Jump to content

IvanD

Потребител
  • Брой теми

    99
  • Регистрация

  • Последно посещение

IvanD's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Айде и аз да ти отвърна подобаващо - Венци, ти си човек с дребна душица, опаков и инат като катър! Не случайно те изритаха като мръсно коте от kaldata.com. Точно заради харектерът ти и заслужено си го получи! Ето затова съм тук, да ти кажа истината и всички да разберат, че ти си човек с две лица!Ти не си ли сляп фанатик на онова словенско недоразумение Нод 23?! Даже и си по-зле от тези, към които сипеш критики! Падаш в същото, за което обвиняваш другите! Ама по-лесно е да се гледат другите, нали? И какво да пробвам Outpost, AO или дефендър еди какъв си?! С какво тези продукти са по-добри от Комодо, че да ги пробвам?!Няма такава защитна стена, която да дава подробни настройки както е при Комодо! Outpost и AO са като бавно развиващо дете пред Комодо, що се отнася до лекота, НАСТРОЙКИ и функционалност! С мен не можело да се води дискусия, а с теб да не би да може?!Крадеца вика, дръжте крадеца! Исках да си спестя всичките тези неща, но приех "хвърлената от теб ръкавица"! Комодо били шпиони, лъжци и манипулатори...а другите не са ли?!Всички шпионират, това е! Тестовете на Маутосек били такива...ми тип като си по-умен направи по-добри тестове от тях! Типично за българина - завист и злоба!Направо ми трий акаунта, повече няма да се занимавам с дребваността ти!
  2. Защо да няма?!Това е като едно състезание - винаги има първи, втори, трети и последен! Учудвам се, че някои хора се дразнят оттова, че има компании, които си плащат на Маутосек да си тестват софтуера и си плащат за повторно тестване...че искали продуктът им да бъде на първо място! Ми защо НЕ?! Хората работят, отстраняват бъгове и непрекъснато подобряват продуктите си. Какво лошо има в това?!
  3. Искам на всички да ви кажа следното - колкото и да плюете по Комодо, пакетът за защита - Comodo Internet Security е сред първите 3 най-добри продукти за защита в СВЕТА!Американската компания не е опряла нож в гърлото на някой юзер за да инсталира софтуера им!Всеки сам си решава! Такава била Комодо, онакава била Комодо...ми стойте си с вашите любими програми и спрете да плюете както по пакетът за сигурност, така и по политиката на американската компания!Ние сме били опиянени, а вие не сте ли( в критика)?! Сега пък тестовете на Маутосек били с кусури...ми направете вие по-добри тогава, и ще бъдем опиянени от вашата работа!Колкото човек се опитва да бъде толерантен към вас критиците, толкова повече му се качвате на главата...е как не спряхте бе?! Най лесно е да се направи така, че даден юзер да си тръгне и да спре да пише, НО това не е разрешение на проблема!Винаги да се руши е по-лесто, отклкото да се гради.
  4. Повечето не сме толкова компетентни,че да направим по-добри тестове на софтуер за защита. Затова е напълно нормално Маутосек да са ни интересни и да се съобразяваме с тях. Аз лично ще се радвам, ако българи поемат самоинициатива да напишат дори и български пакет за защита, както такъв имат румънците, чехите и словенците! За жалост обаче нашите мозъци работят за мастити бизнесмени далеч от родината! Както се пееше в еднапесен на Металика - жалко, но е истина!
  5. Да, нека да пише! Аз писах на Маутосек като ги попитах, кога ще могат да пробват последните версии на Comodo, Outpost & OA . Отговориха ми веднага, така че Венци като има идеи, нека да ги сподели!
  6. Всички портове трябва да са невидими за да бъде машината напълно скрита! При мен всички портове са невидими дори и порт 80! Портовете трябва да бъдат скрити дори и когато те са заети от други приложения.
  7. Не винаги атаките могат да бъдат възприемани като такива. Когато си в мрежа геймърите, които си търсят партньори он-лайн също се сканират портовете на машини. Това се засича от защитната стена и тя дава съобщение за атака! В друг случай, както Венци каза атаката може да идва от инфектирана машина и юзерът на заразеният компютър може и да не знае.Чак накрая оставям възможността от реална атака. Аз съм в LAN и заедно с моето IP има още 500 IP-та! Какъв е шансът хакерът да се цели точно в мен примерно и сами можете да прецените!
  8. Никс, не мога да отворя нито един от линковете, които си дал с изключение на последния! При него ми излиза един руски сайт и толкова.
