Jump to content

ioskoo

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

ioskoo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте въпросът ми е как да сложа рамка или прозорче с банери,които се сменят например в горната част на форума ми под синята лента !Не искам да правя рекламация а просто давам пример,например както е в този форум http://forum.basketball-bg.com/ ! Предполагам това е някакъв мод!Да добавя,че искам да имам някъде статистика по банера смисъл колко хора са цъкнали и тн не само картинката ! Ако може обяснение къде се слага тоя мод или код или каквото е там ,защото не съм много,много в крак с нещата! Благодаря Ви предварително!
  2. Здравейте днес си направих форум ИПБ 2.3.4 на руска версия ! Както и да е инсталирах го влезнах в админ панела и импортнах български език за тази версия правена от Tragedy видях линка в една тема ! И като зададох на български ми излезнаха познатите йероглифи ! Върнах аз на руски от тав смених на англиийск и английския език тръгна ! После като видях там чарсет ли е нз точно в настройките си беше както трябва да е windows-1251 айде викам си може да се е бъгнало и го смених на UTF-8 но пак излизат йероглифи ! На тея до колкото знам трябва да става а не става що така ! Искам форума ми да е на бг!Моля Ви помогнете ми ! Българския език който импортнах е правен от Tragedy !
  3. Човек ти не ме разбра аз съм инсталирал форума и съм го качил няма да давам линк,защото не искам да се рекламирам аз просто не познавам админ контолния панел аз самите под форумчета не мога да направя сети ли се ! Та молбата ми е да ми хелпнеш малко ще те напрая админ да влезеш в админ панела и там да видиш моля те дай си скайп!
  4. Ман аз си направих форума качих го на хоста сичко е ок,но грам не му разбирам незнам даже как да си направя форум !Имаш ли скойп много те моля да ми пообясниш малко плс!
  5. Здравейте драги съфорумници!Съжелявам,че направих нова тема,но ако пиша постове никой нява да се отзове.От скоро време много искам да си направя форум IPB !Видях,че има теми за направянето му но аз имам няколко въпроса.Така ето ги и тях: 1-Одначало мисля да го карам на фрии хостинг! 2-Колко гигабайта (bandwitch/трафик) до колкото разбрах това определя колко хора демек могат да се регнат в форума без да им се отваря бавно абе един вид,колко хора форумът може да издържи.Та въпросът ми е ако имам 5000 или 10000 човека регнати колко gb bandwitch или трафик трябва да предлага хостинга? Ще съм много благодарен ако ми направите като таблица например 1 до 1000 еди колко си и тн ! 2-Колко свободно пространство ми трямва например за форум от 5000 до 10000 души? 3-И какъв хрии фостинг можете да ми предложите за тези изисквания демек за среден форум ! (Ако може форума да е сеприозен да не ми делне форума и да е без реклами) Моля модераторите и администраторите да не трият темата! В крайна сметка никай не се е родил научен! Благодаря предварително!
×
×
  • Създай ново...