Jump to content

muchan

Потребител
  • Брой теми

    14
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

muchan's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. muchan

    FlexType 2k

    Да.Без него не може.
  2. muchan

    FlexType 2k

    Night Raven е обяснил много ясно в статията си(т.5) Аз съм използвал инструмента и работи перфектно.
  3. muchan

    Син екран

    Здравейте. Обнових всички драйвери(чипсет,аудио,видео,лан,уай фай,блутут,SDслота) и рестартирах няколко пъти. Машинката работи добре(засега). Благодаря за вниманието и помощта.
  4. muchan

    Син екран

    Екраните се появят най-често при стартиране на лаптопа. Изтеглянето на драйвери за това Сони ваио е голяма мъка за мен.Долу на кутията пише модел:PCG-61111M(не можах да намеря).На екрана долу в дясно-VPCCW1S1E,който съвпада с модела на дънната платка. В сайта на Сони за Европа намерих това: VPCCW1S1E/B VPCCW1S1E/L VPCCW1S1E/P VPCCW1S1E/R VPCCW1S1E/W но този лаптоп няма буква след 1Е.Избрах първия защото отговаря по данни.
  5. muchan

    Син екран

    Здравейте,пак съм аз. Снощи рестартирах лаптопа няколко пъти и работеше без проблем.Тази сутрин го стартирам и... син екранDump 7.06.rar Пуснах драйвер верифиер(първо за реалтек аудио,после за нвидиа)-без проблем. Рестартирах лаптопа 7/8 пъти-без проблем.
  6. muchan

    Син екран

    Изтеглих драйвера на Реалтек от Софтвизиа.Деинсталирах стария,инсталирах новия ,но ефект нямаше.Пак сини екрани.Забелязах че,когато стартирам лаптопа и точно когато изпише Уиндоус стартира, системата забива и стои с надписа и логото, докато, не го изключа от бутона. В същото време няма никаква активност на хард диска. Включвам го отново и...... или син екран,или уина стартира нормално и работи стабилно. Понякога това се повтаря два пъти и тогава тръгва нормално.Dump.rar Следващият драйвер,който обнових е за видеото(nv gf gt 230m).С него излезе друг проблем. Изтеглих го от сайта на нвидиа(по инструкция от твоя клип) и..... греда! Лаптопа ми казва: Драйвера не отговаря на вашата система (доколкото разбрах,защото изобщо не знам английски) После намерих един сайт на Сони за Европа и от там свалих драйвер по модела на дъното.Инсталирах го и взе че стана.Сега ще видим какво ще стане. Благодаря много,за съдействието и приятна вечер.
  7. muchan

    Син екран

    Извинявайте за закъснението. Ето файлаAutoRuns.rar
  8. muchan

    Син екран

    Моля за помощ.Поредица от сини екрани на лаптоп Сони ваио. Прикрепям анализи отWindbg. Analiz-WinDbg.rarAnaliz-WinDbg060512.rar
  9. Download helper-настройкиhttp://img23.imageshack.us/img23/1954/downloadhelperm.png Uploaded with ImageShack.us
×
×
  • Създай ново...