  9. Аз с теб съм приключил всякакъв диалог, но виждам че ти доставя удоволствие да дразниш и затова ще ти отвърна! Не съм ти искал мнението, нито държа да правиш коментар на всеки мой пост! Ти като си доволен, бъди си с твоята защитна стена и не взимай повече отношение по Комодо, след като си намерил отговора за себе си! Акъл точно оттеб неща и не се проявявай като съдник...такъв съм бил онакъв съм бил.Като не ти харесвам и не си съгласен с мненията ми кажи го веднъж, щото инак ме обвиняваш в неща, в които падаш ти самият! Никой не те е поставил да бъдеш съдия между мен и другите юзъри тук! Венци каквото прецени, че трябва да ми каже, ще ми го каже. И тук в този форум човек да не сбърка в нещо, баси хората дето сте - на пепел го правите...първо кое, последно кое. Хората са го казали много добре: " С лош човек можеш да се разбереш, но с прост - НЕ"! Затова ще спра и аз вече да ти отговарям на постовете! Венци, ми като преча толкова - кажи го! Трябвало еди какво си...направо казваш, че съм неудобен, че не ти харесват вижданията ми и аз сам ще си тръгна! Жалко, дойдох с нагласата и аз да помагам с каквото мога, да се поразнообразят нещата, да водим дискусии като цивилизовани хора, но виждам, че не се получават нещата.Някой като напише мнение, което не ви хареса веднага скачате като ужилени и почвате да размахвате пръст сипейки осъждение, след осъждение. Не искам и да ми отговаряш! Аз както дойдох, така и си тръгвам...дори няма и да заредя повече страницата на SoftVisia! Благодаря ти за всеки път, когато ми помагаше! Аз си тръгвам с надеждата някога, някъде да срещна по-различни хора! Успех на екипа на SoftVisia!
  10. Първо-последно това е - грешката е при мен и системата е чиста...просто прибързах в заключението си. Знам, че ти е мъчно, но на този етап Комодо правят най-добрата защитна стена...може да е с малко, но въпреки това е по-добра от опонентите си! Венци много правилно ги подреди, макар и не целенесочено -Comodo , OA, Outpost. Tanganika, явно искат да ни изгонят от форума доброволно! Какво толкова Комодо им е трън в очите, не мога да разбера?! А ние с теб явно носим вина, че при тестовете Комодо се нарежда в челото, докато стените, които ползват са след нея!
  11. При мен инсталационния файл се появи, и не съм получавал някакви съобщение! Кликнах на него, но Авирата веднага скочи и го изтри. Напразно съм се притеснил! Първо реагира Авира, която го засече веднага и го делна...бацилът въобще не стигна до защитната стена на Комодо, така че грешката е при мен! Малко прибързах с изводите, извинявам се!
  12. А какво показва според теб, защото други програми ми откриха троянчета - МВАМ и СуперАнтиСпайуеър?! Видях картинката ти, само дето не иска да ги изтрие! Като кликна да ги премахне Авирата пищи и иска да трие вирус! Единствено ми помогна alt+Shift иначе не мога нищо да направя, понеже системата фрийзва и не се подчинява!
  13. Ето какво се получава при мен: http://prikachi.com/files/969786z.jpg http://prikachi.com/files/969788m.jpg http://prikachi.com/files/969789u.jpg Да, казвам, че е по-добра от опонентите си, но не твърдя, че е съвършенна!
  14. D Аз само констатирам!!! Кажи, че не е така...оспори, че защитната стена на Комодо не предлага най-качествената защита в момента!!! Ако беше кликнал върху линкът, който съм дал, щеше да разбереш, че гледам реално на нещата! Сега чакам Tanganika да каже, как се справи Комодо, когато кликна върху линкът...ще видите сега - кон боб яде ли?! Tanganika е доста превъзбуден от добрата работа на Комодо и на моменти излиза от реалността. За matousec нищо не мога да ти кажа, топката е при тях! И какво се хващате за тези туулчета на Комодо, махаш отметките и няма да се инсталират. Проблем - няма! А защо са решили да сложат туулчета, и до колко е коректно това трябва да попиташ разработчиците на Комодо!
  15. Tanganika копирай линка по-долу, и го пейстни в адрес бара на браузъра си, след което кажи как се справя Комодо!!! Внимание: по-долният линк е потенциално опасен. Посещавате го изцяло на ваша отговорност. Night_Raven bestscanpc.com/disk/?code=752 А на другите, които плюят по Комодо искам да кажа следното - никой не твърди, че Комодо е перфектната защитна стена, такава няма, няма и да има! Просто тя е по-добра спрямо опонентите си, а не че е съвършенна!!! Ако Комодо направи един пропуск, то другите й конкуренти ще направят 10 абстрактно казано, това е...никой не издига защитната стена на Комодо в култ, разберете го вече!
×
×
  • Създай ново...