Jump to content

RamzesIII

Потребител
  • Брой теми

    300
  • Регистрация

  • Последно посещение

RamzesIII's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Много силно казано.... за браузър с отворен код създаден от разработчиците на Google,проект за разработка за крайния продукт на браузъра Google Chrome.
  2. Радвам се,че си се справил с проблема,но имай в предвид,че такива програми остават много боклуци след деинсталацията. За това провери в диск С за останали папки и файлове на Хромиум и ги изстрий.Също направи един Disck Clenup на (C:)и дефрагментиране.След това рестартирай лаптопа.
  3. Коя операционна система е на лаптопа,кои деинсталатори ползваш за премахване на програми? Някои програми се стартират със стартиране на операционната система.Това може да се промени от ->System Configuration ->Startup. Ето един видеоурок по премахване на Chromium->https://www.youtube.com/watch?v=tObo4n-Gn1Q
  4. Chromium е напълно безопасен браузър подобен на Chome,Firefox,Microsoft Edge и т.н. Но щом си решил да го премахнеш може да го направиш по стандартния начин по премахване на програми и компоненти.
  5. Свали приложението Droid optimizer от Google Play и от настройките задай време за автоматично чистене на боклуците и освобождаване на паметта.Също може да забраниш да не се стартират автоматично приложения,както и да спреш някои да не работят във фонов режим. Приложението е читаво. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ashampoo.droid.optimizer&hl=bg
  6. PotPlayer също има вградени кодеци.Просто е трябвало да деинсталираш само пакета k-lite.
  7. С една дума ЕДНО нищо не си направил. При преинсталация/инсталация се прави формат на диска на който е била инсталирана старата операционна система,а не изстриване. Възможно в случая да зарежда старата операциона система. SSD дисковете имат ограничен брой цикли четене/запис и дефрагментирането им с програма, която не е наясно с особеностите им, е лоша идея. Поради същата причина не можеш да направиш пълен формат на SSD, използвайки вградения инструмент в Windows. Ако не знаеш как става това,просто извади SSD-то и направи инсталация на оп.с-ма на харддиска -HDD.Форматирай го и го раздели на два или три дяла,като за основния дял С задели 100ГБ дисково пространство. Хубаво е да имаш предварително драйверите за дънната платка.Ако имаш втори компютър или лаптоп това е от без значение защото можеш да си ги дръпнеш по всяко време.В другия случай ако не си на ясно с преинсталацията на оп.с-ма на SSD потърси помощ от специалист.
  8. Не стана ясно дали си направил преинсталация на операционната система. Ако не си-опитай се да възстановиш системата от по-стара дата,когато всичко е било наред или другия вариант е да нулираш системата. Възстановяването на системата става от контролен панел-възстановяване-възстановаване на системата. Нулирането на операционната система става от настройки-актуализиране и защита-възстановяване.натискаш бутон-първи стъпки.Излиза синьо прозорче на изберете опция-запазване на моите файлове.
  9. Не си писал колко бита е операционната система. Голяма грешка е да не се актуализира операцонната система. Повечето проблеми са свързани с драйвера на видеокартата. Инсталирай тези с които е работила без проблем. Ако системата ти се срива при най- малкото натоварване това значи,че или има софтуерна несъвместимост или някой хардуерен компонет се е прецакал.
  10. По всяка вероятност не ти работи коректно плеара-HTML5,защото вибокс7 работи с този плеар,а не с адобе флаш плеар. За целта изтегли си добавката HTML5 от страницата за добавки на Мозила- https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/html5-video-everywhere/
  11. Не. Но може да е от кабела от компа към монитора-лош контакт.
  12. Проблема с Power Saving Mode може да е от най-различен характер.В повечето случаи е от прегряване на хардуерни компоненти като процесор,видеокарта,недостатъчно мощно захранване при натоварване на компютъра, спиране на вентилатор за охлаждане на процесор,видеокарта,лош контакт със слотовете предизвикан от прах и замърсяване,недостатъча РАМ памет, настройки в БИОС,настройки на Power option на ОС и още много други неща.
  13. За радост на незнаещите програмата Unlocker работи и на Windows 10! Времето е в нас и ние сме във времето...
  14. Дъно-ASRock B84M- https://pcmall.bg/%d0%b4%d1%8a%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%ba%d0%b0-asrock-b85m-pro4-1150_39712 Процесор-i5-4460- http://www.emag.bg/procesor-intelr-coretm-i5-4460-3-2ghz-haswell-6mb-socket-1150-box-bx80646i54460/pd/DHHPLBBBM/ RAM-8GB DDR3 1600Mhz- http://www.emag.bg/pamet-corsair-8gb-ddr3-1600mhz-cl-11-pl-666634-cmv8gx3m1a1600c11/pd/DKZQHMBBM/ Видеокарта-GTX750Ti- http://www.emag.bg/video-karta-gigabyte-nvidia-geforce-gtx-750-ti-oc-windforce-2x-2048mb-gddr5-128bit-2x-hdmi-2x-dvi-gv-n75toc-2gi/pd/DW2H4BBBM/ Захранване-ATX-600W- http://www.emag.bg/zahranvasht-blok-corsair-600w-atx-2-3-cp-9020048/pd/EN2QKBBBM/ Това дето съм предложил не е последния писък на модата,но е бюджетна конфигурация даже ще останат пари и да почерпиш.
×
×
  • Създай ново...