Jump to content

Деф

Потребител
  • Брой теми

    47
  • Регистрация

  • Последно посещение

  • Спечелени дни

    1

Последно видян от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

Деф's Achievements

Стажант

Стажант (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

2

Репутация в общността

1

Community Answers

  1. Записа между CD -R и фабричен CDDA е че CDDA е записан матрично. Разликата между WAV и Flac е в това че Flac има известна компресия от WAV ,като естествено зависи първоизточника на файл създателя, тоест ако се конвертира от mp3 в WAV аудио качеството ще бъде равно на mp3 макар и файла да е по обем по голям.
  2. На save power план ще грее по малко ,но и ще намали производителността защото ще понижи честотата на CPU и GPU.
  3. 54 градуса е горе долу нормално ,ако скоро не е чистен може да го почистиш и смениш контактната паста
  4. Това кеото описваш най вече прилича на проблем с драйверите ,някаква несъвместимост тоест. С Windows 10 ли тръгна ? И всъщност е по добре да включваш HDMI кабела при спрени лаптоп и телевизор за да не опукаш HDMI порта.
  5. Стар е хардуера ,аз се надявах че Windows 10 ще намери драйверите ,но не се получи това за съжаление.
  6. Инсталираха ли се драйверите през Windows update ? Ако не са ще постна линкове към драйверите да ги инсталираш.
  7. Зареди драйвер да купуваш нов лаптоп няма смисъл. Влез под сейфмод ,деинсталирай драйвера на intel и nvidia ,както и на realtek HD аудио инсталирай най новите драйвери и най вероятно ще се оправят нещата. PS: Ако имаш време опитай с Windows 10 ,той си изтегля нужните драйвери през Windows update което спестява главоболия с драйверите.
  8. Realtek HD audio driver intel HD4000 driver Друго което ми идва на ума е да направиш digital audio HDMI по подразбиране от тук след като не се случва автоматично.
  9. Хм ,пробва ли с по нов драйвер ? Като оставиш в позиция auto select избора на видио чип. Ако технологията не е optimus е добре преди това да инсталираш и по нов драйвер на intel HD 4000 от сайта произвдител. https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/137938/en-us/ Звукът трявба да излезе през HDMI което е свързано с видео картата. Като digital audio HDMI не е наличен. Е възможен е и проблем с Realtek драйвера разбира се ,обнови драйверите за да провериш това.
  10. Трябва да е маркиран HDMI изход ,а в момента е избран аналогов на Realtek. Preferrend graphics разгърни ще видиш опции hight performance nvidia и integrated graphics intel, както и auto select (при който се използва видео чип според нуждите) ,избери hight performance nvidia ,рестартирай лаптопа и го свържи с HDMI към телевизора.
  11. Здравей ,в контрол панела на Nvidia каква опция в display mode е избрана ? Опитай като зададеш Nvidia GPU only дали ще реши проблема. Ако няма промяна изтегли драйверите за видео картата и аудио картата от сайта производител, предполагам драйверите налични в Dell са по стари версии. Виж в контрол панела на Windows в sound дали се вижда телевизора и дали е маркиран същия.
  12. Дистанционното е RM-U306A ,като може да го потърсите в Ebay ,Amazon ,както и из родните онлайн базар и продавалници. Субуфера трябва да бъде активен и според бюджета Ви изберете подходящ.
  13. Ето китайска лампа https://fr.aliexpress.com/item/32615811680.html
  14. За Mozilla има добавка Hide My IP Free. https://addons.mozilla.org/bg/android/addon/hide-my-ip-free/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search
×
×
  • Създай ново...