Jump to content

shanto

Потребител
  • Брой теми

    54
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

shanto's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Репутация в общността

  1. Здравейте, търся програма за компютър, с помоща на която да мога да изпращам едновременно един и същ sms към няколко gsm-a (11 бр.).Търсих в нета, но не можах да открия подходяща програма.
  2. Здравейте, търся програма, с която да мога да преоразмерявам графични изображения от тип *.wmf. Например изображение с големина 20MB и размер 1024х768 файлов формат - wmf, да мога да мога да му намаля големината, например до 2 MB като запазя файловия му формат - wmf. Ако може да е безплатна.
  3. ok, пробвах го и става.Благодаря.Кои видео формати мога да препакетирам във MKV с тази програма?
  4. мултимедийният плейър е този , просто не възпроизвежда този формат, не ще има някакъв проблем . Можеш ли да ми кажеш с две три думи как се работи с MKVtoolnix.
  5. ами таблета ми прави клипове във формат 3gp а пък мултимедийния миплейър не може да възпроизвежда такъв формат. Целта м ие дапрекодирам дадения клип без загуба на качество в някой от горепосочените формати.
  6. Здравейте, търся по възможност безплатен конвертер, който да не реже от качеството на видеото.Може да бъде и конвертер 3gp към mpeg....
  7. благодаря! Кой е оптималния битрейд, ще се слуша на компютър.
  8. Здравйте, търся добър конвертор за конвертиране на аудио файлове от FLAC към MP3, със опция за промяна на битрейда.Например изходния формат да бъде MP3,битрейд 320.
  9. Здравейте, търся програма за качествено рипване на DVD във формат mkv със възможност за вграждане на субтитри и променяне на големината на изходния файл (mkv).
  10. 1.SUPERAntiSpyware Free Edition я бях сложил преди време, но след няколко месеца ми излезе съобщение, че трябва да я закупя и спря да работи. 2.Malwarebytes' Anti-Malware я ползвах преди SUPERAntiSpyware Free Edition, но ми беше блокилара Zamunda, Arena и още два торента и не ми позволяваше да ги отварям. Какво да предприема.Коя от двете да си инсталирам?
  11. Според теб да остана само с COMODO IS или да си сложа и някоя друга антиспай програма?
×
×
  • Създай ново...