под снимката, след като го направя натискам бутона обнови, но никаква реакция? Това се получава и ПЦ-то на работата ми, където съм с Vista Home Premium и у дома с XP Professional! Не знам точно от каде идва проблема, можели да е от някакви настроики на FireWall-a на windows-a? Благодаря Ви!
  8. Благодаря, Night_Raven! Залявам се с търсенето !
  9. Благодаря за помощта! Значи по въпроса да си търся DDR400 и в слачая 1gb.
  10. Здравейте! Компютъра ми е с дъно: AsRock K7S41GX, ето и линк към pdf файл с инструкции: http://www.asrock.com/manual/K7S41GX.pdf. С 256 рам съм DDR400 и искам да я увелича поне на 1gb. Съдейки от горния линк / на 8 стр. има схема на моето дъно / в единя от слотовете за рам-та пише DDR1, а в другия слот DDR2. Това означава ли, че мога да махна старата си рам DDR400 / понеже са доста скъпи / и да сложа DDR2 - 1gb? И другият ми въпрос е могат ли да работят заедно и двата вида рам? Благодаря Ви предварително!
  11. Здравейте, колеги. Пробелма е отстранен.Монитора е бил прецакан.На следващия ден занесох новото ПЦ на работа и там го скачих с монитора с който работя и всичко си тръгна ОК.Инсталирах си Windows, които смъкнах от zamunda.net и всичко е ок с изключение на това, че когато отворя без значение какъв прозорец от папка или от нет-а и го смаля - Restore, при преместването на този прозорец с мишката, все едно ми сече, не съм виждал такова, незнам дали Ви обеснявам правилно, но се надявам да ме разбирате, явно е от самата ОС. Отностно монитора, занесох го отново в Офис 1 и незнам дали знаете, защото никъде при закупуване на нова техника не казват това на купувачите, че по закона на защита на потребителите новозакупена стока до 3-тия ден включително имате право да върнете стоката дори и тя без да е с някакъв фабричен дефект.Така така направих и аз, казах че има проблем с монотора и си поисках парите обратно.Върнаха ми ги с хиляди извинения и т.н. Купих си др. монитор пак Филипс, като сегашния ми, от който за сега съм доволен. Благодаря на всички за дадените ми отговори и съвети.
  12. Благодаря, Ви за помощта.ДНес ще видя какво мога да направя с инсталирането и с пробата на монитора. А относно фирмите в разград, за съжаление е така, мн зле от към читави продавачи на на комп.Комп-а който ми е на работа,него го взех от ТехноМаркет в Русе, ако знаете пък с него кви проблеми имах докато инстална ХР на него, от поне 10 диска съм пробвал и не искаше нито един, но как да е успях да го оправя и сега вс е ок. Диска който е windowsa е boot днес ще пробвам какво ще стане, CD работи, защото слагаь диска с diver-ите за дъното и го завърта. Ще ви пиша днес какво съм направил.
  13. Малеее, на ново ПЦ? Ами значи тия от Офис 1, да си оправят кашата, аз нямам вина, щото така беше и като го пуснах.
  14. Благодаря Ви за бързите отговори колеги. Вие представяте ли си, че с монитора нямам никакво упътване, с копм-а имам само една книжка която е за сглобяване на хардуера и тва е ! Това с размяната на мониторите ще го пробвам утре, че другия ми комп.е на мястото където работя. Говорих с приятел сега и ми каза че можело и сама видео карта да не е поставена правилно, защото каза че при него се е случвало да се размести при пренасяна на Пц-то и вадело нещо подобно след това.Аз ще я наместя ако е така, ама ми гори гаранцията в случая, заради лепенките по кутията.
  15. Здравейте отново колеги, казвам се Николай, сажелявам ако е малко така nick name-a, ами ми е останало от казармата и понеже е винаги free си го ползвам. Ето ви линк за комп.конфигурация http://office1.bg/index.php?PageID=87&...D=2301000000415 Та отностно проблема, ОС няма никаква инсталиран,така е както го взех вчера, едиснтвеното нещо което се пявява на екрана като пусна ПЦ-то е тия линии които ви казах и си стоят така, само каде им се променя контраста.Прави ми впечатление че имам и друг комп.у дома и там дори комп.да не е включен а само монитора си ми вади син фон и надпис Philips, а този монитор Proview, ми вади пак тези линии дори при незакачен кабел към Пц-то.Пробвах дори с менюто на монитора и пак нищо не вади, а според мен би трябвало, поне на другия ми монитор е така, дори и при изгасен комп. Може ли пък на монитора да му има нещо? Тези линии не знам дали се сещате едно време телевизия БНТ, като им свършеше програмата вадеше такива линии на екраните на телевизорите, тука са пак такива само че мн повече. С тази програма - Hirens, ми казаха да си направя boot cd и и да го сложа щяло да ми искара нещо като дос или и незнам. Искам да си сложа ОС - XP - profesional, с такъв съм и на другото Пц и съм доволен.Имам си диск с ОС, но незнам как да стигна до дос и да си избера файл-а Setup. Благодаря Ви.
×
×
  • Създай ново...