Jump to content

suchmo

Потребител
  • Брой теми

    77
  • Регистрация

  • Последно посещение

suchmo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. На мен R-Studio ми е вършила чудеса и много пъти ми е спасявала информация! Пробвай дано ти помогне и на теб!
  2. Какво те е страх да не останеш без антивирусна, когато вирусите така са те награбили! Просто действай решително, а според мен и да изчистиш системата, тя така ще е омазана ,че едно преинсталиране е може би най доброто решение!
  3. Вирус 100% най сигурно е преинстал! Опитвал съм с доста антивирусни не става, след преинсталиране всичко се оправи!Това ми се случва 2 ри път и все не мога да хвана коя програма ми го вкарва този вирус.
  4. Един 80мм вентилатор струва най много 5лв, смени го!
  5. Някои маркови захранвания 450W са по добри от китайски ментета на които пише 500W! Като сложиш новата видео карта пусни с Aida проверка на захранването и ако държи добре 12V значи нямаш проблеми, ако не взимаш по добро захранване и си готов!
  6. Рам паметта поне 1333Mhz и видео картата поне АТИ 6750 или АТИ 6770.
  7. Влез в настройките(видео) на играта и премахни всички отметки и виж резултата,после една по една ги слагай да видиш от къде ти идва проблема! При мен беше същото, но с настройките на играта се оправи.
  8. Провери си в биоса правилно ли си подредил след CD- то второ по приоритет да е диска с Windowsa!Изобщо си провери правилно ли ти разчита биоса дяловете на диска!
  9. Сигурно е така но в случая тази програма ми реши проблема, иначе къде ли не се завирах да търся и нищо.
  10. При мен за звуковата карта за Win7 от този модел ме спаси "Driver Genius" пробвай и ти!
  11. Ами аз преди малко преинсталирах и засега всичко е нормално.Благодаря момчета за положените усилия да ми помогнете и дано няма повече проблеми!
  12. Изчакай малко да видя дали се е оправило и ако не е ще ти дам ID и паролата по пощата
×
×
  • Създай ново...