Jump to content

Iv_ka

Потребител
  • Брой теми

    42
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

Iv_ka's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Не мога да разбера защо когато почна да инсталирам програма постоянно ми дава съобщение "You must be logged in as an administrator when installing this program".Програмата е Total Uninstall Professional Edition 5.6.1.Това ми се случва не за първи път.Аз съм със Windows XP Professional и не мога да разбера къде е проблема и как да го оправя.Моля помогнете.
  2. Дръпнах я от замундата.Винаги от там съм я дърпала от там и не е правила така.
  3. Здравейте от вчера играта ме изхвърля и не знам поради каква причина.Преинсталирах я на ново и пак същото изхвърля ме и дава този надпис който съм прикачила.Играта се казва Spider-Man 2 друг път не се е случвало.Няма кой знае какви изисквания самата игра.Това е проблема.Предварително благодаря за отделеното внимание.
  4. Истината е че нямам книжка,защото лаптопа е подарък.Търсих из нета нищо не намерих.Вчера се мъчих да му пусна интернет като му прехвърлих кабела за интернета от компютъра,но без резултат.Зададох му автоматични настройки в internet protocol и върху двете мониторчета се появи жълто триъгълниче с удивителен в средата.Незнам вече какво да правя ако имате някякви съвети давайте насам.
  5. Благодаря за изчерпателната информация.За Bluetoota можете ли да ми кажете как да го открия в лаптопа защото не виждам никакви опции за него.Незнам от къде да го активирам.
  6. Здравейте имам лаптоп Toshiba P4010 и компютър със интернет връзка по кабел.Искам да попитам мога ли прихващам безжична връзка на лаптопа от интернета на моя компютър?Как става тази магия?Сигурно ще ме питате какъв ми е компютъра,но аз незнам тъй като при покупката е зглобяван в магазина и невиждам да е нещо особенно.Още един въпрос на лаптопа виждам стикери за Wi-Fi и Bluetooth какво означавт те? Благодаря предварително!
  7. Здравейте имам проблем със записващото устройство.Когато започна да записвам нещо на диск съветника за записване ми изписва да поставя диск в устройство F а там вече има такъв.Като че ли на разчита диска.Моля помогнете.
  8. Значи някой от оригиналните снимки са в самата програма и не ми дава да ги възтановя.Със една дума не мога да ги върна там от където са дошли.Те се бяха в папка на компа а като вляза да ги търся там където са били ги няма но ги има в програмата.Ох дано да ме разбереш че то и аз се обърках.
  9. Здравейте от едно известно време се мъча да я разбера тази програма и не мога.Проблемът е такъв че при вкарване на снимки в програмата повечето от снимките са оригиналните и немога до ги възтановя.Когато се опитам PicaJet ми дава че са несъществуващи файлове.Има ли начин по който да оправя тази каша тъй като не съм прехвърлила снимките на CD.
  10. Bluetooth-а е купен отделно по нагоре съм написала марката и той си има инсталационнен диск чрез който се инсталира софтуера.Та по този начен се мъча да прехвърлям разни неща(музика и снимки) ,но не става. Да де ама не ми се появява иконата хем и е зададено при инсталацията да се появи ама я няма.Когато включа Блутуута ми показва до часовника иконата за изключен мрежов кабел.Когато цъкна на иконата за моите места в мрежа има някаква конвертируема връзка която съвсем не ми говори нищо.
  11. как по какъв начин както си ме по реда .Избирам снимката от телефона изпр. чрез Bluetooth името на компютъра ама не става
  12. Инсталирах Bluetooth Hi-TechES-388V2.0 за WindowsXP,проблемът е,че искам да прехвърля снимки от мобилен телефон на компютъра и не става.Телефона е Sony Ericsson K700i. И когато е включен Bluetooth-а ми показва че има изключен мрежов кабел,а нета си работи.Какво да правя синия зъб изобщо не реагира?
  13. Искам да попитам дали мога да направя скрийнсевъри които да се сменят?Или по точно искам да сложа на работния плот на компютъра различни картинки и те да се сменят. Май не се изразих правилно искам да направя картинки на слайд шоу да ги сложа на десктопа.
×
×
  • Създай ново...