Jump to content

diskata

Потребител
  • Брой теми

    94
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

diskata's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не зная ,уиндоус да има такава функция .Предполагам ,че за тази цел ще трябва да ползвате някакъв допълнителен софтуер .
  2. Така няма да стане работата .Инсталирай си Аида 64 ,отиваш в меню компютър/обща и там ,където нещата са оцветени в синьо е твоят хардуер . Точният модел на дъното и звуковата карта .Сигурен ли си ,че ти липсва само драйвер за звука Дивайс менажера, какво показва,има ли жълти удивителни Това MSI нищо не помага ,те имат много дънни платки ,трябва точният модел . Все едно да ти кажа ,имам мотор и ми трябва бутало .А кажи ми какво бутало ми трябва .
  3. Каква е машината ,настолен или лаптоп. За да може да ти се помогне, дай информация за хардуера с който разполагаш . Също така и колко битова ос си инсталирал x32 или x64 .
  4. Това копие на уиндоус читаво ли е .Пробвахте ли с друг диск .
  5. Мисля ,че нещата опират до личен избор и проби .Пробваш ,правиш си заключения, как по-добре ти работи системата ,с или без ъбдейти . Пробвал съм , двата варианта и карам без ъбдейти .(лично мнение с ,което не ангажирам никой)
  6. Отвори управление на дискове ,както те е посъветвал бачо Киро .Предполагам ,че на дяла не му е зададена буква и затова не се вижда . Задай му буква,и би трябвало да се покаже.
  7. Не си казал на колко врвме е този лаптоп.Батерията си има ,определен брой цикъли на зареждане. Батериятя е аксесоар ,разваля се и се заменя с нова. Убеди се ,че зарядното е в ред ,защото това (мисля), не е никаква гаранция ,че е в ред .
  8. Свали си някакъв уиндоус7 ,колкото да направиш флашката бутваща с някоя от познатите програми ,защото си мисля ,че без ISO файл ,няма да може да се направи. След това ,изтриваш въпросния уиндоус,тоест файловете ,който са на флашката и си копираш файловете от старата флашка на новата .
  9. Тези пише ,че стват и за виста.Много драйвери от виста стават и за седем . Клик може да ги пробваш,ако искаш .
  10. Линка е,за да видиш ,че има много страници с това което търсиш. От там на сетне сваляш , пробваш и така . Относно свалянето, към приложенията има един надпис http://prikachi.com/images/944/5479944w.png
  11. Изгледай това клипче Лаптопа преди да преинсталираш с каква ос е бил.
  12. Има ли удивителни в дивайс менажера.Сигурен ли сте ,че са инсталирани правилните драйвери . Това точно ли е моделa ,че може и да съм пропуснал но не намирам ,точно този модел . Дай всичките букви .
×
×
  • Създай ново...