Jump to content

pesah

Потребител
  • Брой теми

    20
  • Регистрация

  • Последно посещение

pesah's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря ти за отговора Night_Raven да след деинсталацията и почистване на регистрите на зона алармата проблемите изчезнаха.Да наистина дълбоко в себеси човек си има симпатии към дадена програма аз не говоря за всички но голям процент от тях е така и когато четеш по форумите може човек да се обърка от разни мнения.Но от друга страна за това пък са и създадени за да има мнения и спорове по даден въпрос.Аз лично смятам че от споровете човек може да си направи точната преценка какво му е нужно.
  2. Благодаря за отговорите.Попитах за зоната защото никога не съм ползвал друга огнена стена освен нея да наистина шестицата и седмицата бяха много тромави и дълго време се чакаше докато зареди но в осмицата този проблем са го остранили зарежда много бързо и не краде трафик от интернета.Инсталирах я на преинсталиран юндолс и шест месеца нямаше никакви проблеми обновявасе редовно всичко си беше ок но преди два дни нещо се шашна започна да ми блокира нета после започна да рестартира компа.Деинсталирах я и наистина деинсталира се коректно.Влезнах в регистрите и ръчно изтрих само два три регистара.Ако може само да ме обясните въжможно ли е нещо да се е скапало в самият софтоер или да си потурся друга алтернатива за огнена стена и ако може да ми предложите някоя.Става въпрос за платената версия на зоната
  3. Да това е наистина един голям феномен и остава все още загадка за учените.Ето един линк онлаин филм за бермутският триъгълник. http://www.1-film-online.com/?p=255 .Приятно гледане.
  4. Благодаря на всички за отговорите
  5. Препоръчайте ми програма за почистване на регистри който остават след де инсталиране на някоя програма.Нещо по опростено за ползване и да е фрии версия
  6. Тази технология я има от много години НО всичко се пази в секрет и не се показва на бял свят то ли се изкупва за много пари и ли като е по опорит човека който я създал изчезва.Спомням си преди около 30 години тогава по Всяка неделя водена от Киворк Киворкян даваха Тойота движеща се с вода и не след дълго съобщиха че създателя са го намерили мъртав и нищо повече не се спомена за този патент.Скоро се запознах с един руснак и от дума на дума се заприказвахме за тези технологии и тои ми разказа за баща му който е бил разузнавач по време на втората световна воина и те са виждали как няколко няколко немски камиона охранявани много добре са спрели до една река и са наливали вода в резорвоарите си.Тогава не са повярва ли на очите си и се доближили максимално близко до колкото им било позволено без да ги забележат и от аспусите на камионите излизала само пара.Правили са много опити да пленят поне еди но никога не им се отдавало.Аз съм убеден че скоро може би в близките десет години може да видим коли които ще се движат по пътищата с не традиционното гориво бензин,нафта,гас.
  7. Проблема се оправи както ми каза Slammer (Опитай варианта със изваден мрежови кабел от ланката да си пуснеш компа) след това си почистих зъбчетата на лан картата поставих я на място и всичко е ОК.Благодаря на всички който се озовахте на помощ за остраняването на проблема. :peace:
  8. Ok аз звука ще го определя но каде да си извадя звуковете на биоса.Ще можеш ли да ми обясниш по подробно как става това.
  9. Преди месец си преинсталирах компа и всичко си беше ОК.От няколко дни при пускане на компа че чува звук и на екрана не се появява нищо,след това аз натискам малкият бутон на кутията за реестарт и тои си зарежда и от там на татък няма проблем иначе юндолса си работи прекрасно нямам проблем само тази операция с натискането на бутона за реестарт ме дразни много.Извадих видео картата,рам паметта почистих им зъбчетата извадих батерията и леглото и дадох на късо.След тези операции зареди нормално влезнах си в биоса настроих си месец дата и час и всичко си бе ОК.След изключване на компа пак същата ситоация пак си издава звук и отново трябва да натискам бутона на реестарта за да зареди.Ще бъда много благодарен ако някои знае от каде може да е проблема.Предварително ви благодаря. Ето и данни на компа :Intel Pentium 4, 3000 MHz Asus P4U800-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN):Radeon X1300 Series (256 MB)
  10. AutoRuns.txtОК разликата от първият ми пост е че сега инсталирах зоне аларм
  11. Това е камерата ми и след спиране на този процес поведението на лиско не се променя
  12. това са всички процеси на снимката и горе в левият ъгъл се вижда че е заседнал пак
  13. ОК Благодаря ето снимка на процесите в момент на засичане
  14. А как става подреждането светни ме ако обичаш не съм на ясно.
×
×
  • Създай ново...