Jump to content

dsdimitrov

Потребител
  • Брой теми

    25
  • Регистрация

  • Последно посещение

dsdimitrov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. сваля се няма проблеми ако не можеш да го свалиш мога да го кача някъде
  2. да ти кажа честно не съм проверил но ще проверя и ще напиша. Ето един линк към Фърмуеърът http://support.vaio.sony.co.uk/downloads/i...01111600-UN.htm надявам се този да стане.
  3. За оптичното устройство съм напълно сигурен разпознава го както самия dos, windows, така и програми като Everest. Относано фърмуеъра не съм пробвал да го ъпрейтна под Safe Mode. Но мисля че този линк не е за това оптично устройство моето е UJ-840D а не UJ-840S. wireless-а има бутон, също има и лампичка но нито бутона нито лапичката работят. Дори като влеза в dos не намиран никаква информация за wi-fi. Търсих да не би да е забранена тази мрежа но уви не открива въобще, също така и Everest не я открива. Намира ми само допълнителната карта която съм поставил. Така че или няма или е изгоряла или някой я е взел.
  4. изтеглих SPTD 1.55 и стартирай ехе-то, кликнах на бутон Uninstall потвърдих и рестартирах компютъра. Почистих реда от регистратурата, отговорен за файловите филтри на устройствата, като изтеглих XP_CD-DVD-Fix и кликнах на Repair, след което рестартирах компютъра. Но нищо не се промени. Също рових се из интернет и там имаше няколко начина за решаването на този проблем с записвачката, които ги пробвах, като изтрих от системния регистър два файла. Пак същото.
  5. Ето шот на Device Manager и фърмуеъра проба за инсталация. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12732623 ако може малко разяснение как се флашва.
  6. Здравейте! Имам лаптоп HP Compaq nx6110 старичък е но ми върши работа. Има няколко проблема с него първия е с wi-fi: пише в характеристиките, че има но нещо не работи. Everest не го открива в bios също не видях да го открива. Ползвам wi-fi с карта. Незнам защо го няма. Втория проблем е с DVD не чете презаписваеми дискове. Пробвах няколко неща от форума но не става, не можах да го ъпдейтна, трудно се намира Matsushita Matshita Panasonic UJ-840D. Как мога да го оправя?
  7. аз парите ще преглътна ама така тулерираме лъжците и измамниците
  8. изпрати ми ги с еконт на доверие, като ме уверяваше че всико е наред.
  9. да ама ги взех от едно момче и сега иска да ме убеди, че е коректен и сериозен и затова няма да ми върне парите, ако искате ще го спомена да не изгори някой?
  10. Честита Нова Година! Извинявам се за новия пост. Искам да допъля, че днес ходих в PC service и помолих да пробват паметите на други машини да видя дали работят и познайте въобще не тръгнаха пробваха ги на няколко PC. След това реших да отида до most computers да направят тест на паметта и какво се случи! Единия модул като го сложиха да го тестват биоса изписа, че има грешка и не работи, а другия модул направо реестна дъното. Казаха ми че са дефектни и че не е от моето дъно. Какво мислите, възможно ли е това, какво да направя да ги върна ли?
  11. Мерси за упрека. Имам още 3 модула памет по 256 мб. с които PC работеше без проблем, 2 модула едностранна и 1 двустранна. Реших да го ъпгрейдна, като си взех 2 модула по 1 гб 400 мгх двустранна. Първо реших да ги направя Dual Channel, защото 2 модула по 1 гб са кит и другите 2 по 256 мб са също кит всички са samsung. Но за съжаление нетръгна PC. Махнах старите и оставих само 2 гб в Dual Channel, но пак не тръгна. Преди това обаче, рестартирах дъното, като махнах батерията и дадох на късо. Без промяна. Махнах всичките модули поставих само единия с 1 гб. на единия слот но и той не тръгна. Това е което съм направил.
  12. значи пробвах с един модул но само на едно гнездо и пак не тръгна като го пусна въобще не стартира а на черен екран започва да бучи
  13. Здравейте! Весело изкарване на празниците. Искам да попитам взех си 2 модула по 1 GB RAM 400 MHz samsung двустранна сложих я днес на дъното което е Gigabyte GA-8IPE1000MK и като пуснах PC започна за пищи съответно и не тръгна компютъра. А дъното подържа 400 MHz защо не иска да тръгва, какъв може да е проблема? Ще съм много благодарен ако някой ми помогне.
×
×
  • Създай ново...