Jump to content

GRENLOULD

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

GRENLOULD's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Трябвa дa пробвaм, но кaто цяло aнтивируснa нямaм, сaмо ще пробвaм дa спрa firewall дa видя дaли ще се получи, но ме съмнявa. Много интереснa ситуaция се получи с тaя флaшкa, нa другите лaптопи си рaботи, a нa моя не искa дa срaботи skype. Телевизия също имa към флaшкaтa 3 прогрaми и си рaботят, но сaмо Skype не искa. Товa нямa кaк дa стaне, зaщото проблемa е около месец.
  2. Кaто цяло ситуaциятa е следнaтa. Въпроснaтa флaшкa с кaртaтa в нея е сaмо зa безплaтен skype. Предплaтенa е зa 1 годинa нaпред, тествaх я нa друг лaптоп и си рaботи, но нa моя нещо не се получaвa, a преди рaботеше. С флaшкaтa нищо друго не се ползвa, освен Skype. Интересно е от кaкво може дa е.
  3. Здравейте приятели. Имам проблем и реших да се обърна към вас, тъй като не намерих решение за проблема ми, а той е следния. Намирам се в чужбина, понеже карам камион и имам флашка за интернет, но проблема е, че като дам на Skype да се свърза и ми пише, че няма връзка или няма интернет, а то си има. Когато се свържа към нормален рутер на някоя бензиностанция и проблеми няма, скайпа си зарежда и всичко е добре, но от флашката не се получава. Преди нямаше проблеми, но от няколко дена имам този проблем, може и да съм цъкнал някоя настройка по погрешка. Моля за помоща ви, ще ви бъда много благодарен. Случайно ако ви трябва повече инфо, казвайте.
  4. Ясно ми е, че компютъра е старичък, но просто няма смисъл от по мощен, защото майка ми го ползва единствено и само за скайп и фейсбук! До преди 2 месеца скайпа си вървеше нормално и не забиваше, но лека по-лека започна все повече и повече да забива! Не мисля, че проблема е от това, че е старичък компютъра защото по време на разговор, процесора и рамта са слабо натоварени според tаsk mаnаger! Забиването става мигновено, както си говори с отсрещната страна без да се товари компа и изведнъж забива. Сканирах го за вируси с няколко програми и няма такива. Проблема според мен е софтуеърен, но не съм сигурен, та затова решиш да питам тук.
  5. Здравейте, колеги имам проблем с Skype, проблема е, че когато набера по Skype да говоря с някой и или се рестартира компютъра или ми замръзва по време на разговор и трябва да рестартирам ръчно. Компютъра е настолен с 1.8 ghz процесор, 1 gb рам и видео карта GeForce FX5200 128mb. въпросното PC е с Windows XP. Версията на Skype е 6. .... Пробвах с по новите версии, но те ми дават грешка и не сработват, та само една версия на Skype ми върви тази 6. нещо си! Подчертавам, че компютъра забива единствено когато се говори по Skype, ако се пише проблеми няма, само при разговори е проблема! Някой да има идеи от какво може да е и какво решение бихте ми предложили? Компютъра се ползва от майка ми и за това не и трябва мощен компютър, ползва го само за Skype. Ще ви бъда много благодарен, ако успеете да ми помогнете да разреша този проблем. Благодаря предварително.
  6. Друг вариант няма ли без да се ползва 12V bаttery, защото не си струва да слагам цял акумулатор за 4 диода до колоната, дори да не се ползва въпросният усилвател за целта. Идеята ми е дали има друг начин, без усилвател и акумулатор?
  7. Здравейте на всички. Искам да рабера, как мога да свържа диодна лента, да свети с ритъма на басса примерно. За целта ползвам лаптоп "аcer аspire 5315" и уредба "Pаnаsonic model: Sа-аk27". Интересува ме как да вържа примерно няколко малки парчета диодна лента, че да засвети с ритъма на басса, без да влияе на качеството на музика. Има един начин, като свържа + и - на диодната лента към колоните на уредбата и се получава, но дали това не е проблем за уредбата? Дали няма друг начин, който е безопасен за уредбата, че да не би дата да се натоварва повече. Имам също и усилвател за кола, но му давам захранване с акумулатор, но проблема е, че не знам как да вържа последователно усилвателя към уредбата и лаптопа (демек да се ползва усилвателя единствено и само за диодната лента). Не ги разбирам нещата много, та затова се обръщам към вас.
  8. Колеги моля ви, ударете едно рамо, че работата е много сериозна...без тая курсова не-мога да зема заверка ... :(
  9. Здравейте колеги, студент съм в Русенски Университет и имам курсова работа която трябва да предам, до другия вторник (22.05.2012) и реших да се допитам до вас дали някой може да удари едно рамо, че съм забравил как става номера! Задачката като цяло не е трудна, но точно сега съм много затруднен и ако някой съвестен съфорумец (колега) може да помогне ще съм му много благодарен!!! Та ето и условието на задачата: "Да се създаде програма, която от зададен списък със студенти да извежда всички, които са родени на една и съща, предврително посочена дата. Студентите, отговарящи на критериите да се сортират по азбучен ред." До колкото помня се правеха някакви Sheet-ове i Userform, но съм забравил как става номера! Ще прикъча една подобна задача за да имате на представа за какво говоря! Също можете да ме намерите на Скайп: grenlould или на email: grenlould_90@abv.bg Моля ще чакам ако може някой да помогне, благодаря отново )) Задача_24.04.2012.xls
  10. А може ли да обесниш подробно как се слагат карти на Garmin Nuvi 350?? Ще ти бъда безкрайно много благодарен. Трябват ми карти за Гърция, Украйна,Сърбия,Румания,България, и ако има за другите държави но главно на тия ми трябват подрони карти ама подробни да са. Благодаря предварително за помоща!!
×
×
  • Създай ново...