Jump to content

gogocuk

Потребител
  • Брой теми

    78
  • Регистрация

  • Последно посещение

gogocuk's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Някои да ми подскаже програма за редактиране на файлове с удължение.tif
  2. Проверих но такива файлове с такова удължение нямам.И какво предлагаш?
  3. На настройките направих нещо такова , но не се получава, просто няма ефект.Ако знаеш нещо по настройките сподели!!
  4. Ползувам kaspersky internet security v 8.0.0.506 .Компа ми показва , че празното пространство в харддиска е 200Mb в частта където е инсталирана Windows.При проверка установявам, че на Kaspersky имам някъде към 3.2 Gb. информация която е в карантина или по някаква друга причина. C:\Documents and Settings\All Users.Windows\Aplication data\KAspersky Lab -тук в тази папка има 3.2Gb. които не мога да ги освободя.Така ли трябва да е по принцип или ... Дайте съвет по какъв начин да ги премахна или нешо друго?? Благодаря Ви предварително.
  5. Имам Canon ixus 100. Прави запис на HD но при възпроизвеждането му няма говор.Дайте ми съвет какъв формат е звука или някакви кодеци??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
  6. Много благодарности, ще опитам.
  7. Търся програма чрез която да подтисна или да орежа определени честоти в записите от мп3.Примерно: от определена песен в мп3(може да е и друг формат) формат, искам да подтисна оркестъра или инструментала така,че да чувам само изпълнителя! Ако ми помогнете ще сам Ви благодарен от сега.
  8. Здравейте! Искам да ми помогнете като ми кажете как се спира микрофона на тел. Нокиа 6500 Slıde.Знаете, че по време на разговор понякога се налага да се спира микрофона на тел. Интересува ме дали има такива функции моят телефон или въобще да не се мъча пак да си купя накои друг. Ако има лица които са боравили с ткъв проблем нека ми помогнат. Предварително Ви БАЛГОДАРЯ!
  9. Някой да знае нещо по подробно за тази програма??? - нека сподели http://www.neo-call.com/en/
  10. Да, има такава опция на телефона но трябва да му са включени постоянно слушалките. Друга идея?
  11. Здравейте! Имам един такъв проблем.Баща ми живее на село и е доста възрастен.Често се налага да провеждам тел. разговори с него но понеже е с ампутирани крайници( ръце) се налага да поискам помощта на комшиите които не винаги са там. Та въпросът ми е: Дали не е възможно да му предоставя мобилен тел. който сам да се включи след няколко позвънявания да речем.От проведените разговори с операторите от Глобул и М тел ми заявиха, че такъв вид услуга не предлагат а по скоро трябявало да се настрои телефонния апарат! Бихте ли ми дали съвет. Предварително ви благодаря.
  12. Искам да си инсталирам нов софтуер на мобилния ми телефон Nokia 6500 sl. Ще помоля някой да ми помогне с софтуер за инсталиране както и указание за това как става. Благодаря Ви предварително!
  13. Много Ви благодаря!!!
×
×
  • Създай ново...