Jump to content

filchev

Потребител
  • Брой теми

    31
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

filchev's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Може би, би трябвало, но като я пусна до 1 мин. макс се претоварва и спира всякакав download/upload и така за 5 - 10 мин., тръгва да тегли и до мин. пак същата работа, и така се върти докато изтегли файла.
  2. Разцъках ги и даже й останалите, и се получи. Вече не ми се претоварва Utorrent - а и тегля файлове без ограничение на размера. Благодаря на всички отзовали се. Да сте живи и здрави. Ако сложа отметка на: - Enable caching of disk writes , или ако увелича ръчно "Cache size" , веднага се претоварва, макар че незнам за какво са, но при тези натройки нямям проблеми, или поне за сега. Ето и снимка на прозореца с настройките:
  3. Извинявайте за голямото закъснение. Инсталирах HD Tune 2.55 и в графата Health нищо не показва. Ето и 3 снимки:
  4. Няма ли оправия Utorrent-а ? До сега нямаше грешка и изведнъж да трябва да го сменям. Проблема не се получава при всеки. С Bit Comet е същата работа, а не ми се иска да го сменям. Някакво друго решение. Благодаря за бързото отзоваване.
  5. Здравейте. от 2-3 дена насам като си пусна да тегля някой Blu-Ray Disc или HD през Utorrent-a , започва да се тегли и след няколко секунди ми показва Disk overloaded 100% и Utorrent-а спира всякакъв Download и Upload и трябва да го рестартирам. С Utorrent 2.0.4 съм и този проблем ми го показва стига филма или файла да е над 4 - 5 Gb , а и двата ми дяла са NTFS, с Windows 7 Home Premium съм. Моля Ви помагайте !
  6. Пак съм аз. Бихте ли ми намерили решение как да записвам от това радио и да мога да си отварям папката и да слушам каквото е записано, защото пак пробвах със Streamripper-а и пак не ми я отваря и при приятел ходих, при него е същия проблем. :'( Радиото се казва "PowerNet Psy-Trance" ето и линк: http://www.predavatel.com/bg/ Ето и снимка за по - точно ориентиране: http://i241.photobucket.com/albums/ff61/filchev/dhjnyh.jpg
  7. Нищо не излиза, пробвах както ми каза и с цялото име на папката и без R A D I O P O W E R N E T. http://i241.photobucket.com/albums/ff61/filchev/gnvg.jpg Помогнаха ми на едно ЛС ето и отгорова: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...mp;#entry479177 Едно голямо мерси на B-boy[styLe] и Night_Raven за отзовали се толкова барзо по моя проблем
  8. Нямам DC++ Просто папката е с такова име от доста време, а другата папка е създадена от Streamripper като записвах от радиото. При другите радиа, които записвам нямам проблем с папките, а само с тази.
  9. Пътя на папката: D:\DC++\ZZZZZZZZZZ\R A D I O P O W E R N E T 24-7 the finest psy-trance music.. Името на папката: R A D I O P O W E R N E T 24-7 the finest psy-trance music..
  10. Здравейте. Имам една папка, която при опит за отваряне или изтриване ми дава една и съща грешка. Искам да я изтрия, но пак ми дава грешка и неще да се изтрие. Пробвах нормално с Delete, но неще, пробвах с Unlocker 1.8.7 и пак неще, и пробвах с TuneUp Utilities 2009 и пак неще да се изтрие. Бихте ли ми помогнали с какво и по какъв начин да я изтрия ? Благодаря предварително.
  11. Защо не пробвате www.predavatel.com Там има много голям избор от онлайн радиа и при това много от тях са разделени на house, techno, minimal, hard techno, DnB, бг и още много радиа Streamripper-a е върховен, мерси Night Raven ти си
  12. Имам AIMP2 и рекордера му не става за нищо, а до колкото видях този плеър е 2.5 ще го пробвам пак да видя дали е подобрено качеството на запис, а този Streamripper не съм го чувал но и него ще пробвам. Иначе съм пробвал доста записващи програми и или всичките не стават за нищо, или има някакви настройки за подобряваня на записа, които не знам. Всичките програми записват с много бас, а средите и пищялките се чуват едвам едвам и въобще качеството е много зле. Поразцъках AIMP2 плеъра който имам и извади добре записа от радиото, но не ми харесва, че записва звука толкова силен, колкото ми е усилен плеъра докато записва. Ако знаеш мога ли да накарам плеъра да записва с една сила и да не се влияе от това дали ми е усилен плеъра или не, защото записвам примерно и ми хареса песента която записвам и ако осиля после записа също ще се усилва и намаля и така няма да е приятно като се слуша , а BoomBox-а беше програмата с най - най - простия интерфейс, а правеше такива записи, каквито не съм срещал друга програма да прави и не се влияеше от това дали усилвам или не. Ето и малка част от песен записана от Traffic Radio с BoomBox Internet Radio Player v1.0 и отрязана с Cool Edit Pro 2.1 _1__TRAFFIC_RADIO_STATION___house___club_music__www.trafficradio.org.mp3
  13. Здравейте. Значи проблема ми е, че като напиша на програмата да намери определено радио, тя вече не го намира и винаги ми изкарва " 0 Stations Found " дори и да и задам да ми търси по стил както може по принцип и пак нищо не става, а аз искам да записвам от нея, защото тя е единствената програма, която записва с такова качество, каквото самото радио се излъчва. Но вече има поне 1 месец от както спря да намира каквото и да е радио и това не е само при мене, но и при още двама мои приятели. При тях е същия проблем - не им изкарва нито една радио станция. Четох, че някаде ще излиза BoomBox Internet Radio Player v2.0 , но незнам кога и си мисля, че това също е вариянт предната версия v1.0 да бъде спряна някаде централно от jajsoft мисля че бяха. Моля Ви хора помогнете ми да си оправя програмата, защото втора като нея няма, а Аз обожавам да записвам от Traffic Radio Station, защото там пускат най - яката съвременна хаус и клубна музика. Благодаря предварително.
  14. Като вкарам само Video_TS ми изкарва: http://i241.photobucket.com/albums/ff61/filchev/dhfsjm.jpg
×
×
  • Създай ново...