Jump to content

ceco987

Потребител
  • Брой теми

    23
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

ceco987's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Явно ще се наложи да чакам още 2 месеца за този мой познат да се върне за да даде забравена парола... Но както се казва всяко зло е за добро И без това не ми се прекарва по цял ден пред компа като живея на морето Благодаря за бързият отговор
  2. Здравейте! Не знам дали мястото на тази тема е в този раздел или изобщо в този форум, но ще помоля да бъде преместена ако не е на нястото си. Очаквам много нападки по въпроса но все пак: Става дума за акаунт в wow сървър. Проблемът е, че точно в този сървър не можех да се регистрирам, затова един познат ми даде акаунта си понеже той вече не играе. Обаче преди около 5 дни видях, че някой е влизал, затова си смених паролата и излязох от вкъщи, а като се върнах осъзнах, че съм забравил паролата. Попитах този мой познат за паролата на имейла му, но той каза, че не си я дава и че не е написал таен въпрос и отговор. Той скоро няма да е в града или където и да е където има интернет, затова написах имейл до аднимистратора на сървъра, който от 4 дни не ми е отговорил. Единственото нещо което ми остана е да се опитам да си разбия сам паролата и се опитвах някоко часа с Cain and Abel, но явно е далеч отвъд моите способности. Звучи доста невероятно, но наистина е така... Не знам дали има начин да го докажа, освен ако информацията за акаунта не се съхранява в кеша и кукитата на браузъра. Ако се сещате за начин, по който да ви докажа, че само аз съм играл кажете-веднага ще го направя. Моля, помогнете.
  3. Цитирам от AIDA: Централен процесор: Intel Atom N280, 1666 MHz (10 x 167) Дънна платка: Intel Corporation CAPELL VALLEY(NAPA) CRB Чипсет на дънната платка: Mobile Intel Calistoga-GSE i945GSE Видео карта: Intel GMA 950 Звукова карта: Realtek ALC269 @ Intel 82801 GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [b-0] Wireless-а е: Atheros AR9285 802.11b/g/n Wireless Network Adapter Кажи ако трябва още нещо
  4. Здравейте! Сестра ми си купи този нетбук и беше с Linux и аз и сложих Windows XP SP2, че беше свикнала с него, но никъде в нета не намирам драйвери за него... хелп плс!
  5. П.С. преди малко видях че преди да се изтрия драйверите ми излиза win 32 error и аз давам донт сенд след което оставам без драйвери... може ли да ми кажете как да накарам грешката да не излиза..
  6. hi! Имам един проблем с драйверите на звука на моя компютър и той е, че като влкюча компютъра си след около половин час нещо им става. Не се чува звук от клипове които се опитвам да слушам във vbox или youtube а от winamp-а ми ства малко по сложно избирам настройките и от там давам output options или нещо такова и давам звука да не идва от direct output system а от HD realtek ... понеже имам HD realtek audio manager и той ми работи а другото говорителче което е на volume control не работи и когато цъкна на него ми излиза това http://store.picbg.net/pubpic/ED/2B/a9c71cfaba7aed2b.bmp а когато натисна от контрол панела на sound and audio devices ми излиза това http://store.picbg.net/pubpic/3C/1B/11fb8efd356e3c1b.bmp и навсякъде ми е така когато си рестартирам компа ми се оправя ама ми омръзна вече... изтрих си и драйверите за звука и пак ги инсталирах... без успех... ако можете ми помогнете благодаря предварително
  7. не не съм... махах програми като vloader или папки от игри останали при деинсталация. не съм пипал нищо по windowsa... а дали е защото махам програми с your uninstaller ? дам.. разбрах от къде е бил проблема... бях си инсталирал left 4 dead и тази игра някак си сама решила че трябва да вземе някои шрифтове а в папка фонтс да сложи шорткътчета... и когато изтрих папката която остана след деинсталация се получи този нежелан от мен ефект.. сага тегля шрифтовете, които тази игра беше приватизирала... благодаря все пак
  8. h1! имам проблем с шрифтовете tahoma и arial. В папката фонтс имам regular файловете - tahoma.tff и arial.tff, но в skype иконите на десктоп и повечето сайтове ми дава единия шрифт на bold а другия на italic. По принцип се оправят със system restore, но махнах около 7-8 програми и около 20 папки в start menu-то и не ми се занимава да си ги правя пак... някой може ли да ми помогне? Благодаря предварително!
  9. h1! Търся си UBS кабел за nokia 6101, през който да си качвам снимки от телефона на компа и обратното. Та кабелът който ми трябва USB заряден кабел ли се нарича или с него само ше си зареждам телефона и ако не е как се казва кабелът който ми трябва?
  10. hi! има един сайт google.com/adsense където правиш едни реклами... и все още не ми е ясно всичко... но все пак ми излезе <script type="text/javascript"><!-- google_ad_client = "pub-4982534545163970"; /* 468x60, създаден 09-3-24 */ google_ad_slot = "7339517476"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 60; //--> </script> <script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> </script> ето това нещо... къде мога да го сложа че да стане банер?
  11. аз не казвам, че скоростта на теглне или сийдване ми се е забавила а скоростта на браузване в интернет и всичко друго свързано с интернет
  12. еми аз преди бях с µTorrent, но скоростта на интернета ми стана 3 пъти по бавна... сега съм с BitComet
  13. значи ако е http://store.picbg.net/thumb/04/00/95d5ccab536d0400.jpgтака не се сийдва а ако е http://store.picbg.net/thumb/65/E1/6c919bb6019965e1.jpgтака се сийдва? Така ли? защото аз сийдвам 152 файла и накъде 20 са 2-рата снимка а другите са първата.
  14. Здравейте! Исках да попитам има ли значение колко голям е файла при сийдване за даване на коефициент. Аз някой торент от замунда да се тегли и в бит комет вместо даунлоад му давам сийд. Добре де, обаче съм подредил файловете по големина и сийдвам най- малките. Има ли значение дали файла трябва да е голям или малкък или броя на тегленияна торента?
  15. аз пробвах ама от настройките frames са до край...
×
×
  • Създай ново...