Jump to content

LYUK63

Потребител
  • Брой теми

    17
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

LYUK63's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря,много на теб и на всички оправи се .
  2. Дънна платка Biostar A880G+ . ID на дънната платка 64-0100-000001-00101111-083010-ATHLON64$88PCP002_A880G+ (88PCP830 BF) BIOS DATE: 08/30/10
  3. LYUDMIL.txt Надявам се това да е информацията,която е нужна,защото с Еверест не показа дънната платка.
  4. Клавиатурата е USB,чипсет на дънната платка е AMD 760G/780G/780V,видеокарта ATI Radeon HD 4250 (256 MB),централен процесор DualCore AMD Athlon II X2 250, 2972 MHz (15 x 198)не знам какво друго ще трябва.В BIOS само направих да зарежда от хардиска,защото беше направено да зарежда от Flopi ,а на компютъра няма флопи.Много, много не си разбирам и не знам какво друго да пипам в BIOS,но ако кажете мога да го направя.Ако трябва друга информация ще я дам.Направи ми впечатление,че по рано клавиатурата светваше а сега не реагира.
  5. Здравейте,моля за помощ.Проблема е следният по рано като купихме компютъра като заспеше се събуждаше като натиснех което и да е копче от клавиатурата.Сега като заспи се събужда само с натискане на копчето за рестарт на кутията.В момента съм изключил тази функция да не заспива.Не съм си много добре с компютрите да си кажа предварително затова ще ви помоля за по простичко обяснение за да ви разбера.Благодаря предварително за търпението и ще ви бъда много благодарен ако помогнете.Поздрави на всички.
  6. Не мога да я направя на руски.Някой може ли да ми помогне.
  7. Благодаря на всички за отзива ще опитам всичко което казахте.Ще пиша за резултати.Започвам да мисля за XP.
  8. Изтеглих драйвера,но не иска да зареди.Качих го на дискета и ми написа че не е за това устройство.Качих от наличните за епсон 570 в сайта им ги дават,че стават.Но печати в дясната половина на листа.Опитах подравняване от дясно и ляво не става.И с wordpat и word се в дясно печати.МОЛЯ ПОМАГАИТЕ.
  9. Да така реших и аз ,но проблема е ,че няма даунлоуд линк и не мога да ги изтегля?! За това помолих за помоща ви!
  10. Здравейте! Търся драйвери за този принтер Epson LQ 550 понеже от скоро съм с Windows 7 Ultimate и не намирам такива! Чрез списъка с драйвери който го има тук във форума ме препраща в официалния сайт и там ми показва ,че има драйвери за Vista, но не виждам линк за изтегляне?! Моля помогнете ми!
  11. Здравейте, става на въпрос за следното: От скоро съм с този уиндоус, но сега започна да прави проблем при всяко стартиране започва архивиране на дял С: и не може да се спре?! Другото което ми направи впечатление е ,че като почне това архивиране и почват да не работят програми и най-вече играта кънтър стайк?! Също ми прави и проблем с видео драйверите като почне архивирането?! Оправя се само с възстановяване на ситемата, но след пет минути работа пак почва само да архивира дял С:?! Не помня да съм му включвал подобна опция ,а и не знам дали това си е така оригинално направено за този уиндоус?! Сканирал съм с Нод32 и тия двете приграми SAS и MBAM, но не откриват нищо?! Моля помогнете ми!
  12. Много БЛАГОДАРЯ и аз.Щом аз се оправих дето съм толкова зле,значи е написано перфектно.БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН.
  13. Бог да те БЛАГОСЛОВИ.Както винаги и сега беше прав.Всичко се оправи и работи перфектно.МНОГО,МНОГО ти БЛАГОДАРЯ.
  14. Благодаря много за бързия отговор и за съвета а твойте съвети са винаги на място.Да си призная много не разбирам от компютри,иначе следя темите в и се стремя да се уча на стари години.Ще помоля Plamen72.74 да ми помогне да го направя.Пак БЛАГОДАРЯ бъди БЛАГОСЛОВЕН.
  15. Може ли някой да ми обясни как се качва клипче от Фифа 07 във vbox
×
×
  • Създай ново...