Jump to content

rxx63

Потребител
  • Брой теми

    14
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

rxx63's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Подариха ми таблет"Prestigio geovision 7780"но няма "Bluetooth".От къде мога да дръпна и инсталирам такъв? Таблета е с андроид 4.0.Пробвах от Google Play но не тръгва.
  2. Търся ръководство за работа с Power Director7 на български.Благодаря предварително.
  3. Бих искал някой да ми обясни как се прави запис на двуслоен DVD диск с NERO7. Ако не става с NERO-то, то ми посочете програма с която да го запиша. Благодаря предварително.
  4. Моля някой да каже как да запиша два различни концерта DVD формат на един DVD диск,тоест с коя програма?Ще бъда много благодарен ако ми обясните и как.Благодаря предварително.
  5. Да Nero създава такива дискове,също и праграмата Droppix Label Maker , но нито една от двете програми не можа да задейства записвачката ми.Ще помоля някой ако знае какви настойки да направя да ми отговори.Записвачката е Nec AD-7203A Label Flash Black.
  6. Търся програма за обработка и работа с Light Scribe дискове.Благодаря предварително.
  7. От каталога с програми -конвертори-програмата SUPERc -към нея има подробно описание и съответните настройки за работа с нея.Програмата работи добре,малко е бавна но ще ти свърши работа.Ако не ти хареса качеството на конвертираният файл,после го прекарай през Auto Gordian Knot тя ще доуправи нещата.Успех!
  8. Търся ръководство за работа с Free Download Manager Manager или друга добра и бърза програма за сваляне на видео или клипове от You Tube
  9. Моля не ми се сърдете,ако знаех какво да питам щях да питам.Конвертирам mkv. в avi.,кодек-Xvid,файлът е филм който ще записвам на диск за да се гледа на DVD.Настройките са -Video Scale Size( No Change), Frame/Sec(29,97), Bitrate kbps(912),Options( Hi Quality)
  10. Програмата работи добре,но конвертираният файл е с много лошо качество-целият стои на групи пиксели и дразни много.Моля някой да каже какви настройки да направя за да се подобри мансимално качеството.Благодаря предварително.
  11. Търся програма за конвертиране на mkv в avi.Моля кажете от къде да я дръпна или изпратете на rosenhristov@abv.bgБлагодаря предварително.
  12. Търся програма за конвертиране от iso,или bin формати в avi. Благодаря предварително.
  13. Бихте ли ми изпратили ръководство за работа с subtitle workshop .Благодаря предварително.rosenhristov@abv.bg
×
×
  • Създай ново...