Jump to content

batman7712

Потребител
  • Брой теми

    11
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

batman7712's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Няма значение,намерих необходимата информация и обяснения.Благодаря все пак.
  2. Понеже четох че чрез тази функция може да се показва дадено съдържание на една страница на много едновременно.Понеже е доста досадно за да смениш един текст,трябва да прехвърляш всички страници.Затова попитах как може да стане,и как да го направя с нея.
  3. Някой ще може ли да ми обясни как се използва тази функция include.Информация малко намирам и то главно в чужди сайтове,а за там се иска да владееш език.Ще може ли да ми кажете как да я използвам. Благодаря предварително.
  4. Значи искам да си сложа снимка.Влизам в контролния панел и натискам "редактирай снимката си",обаче ми изписва "Съжалявам, администраторът не е позволил достъп до тази част на контролния панел".Как да дам достъп за да си сложа снимка.Със IPB 1.3 съм. Благодаря предварително.
  5. Здравейте.В един друг форум си публикувах проблема,но "помощта" която намерих отиде в кошчето.Надявам се и тука да не стане така. Проблема е в това ,че не ме пита коя ОС да зарежда(по точно не ми намира vista).Онзи ден когато си рестартирах компютъра(понеже работеше от 2 седмици),изведнъж Vista-та ми изчезна буквално.Когато започна да зарежда след рестарта ми излезе един черен екран и почна да изрежда ред след ред за някаква грешка с boot файл и до там.За съжаление не можах да го запиша та да го покажа.И от там се тръгна по мъките.Започнах да я инсталирам на ново на друг дял,инсталира се и когато започна да зарежда отново се появи това съобщение за грешка и до там.В момента съм инсталирал XP SP3 и с него работя,но искам си Vista-та.Има ли някакъв начин да си я върна. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Оправи се след като форматирах нацяло хардовете,незнам какво беше но много ядове ми създаде.
  6. Здравейте.Значи сложих един скрипт за навигация в сайта си,но под IE се вижда само отстрани А под mozilla и opera се отваря нормално. Въпросът ми е как да променя скрипта така,че да се вижда нормално и под IE. Скрипта го свалих от тук.Благодаря предварително.
  7. А от къде мога да видя кога съм влизал в компютърът си,за разбера дали случайно и някой друг не е влизал по същият начин.
  8. Да ви е честит семейният живот.Животът не е само радост има и своите трудни моменти,но чрез любовта която ви е събрала ги преодолявайте.Нека децата ви да живеят в едно спокойно и изпълнено с любов семейство.Никога да нямате тайни един от друг.И нека и на златната ви сватба да ви пишем пожелания. Щастлив семеен живот ви пожелавам.
×
×
  • Създай ново...