Jump to content

mag0

Потребител
  • Брой теми

    19
  • Регистрация

  • Последно посещение

mag0's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. това дали ти говори нещо - Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group, Опции HTML е Включен BBCode е Включен Smilies са Включени
  2. Не става, картинката излиза, но не е като линк, линка само го изписва, но даже не като линк а това което е написано. Пробвах и направо с твоя вариант, но пак същото стана .
  3. Здравейте, Моля ако може за помощ. Искам да сложа снимка в пост във форум, на която като кликнеш да ти се отваря клипче от youtube например. Благодаря предварително.
  4. DiskFinder - Ползвам я от много време и върши перфектна работа. Слагаш диска и програмата му "снима" съдържанието. При търсене можеш да маркираш всички дискове или само отделни, в които да търси зададена дума или комбинация от думи.
  5. сайта е: http://www.kralstva.com онлайн игричка По принцип ако останеш логнат след 2-3 минути се появява новото, но е дразнещо да чакаш и винаги използвам ре-лог. Искам ако мога да го заобиколя тоя момент. Пример: в играта има пазар, на който другите играчи пускат стоки. Ако някой пусне стока след твоето логване често не можеш да я видиш, не се е появила. От друга страна рефреша на пазара при покупки и продажби е на всеки 10 мин., но ако остана логнат не мога да разбера веднага след рефреша дали съм продал или купил нещо- чак след 2-3 минути. Ако изляза и влезна пак - тогава вече се вижда. Надявам се че разясних точно идеята си.
  6. Незнам защо не става с обикновено рефрешване. Новите неща ми се появяват само ако изляза и се логна наново, така че това което търся е програмка, плъг ин или друго, което да върши автоматично това. Може би не задавам правилния въпрос, ако може променете темата да не е ..."рефреш" а ..."лог-аут/лог-ин"
  7. Опитах и с Опера - не се получава с въпросната опция. Трябва да е нещо, което да върши работа подобна на лог-аут/лог-ин.
  8. Нз в какъв формат ти е филма, но най-лесният начин, за който се сещам е с BSPlayer - пускаш си филма и с клавиш Р или шифт и Р правиш снимка на кадъра, която намираш после в съответната диретория, която е зададена. Друг лесен начин е с Windows Movie Maker. Зареждаш филма и избираш от Tools -> Take Picture from Preview....
  9. Ще опитам и с опера, но се съмнявам да е това. Чух, че се използвала някаква програмка или скрипт. Иначе и ИЕксплорера също има опция за рефреш на фийдс, което предполагам, че е същото като това, което казваш. Настройката обаче е за 15 мин минимум и не ми върши работа, ако въобще е същото.
  10. Здравейте, в нета намерих няколко такива програмки, но въпреки това не ми вършат работа - може би не търся каквото трябва . Трябва ми нещо, което при промяна на съдържанието на страницата веднага да го улавя и да го отразява. За сега постигам този ефект с лог-аут/лог-ин (сайта изисква регистрация, парола).
  11. Проверих, но нямам грешки. Всичко е както е описано. Пробвах да добавя нов акаунт при изключен файъруол, също и с допълнението локалхост, но не стана нищо по-различно - пак същото : "Не могат да се изпратят или получат съобщения за акаунта "Abv (mag0)". Не беше установена връзка със сървъра. Сървър: '127.0.0.1' ИД на грешка на Windows Live Mail: 0x800CCC0E Протокол: POP3 Порт: 2000 Защитен (SSL): Не Грешка в сокет: 10061" С рутер съм, да не би това да е от значение? Също така ОС ми е Vista SP1.
  12. Здравей, много благодаря за ръководството. Много ми е полезно и улесняващо. С gmail всичко стана ок, но с абв.бг не се получава. Дава ми грешка - не бе установена връзка със сървъра? Какво да направя и от къде мога да взема инфо за сървърите? Благодаря предварително
  13. Здравейте, искам да попитам възможно ли е да се поставят линкове в Ексел. Примерно в клетката да пише "паспортни данни" и като кликнеш на нея да те прехвърля на съответната информация. Или "писма" - съответно да те отвежда в списък с писма (които също да са линкове към уърдовски файл или пдф). Ако не може да се направи с Ексел това, с коя програма може?
  14. Получи се. Проблема беше, че не съм задал изходен размер на файла.
×
×
  • Създай ново...