Jump to content

mate

Потребител
  • Брой теми

    158
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

mate's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. ИСкам да ви питам смятам да взимам Noctua NH-D14 и да питам , този охладител с дъно gigabyte x58a-ud3r i рам A-data G-series v2.0 дали ще е добра комбинация. Искам нещо доста добро до 150 но НЕ и псевдо водно охлаждане .
  2. Проверено ше махна загранването и ще измеря напраженията с мултицет
  3. Почистих компа не от това ама хора имам предвид че като цъкна копчето на кутията , компа се включва и вместо както обикновенно да зареди за по малко от 1 минута зарежда повече от 5 минути и стига до гореспоменатия екран и дотам
  4. То че зарежда от боот СД зарежда ама докато стигне до по горния екран минава сумати време а преди нямаше такъв проблем. НЕ е от уиндолса защото от толкова години сам с него и винаги е бил отличен. От какво може да е няма как да проверя дали е от видео картата
  5. КОлеги след доста години вярна служба щаигата взе че хвърли фира. След преинсталиране компютъра започна да зарежда много мудно 5 минути и даже не е заредил уиндолса и ето какво ми показва http://i54.tinypic.com/2uh8oi9.jpg Никога е нямало такъв проблем. Мисля че нещо може да е изгоряло , но не съм сигурен моля помагайте .
  6. Здравейте отново. Доста време не се бях мяркал във форума , просто защото нямах никакво време. След година безотказна работа на компютърчето , гледам че температурата на процесора не е това което беше ,в смисал повиши се и то доста. С чистене не става пробвано много пъти. Реших се да си купя нов охладител за процесора а той е INTEl 930 2.9Ghz. спрял съм се на Prolimatech Super MEga и на Corsair Hidro series H80 или H100 зависи кое намеря . Отново ви моля за помощ кой охладител ще е по добрият избор . Искам да клокна малко от рода на 3,6 - 3,8 ГХз така че ще ми трябва добър охладител. Видео картата ми АТИ saphire vapor-x 5870 и тя започна много да грее , преди в idle режим си стоеше на 32градуса а сега по малко от 45 не сваля незнам защо така , предложения приемам всякакви.
  7. Вмомента сам в дакало, но влизам си правя натройките PPPoE име и парола , после клонирам мак адреса и до там цъкам на сейв. и отново компа нема нет. WiFi имам свързвам се но не ми зареждат страниците .
  8. Дали да не сменя фърмуера с този на DD-WRT . Разбрах също че доставчиками може да ме ограничава по MAC и по TTL последноот си нямам и представа какво означава.
  9. Здравейте. Вчера си закупих рутер LINKSYS CISCO WRT160N v.3 .Искам да го свържа посредством кабел кам компютъра и да пращам WiFi в целия апартамент. Моля да ми помогнете за настройките. Интернета ми е PPPoE . Направих някакви настройки и WiFi тръгна телефона го намира свързвам се но като опитам да влезна в някой страница нищо не става.
  10. НАй вероятно ще си взема този http://iskampc.com/netgear-wnr2000-wireless-n-router.html рутер. Но ако някой който го е ползвал да изкаже мнение по въпроса: какъв му е обхвата на действие? Моля да ми препоръчате и някой рутер на Linksys CISCO защото разбрах че те са най добрите на пазара до момента, мога да дам до 120лв.
  11. Сега ми препоръчаха и този http://iskampc.com/netgear-wnr2000-wireless-n-router.html моля ви кажете кой да си взимам ,че направо ще ми се пръсне главата вече.
  12. Както бях писал по горе стените са железобетон. А устроствата който ще приемат са телефон Nokia 5530XM и стария ми компютър със USB WiFi адаптер Canyon 150mbit/s N . Подържа си Н стандарта. А до телефона и компа приемат нет от 11етаж а аз съм на 14тия. Ето и още един http://iskampc.com/netgear-jwnr2000-wireless-n-router-300mbps-5-ghz.html
  13. Ако знате по добри модели моля да ги споделите
  14. Здравейте. МИна много време от последния ми пост. Сега проблема е следния -искам от едната стая да пращам интернет до др. стай в апартамента ест. WiFi. Много се чудя какъв рутер да си закупя мога да дам около 100тина лева. http://www.plesio.bg/routers-c-69980762/tl-wr1043nd-ultimate-wireless-router-n-300mbps-gigabit-p-282107.html http://www.plesio.bg/routers-c-69980762/wireless-router-wrt120n-ez-p-281224.html http://www.plesio.bg/routers-c-69980762/f5d8236nt4-wireless-router-300mbps-p-236594.html На тези рутерчета съм се спрял. П.п Рутера трябва да праща интернет през 2врати и 2 железобетонни стени. От местото кадето искам да го сложа навсякъде има по 2врати и по 2 стени. П.п Интернета ми е BroadBand PPPoe
×
×
  • Създай ново...