Прехвърляне към съдържание


Refuse

Регистриран на: 09 Feb 2008
Извън линия Активен: 18 Jul 2008 16:02

Мои коментари

В тема: Споделете как изглежда desktop-ът ви (работният ви плот)

12 April 2008 - 10:59

Публикувано изображение

В тема: Какво слушате в момента?

10 April 2008 - 19:24

Z-Rock в момента върви Serj Tankian - Empty Walls

В тема: Форт Бояр - три нации

22 March 2008 - 01:09

И аз чаках това предаване, гледал съм го по чужди телевизии и наистина си струва да се гледа още повече сега като има Български отбори :)

В тема: Вашето име

21 March 2008 - 23:20

jikumoshijiki :ohmy:

В тема: Споделете и препоръчайте филми

20 March 2008 - 13:19

Ето моите предложения:

Brotherhood of the wolf
Резюме: През 1765 година нещо загадъчно дебнеше от горите на централна Франция. "Звярът" нападаше хора и животни с нечувана жестокост. Действително то придоби такава известност, че лично кралят на Франция експедитира пратеници за да разберат какво се случва и да ликвидират създанието. Дотогава чудовището беше убило над 100 души, но днес никой не беше напълно сигурен какво беше то... Вълк? Хиена? Или нещо свръхестествено?

-----------------------

The Silence Of The Lambs
Hannibal
Hannibal Rising

Резюме: Психопат с псевдоним Бъфало Бил отвлича и убива млади жени в средния запад. ФБР агентът Кларис Старлинг (Фостър) получава задача да разговаря със затворник, чрез който да се опита да разбере как мисли убиеца. Затворникът е психиатърът Д-р Ханибал Лектър (Хопкинс), изключително умен и опасен канибал, който се съгласява да помогне на Кларис само при едно условие ? да разбере всички подробности от личния й живот. Срещите й с д-р Лектър я карат да се изправи срещу най-големите си страхове, а накрая, и срещу ужасяващия убиец, но дали Кларис ще има куража и силата да го спре?
Тези трите задължително трябва да се гледат ;)
---------------------

Jumper

Резюме: Дейвид (Хейдън Кристенсен) живее сам с баща си. Но истината е, че домът им не е особено добър. Когато положението се влошава, той решава да избяга, но големият въпрос е - къде? И как ще живее? Магическият отговор е, там където си пожелае! Младежът открива, че притежава силата да прескача от едно място към друго. Не само с няколко, а със стотици стъпки, и даже с километри! Докато проучва своята нова сила, той научава, че светът е в краката му. Но силата води до последствия, които Дейвид скоро ще научи. Майката, която е напуснала него и баща му преди години, сега се връща, но с нечисти помисли. Докато Дейвид се съпротивлява на натиска на ЦРУ, трябва да води битка и с най-близкия си човек. Приятелката му, Мили (Рейчъл Билсън) се опитва да му помогне, но дори нейната подкрепа не е в състояние да го изведе от обърканата ситуация, която сам е избрал. Той решително търси отмъщение, и накрая научава, че отмъщението може би не е това, което наистина е желал...

National Treasure 1/2

Резюме: В продължението на боксофис-хита “Съкровището” търсачът на съкровища Бен Гейтс (Никълъс Кейдж) отново потегля на въодушевяващо, изпълнено с екшън глобално приключение в света на скритите исторически факти и тайните съкровища.

С появата на скрита досега страница от дневника на Джон Уилкс Бут (убиецът на Линкълн), пра-пра дядото на Бен изведнъж е въвлечен като основен конспиратор в убийството на Ейбрахам Линкълн. Решен да докаже невинността на прародителя си, Бен тръгва по международна верига от улики, която го отвежда от Париж до Лондон, и накрая отново в Америка. Пътуването разкрива пред Бен и екипа му не само изненадващи откровения, но и пътя към една от най-старателно пазените тайни в историята на света.

SAW 1/2/3/4

Резюме: Двама непознати се събуждат оковани във вериги в отвратително мръсна баня, където на пода лежи труп с наполовина липсващ череп. Адъм и Лорънс скоро разбират, че са жертва на вманиачен сериен убиец, който създава условия жертвите му да се избиват помежду си.

Изправени един срещу друг и срещу неумолимия ход на часовника двамата трябва да измислят как да надхитрят злодея и да освободят семейството, което той държи като заложници.