Jump to content

eldorado

Потребител
  • Брой теми

    8
  • Регистрация

  • Последно посещение

eldorado's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, имам следния проблем: в Адобе Илюстратор създадох една фигурка в два сиви цвята, след което я дадох на мой приятел да я възпроизведе, но той работи с CorelDraw. Оказа се, че номерата на цветовете, които ми показват програмите на Адобе, не съвпадат с цветовата палитра на Корела, което много ме учуди. Пренесох същата фигурка в Word и там също нямах проблеми, тоест излизат същите цветове като в Адобе. В крайна сметка, стигнах до извода, че има някаква настройка някъде по корела, която и двамата не знаем, за да се показва различие в цветовете. Моля, ако някой знае как да се оправи този проблем, да сподели опит.
  2. Здравейте, Намерих решение, потърсих шрифта в друг сайт и го свалих от там и го инсталирах на ново и този път се получи. Явно в първия сайт файла е бил повреден, не знам.
  3. The soul of vodka (dafont). Показва се в Windows папката
  4. Здравейте, Някои от инсталираните в Windows 10 не се показват в програмите, например Word, Adobe InDesign и съответно не мога да ги ползвам. Става въпрос за свободни за ползване шрифтове, които на предишния ми компютър с Windoes 7, нямаше никакви проблеми. Моля ако някой има мнение за разрешаване на проблема да сподели. Благодаря
  5. Здравейте, Насторо си купих настолен компютър с Windows 10 Home, version 1909 и имам проблем при стартирането, понеже ми се стартира Интернет Експлорер с търсачка Bing и Utorrent. Потърсих информация как да ги премахна, намерих къде да пипна в регистъра и настройките, но уви не се получава, при всяко ново стартиране на компютъра тези програми се стартират. Някой има ли идея как може да го премахна това. Мои приятели имат също Windows 10 Home, но техните версии са може би по-стари и те нямат този проблем. Благодаря предварително за вниманието.
  6. Благодаря ти за отговора! Значи драйвера на видеокартата го свалих от сайта на производителя, но той като версия съвпада с моя от диска, сега ще видя дали ще ми дава проблеми, дано да нямам, оперативната система е ХР, това за изключване на автоматичния рестарт ще го приложа и ако се случи ще се опитам да го запомня.
  7. Здравейте отново! Не знам дали има нещо общо с проблема, но като пусна телевизия ми накъсва видеокартата е: GeForce 8400M GS, търсих драйвери за да я обновя, но безуспешно, всичко което свалих до сега при опит за инсталация ми даваше че не е съвместимо с хардуера.
  8. Здравейте на всички! Имам следния проблем: значи когат включа тв от лаптопа или включа видео разговор през skype, след известно време ми се появява син екран с бели букви, но не мога да прочета нищо, защото всичко става мн бързо, след което компютъра ми рестартира, мисля си че е свързано с видеокартата, но не знам какво точно да направя за да уточня проблема, лаптопа ми е: GiGabyte W468N, в страницата му има компонентите, благодаря за помощта предварително!
×
×
  • Създай ново...