Jump to content

micobg

Потребител
  • Брой теми

    19
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

micobg's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Е, така е. Друго беше да гледам нашите на финален спринт, Дафовска първа в класирането... Надявам се тази година мъжете да са си подобрили малко формата, че да вземаме по-често точки.
  2. Тук няма ли фенове на биатлона? 1. Футбол 2. Биатлон 3. Волейбол Слагам футбола начело, тъй като го гледам и най-вече играя с удоволствие при всяка възможност. Имам голям мерак и за биатлона, но за сега на ски не съм стъпвал, а с пушка съм стрелял само по клечки и капачки на панаирите. Иначе гледам националния по волейбол и обичам да играя тенис на маса от време на време (но не и да гледам).
  3. Благодаря! Не го видях измежду всички мачове.
  4. Къде мога да намеря класирането?
  5. Как да споделя интернет връзката от Ubuntu (по-точно УСУ) към друг компютър, без значение на коя ОС ще бъде? Споделил съм интернета от XP към всичко, но не мога от УСУ. :(
  6. Благодаря ви! Точно това търсих.
  7. Търся програма за конвертиране от mp4 към AVI. Намерих доста в Google, но все платени, а не мога да намеря серийни номера или генератори. Има ли някоя безплатна или такава, за която има SN?
  8. Аз използвам Firefox. Сега го заредих и с Opera, но пак няма файлове по-големи от няколко килобайта.
  9. Възможно ли е клипа да не се записва във временните файлове или не търся където трябва? Правя следното - дясна мишка на С:\ > Свойства > Почистване на диска > и от там отварям темпоралните интернет файлове, но не го намирам.
  10. Кои са тези програми? А и има ли някъде уроци за това или нещо подобно?
  11. Например този клип - http://www.jogyjogy.com/watch.php?id=1bdbc&hd=1
  12. Записах я, но сега как? Избирам Медия > Отваряне на мрежов поток и после... какво да сложа в лентата за адрес? Пробвах с URL адреса на клипчето, но не става.
  13. Прочетох няколко теми, но не намерих отговор на въпроса си. Искам да запиша клип, който гледам в реално време в интернет. Всъщност по този начин мога да записвам и от онлайн телевизия. Проблема е, че винаги записа се получава накъсан. Записах куп програми, какво ли не правих с настройките, но никога не се получава гладък запис. В момента имам следните програми и при всички резултат е един и същ: Camtasia Studio 6 HyperCam 2 Fraps CamStudio Как да направя добър запис?
  14. Преди два-три дни си инсталирах Windows 7. Като изключим факта, че при стартиране се появава 4 пъти, от които само най-горното стартира новя Windows всичко беше наред. Днес реших да инсталирам Ubuntu. Щом инсталацията приключи, компютъра се рестартира и...Ubuntu не се появи като опция. Но освен това не тръгва и XP-то. Сега пиша от седчицата. Как да накарам XP-то да тръгне? edit: Само да кажа, че имам два хард диска, разделени на няколко парчета. Всяка ОС си е в отделана.
×
×
  • Създай ново...