Прехвърляне към съдържание


RamzesIII

Регистриран на: 27 Feb 2008
Извън линия Активен: 03 Nov 2018 20:11

Мои коментари

В тема: Прихванах отнякъде Chromium

03 November 2018 - 20:08

Зловредни ментета! :haha:

Много силно казано.... за браузър с отворен код създаден от разработчиците на Google,проект за разработка за крайния продукт на браузъра Google Chrome.


В тема: Прихванах отнякъде Chromium

03 November 2018 - 18:05

Операционната система е Windows 7. Ползвам основно Unlocker. До днес. Преди малко открих Total Uninstal. Инсталирах го и от първия път Хромиум изчезна. Ако не ме беше попитал кои деинсталатори ползвам, така и нямаше да си размърдам мозъка да потърся алтернатива. Много ти благодаря за оказаното съдействие!

Радвам се,че си се справил с проблема,но имай в предвид,че такива програми остават много боклуци след деинсталацията.

За това провери в диск С за останали папки и файлове на Хромиум и ги изстрий.Също направи един Disck Clenup на (C:)и дефрагментиране.След това рестартирай лаптопа.


В тема: Прихванах отнякъде Chromium

03 November 2018 - 00:13

Не мога да го премахна с познатите ми програми за деинсталиране. Също така бих искал да ме посъветвате как да го спра да се отваря при пускане на лаптопа, както и gmail да не иска всеки път да влизам в профила си, а и ABV поща да не иска непрекъснато да се съгласявам с новите условия за поверителност.

Коя операционна система е на лаптопа,кои деинсталатори ползваш за премахване на програми?

Някои програми се стартират със стартиране на операционната система.Това може да се промени от ->System Configuration ->Startup.

Ето един видеоурок по премахване на Chromium->https://www.youtube....h?v=tObo4n-Gn1Q


В тема: Прихванах отнякъде Chromium

01 November 2018 - 19:22

Здравейте, в лаптопа се настани Chromium - не знам от къде и как. Някъде пише, че е опасен, другаде пише, че не е. Започна обаче да ме изнервя, като при всяко включване на лаптопа първо се явява браузерът на Chromium. Като отварям АБВ поща, излиза прозорец, който ме приканва да се съглася с новите условия за поверителност, въпреки че вече съм се съгласявал няколко пъти. Като отварям G mail, ме кара да вляза в акаунта си, въпреки че не съм излизал от него. Моля за мнения как да се отърва от това чудо.

 

Chromium е напълно безопасен браузър подобен на Chome,Firefox,Microsoft Edge и т.н.

Но щом си решил да го премахнеш може да го направиш по стандартния начин по премахване на програми и компоненти.


В тема: Загуба на дисково пространство (Андроид)

12 February 2018 - 18:27

Свали приложението  Droid optimizer от Google Play и от настройките задай време за автоматично чистене на боклуците и освобождаване на паметта.Също може да забраниш да не се стартират автоматично приложения,както и да спреш някои да не работят във фонов режим. Приложението е читаво.

https://play.google....optimizer&hl=bg