Jump to content

pavlintoshev

Потребител
  • Брой теми

    135
  • Регистрация

  • Последно посещение

pavlintoshev's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте!Понеже ми писна да правя инсталации по 3-4 часа на горепосочената ОС,искам да Ви питам за софтуер,с който мога предварително да интегрирам всички актуализации в WInXP и да спестя време и да спечеля удобство.Пробвах се да ги интегрирам,заедно с разни програмки,но не стана.Ако може обяснете ми цялата процедура подробно по интегрирането на актуализациите.Същия въпрос ми е и за ОС Windows 7.Благодаря Ви предварително!
  2. Това не го правя с никаква лоша цел.Една позната ме пита дали може да си върне паролата на фейсбука,защото е запаметена друга парола,а не правилната.Веднъж бях виждал подобна програма и затова попитах.Иначе аз не съм от тези,които търсят всевъзможни начини да разбиват пароли.
  3. Здравейте!Търся програма,с която да проверя парола в уеб браузъра Mozilla Firefox.Паролата не е била запаметявана,но с нея е било влизано в конкретния акаунт.Ако може да ми дадете някоя добра работеща програма и ако може малко инфо. как се работи с нея.
  4. Да.Благодаря Ви за отговорите! Ако е нужно може да изтриете темата,но може да помогне на някой друг.
  5. Оказа се,че е от инсталацията.Някак си системата се е самоизтрила и реално това "незареждане на биос" е бързото проверяване на устройствата и когато стигне до ОС и не може да се зареди той се рестартира и пак отначало целия процес.
  6. Здравейте!Когато включа горе посочения лап-топ отначало,когато трябва да даде логото на биос той не го дава,а само светва дисплея и горе вляво има мигаща чертичка,след което дисплея изгасва и пак показва тази чертичка и пак така изгасва.Това започна да го прави след като си вървеше нормално и изведнъж изключи.От какво може да е проблема и как може да се оправи?Мен ме съмнява да има нещо в биос и изобщо да се скапал някак си?
  7. Свалям го на хард диска.И от там си ги записвам на дискове.Пускам видеото да върви,но при влошено качество на картината изображението,което дава видео касетата спира все едно съм извадил кабела за видео и аудио сигнала към тунера.Пробвах с Pinnacle Studio,но пак същото.
  8. Здравейте!Купих си нов ТВ тунер AverMedia и много съм доволен от качеството на записа.До тук добре.Но има един проблем-когато му пусна видео и аудио сигнал от видео касета VHS (когато свалям видео касета на диск) при много малко влошаване на качеството на записа на видео касетата предаването прекъсва и това се отразява на записа.Искам да ви питам дали може да се премахне това нещо или ако не може препоръчайте ми друга програма,която да си прави качествен запис.Благодаря Ви предварително!
  9. Според теб кои тунери са най-качествени?Гледах едни тунери,че четат HD формат и записват в MPEG2.Има ли изобщо тв тунери,които записват в HD формат?
  10. Здравейте!Смятям да си купя ТВ тунер.Искам да ви попитам дали тунерите на Pinnacle са качествени.Работил съм със софтуер на Pinnacle и съм доволен.Спрях се на PINNACLE PCTV Hybrid 340e.Претенциите ми са да дава качествена картина и най-вече да правят добър запис независимо дали ще е от ефирна ТВ или от кепчъра.Какво мислите?
  11. Проблема го оправих.Изкарах стария хард,защото беше дефектен и си взех този.Инсталирах го и си го ползвам като стария хард,само че е отвън.
  12. Здравейте!Взех си външен хард диск 500 ГБ.Включих го в USB-то,но след като ми се копират файловете в инсталатора и дойде ред да ми се покаже прозореца за последната фаза на инсталирането на Windows ми дава един син екран с бели букви.До там стигам и не мога повече.Имам и по-бърз компютър,към който го свързах и ми го показа като флашка.Въпроса ми е дали може да го инсталирам от другия-по-бързия компютър както ми го отчита като флашка?
  13. Здравейте!Ако можете напишете едно ръководство за работа за Pinnacle Studio 14.Имам ТВ тунер и кепчър към него и искам да знам как да си прехвърля видео записите на компютъра.
  14. Здравейте!Имам проблем с инсталването на ОС на лаптоп MSI U130.Инсталационните файлове ги вкарвам от диска във флашката с Winsetupfromusb.По този процес на интегриране на ОС във флашката нямам никакви проблеми.Проблема настъпва,когато почне зареждането на файловете.Пише ми,че един файл от systenm32 го няма и не ме пуска по нататък.Смених две версии на ОС системи,но това съобщение все ми го дава.Кажете ми как да инсталирам правилно ОС и ако някъде бъркам-къде?
  15. Проблема го реших като сложих windows 7.Благодаря за оказаната помощ!
×
×
  • Създай ново...