Jump to content

levskara

Потребител
  • Брой теми

    23
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

levskara's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. На мен не ми се появяват тези надписи за да знам кога да натисна F8 , а няма ли друг начин да преинсталана уиндоуса без да го правя в нелимитиран,защото пък аз като вкарам диска и тръгна да инсталирам и ми исписва /You must be an administrator to run this application\.
  2. На мен не ми се появява никаква таблица с инструменти като натисках F8 ,да не искаш да кажеш да натисна ctrl+alt+del за да ми се появи BIOS и от там някъде да го настроя?Досега не съм пипал там.
  3. Сега пък като написах msconfig в Run и ми се появява /An Access Denied error was returned while attempting to change a service.You may need to log on using an Administrator acount to make the specified changes.\ какво да правя изглежда че изниква проблем след проблем?
  4. Благодаря Night Raven направих това което ми каза ,но не ми се показа стартищото меню като натиснах F8 а си продължи и започна да зарежда уиндоус защо ли? (Това го направих поне 4 пъти)
  5. Ако може малко по- подробно това Safe Mode да не се намира някъде в Control Panel -->User Acounts защото пък аз не го видях там има само Сreate a password ,Change my picture , Сhange my net.pasport и отсрани някакви инфота.
  6. Здравейте,искам да попитам как може да си смена акаунта от лимитиран на нелимитиран (без да искам го напрайх така),защото искам да преинстална уиндоуса но не ми дава.Така е и с програмите тръгна да инстална някоя програма и не ми дава казва ми да питам системния администратор и тем подобни.Ако може някой да помогне благодаря предварително
  7. Аз вече разбрах че може и без тази програма по случайност.Но ми трябва converter за клипове музика филми и да променям форматите на файловете за да могат да ми тръгват ако може някой да ми предложи някакав.Благодаря предварително.
  8. Здравейте,купих си USB но в пкета нямаше диск но пък при продавача който имаше копютър и имаше Nokia PC Suite там всичко вървеше перфектно даже той си качи картинки.Прибрах се и реших да изтегла същия Суит но какво да видя когаото инсталирах всичко рестартиарх компютара и ми се появиха тези неща когато започнах да се опитвам да ги свържа.Това ми се появява на много суити които инсталирах.Моля кажете ми какво да правя зщото в магазина не беше така да ми показва problem with infrared conection а и аз не искам с infrared а с USB а там кадето ми показва да си избера с какво да си изпращам не се маркирва а седи избледняло.Благодаря предварително. (ето ги нещата за които говорех) А забравих да спомена че ако проблема не може да се оправи ако може да ми кажете друга прогама освен суита нокиата ми и е Nokia 3110classic
  9. Здравейте искам да направя презентация по математика и в тази презентация искам да включа геометрични тела но ми трябва 3Dмоделираща програма презентацията ще я правя с Microsoft Office PowerPoint 2003 но искам да мога да вмъквам фигурите ако може да ми дадете линк за да си я свала.Благодаря предварително.
  10. аз вече разбрах как става не се мъчи да ми каеш как става
  11. Мойта версия е Microsoft Office PowerPoint 2003 аз искам да вмъкна аудио файл но искам песента да се изпалнява заедно с всички слайдове,защото когато аз вмъкна файла той тръга но после като се премести на другия слайд и спира да свири а пък ако я добавям в секи слайд по отделно тя започва от начало- искам песента да варви заедно с презентацията ако можеш ми кажи как да го нагласа Благодаря предварително
  12. А да знае някой случайно как се вкарва музика когато се прави презентация с пауърпоинт и да варви едновременно с всички слайдове?Благодаря предварително
  13. Благодаря на двамата отзовали се за моя проблем свършихте ми отлична работа!
  14. Здравейте искам да попитам има ли друга програма освен Microsoft powerpoint защото искам да си направа презентация но с повече ефекти благодаря предварително.
×
×
  • Създай ново...