Jump to content

Lokoto

Потребител
  • Брой теми

    428
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Lokoto's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Абе хора, колегата отдавна или е продал колата или я е ремонтирал. Днес сме януари 2014 г., а темата е от 2012 г.???
  2. Да се разбира ли, че H.265 е интегриран? Защото ми прави проблеми с декодирането - непълно декодиране и размазване на образа. Но може и вината да е в мен.
  3. Използвай Huawei hg231f, като repeater-повторител. Виж стр. 50-54 (6-17 до 6-21) от инструкцията за този рутер.
  4. Провери с друг SATA кабел. Тази грешка понякога се появява при неизправна комуникация м/у диск и дъно.
  5. Искам да протърся определен диапазон от уеб адреси за наличие на видео поток. Някой знае ли как може да се използва VLC за тази цел? Нещо като .bat файл с използване на команди за VLC... Знаете ли дали има подобна програма за сканиране на диапазони за видео-потоци?
  6. Я погледнете този линк http://forum.laptop....ndpost&p=101490 Текстът в него не ви ли е познат? Ctrl+C & Ctrl+V Потруди се малко! Бъди по-оригинална... Не се повтаряй само. Няколко съфорумци ти писаха, че следят и другите ти публикации, но ти не можа да разбереш, или не искаш. Ако те мързи да отидеш да занесеш лаптопа си на ремонт, то не ни обиждай!
  7. Това, че WAN-a му е настроен на динамичен IP адрес, а не статичен не е показателно, че не е не е публичен! Това е само начин на съгласуване между сървъра и клиента. Момчето трябва да провери: 1. Дали като рестартира модема, му се подменя IP адреса. Ако да, то тогава не е публичен. Но и това не е гаранция. Възможно е и сървъра да генерира два последователни пъти един и същ адрес. Малка е вероятността, но я има. Е, ако след 3-4 рестартирания на рутера адресът е същия, то тогава е може да е публичен. Виж в листа Status, раздел WAN, IP address... 2. По-добре е да погледне в договора, какво е записано за IP адреса или да пита провайдера, какъв му е адреса. Най-вероятно така може да разгадае проблема. Иначе си прав, че без публичен адрес не става!
  8. А батерията смени ли я? Или още я държиш в ръката?
  9. Никак не е малка вероятността проблема да е от батерията. Прочитайки всичко което си описал и обяснил до момента, мисля, че 90% причината е в батерията. Май ще се разминеш само с 1,50 лв...
  10. В началото спомена за проблем с батерията. Подмени ли я с нова?
  11. Извинявай, че се намесвам, но какво ти е захранването? Марка, модел? Щом имаш проблеми с дъната, една от причините е, вероятно, неизправен захранващ блок.
  12. Паметта ти е под въпрос. Има една последна надежда: Опитай се да наместиш памметта в слота. Извади я и после пак я сложи. После отново направи тест с Memtest86+. Ако отново даде грешка, то определено платката е за подмяна. Това може да се е случило, когато си подменял частите и не си се заземил към корпуса, а статично електричество от теб е ударило паметта. Те са много чуствителни на това, особено ако не си ги държал правилно (само за външните ръбове).
  13. Този адрес, който виждаш с ipconfig е адресът на компютъра ти в мрежата до рутера/модема, а този който виждаш с whatismyip.com е адресът на модема ти в интернет пространството. Вероятно в модема е забит MAC адресът на настолния компютър и не е добавен адреса на лаптопа.(стига настройките на настолния и лаптопа да са еднакви...) Какво промениха, когато го оправиха интернета? Много вероятно е да имаш "софтуерен" проблем - вирус. Но това не се обсъжда в тази тема. Открий нова!
×
×
  • Създай ново...