Прехвърляне към съдържание


evda82

Регистриран на: 22 Jan 2008
Извън линия Активен: 27 Jul 2022 19:39

Мои коментари

В тема: Много-канален звук в Гугъл Хром

19 February 2022 - 18:22

Всъщност намерих това, което търсих, след доста ровене в настройките подмяна на разни драйвери, намерих отметка в софтуера за звука, която позволява да слушам аудио през всеки браузер. За всички, които като мен ще се чудят за евентуално решение, показвам къде точно направих промяната. Благодаря много на Венци за отзива!


В тема: Много-канален звук в Гугъл Хром

01 February 2022 - 08:34

Видеата в YouTube са 2.0 (стерео), няма причина да чуваш звук от централния и задните говорители.

 Венци благодаря много за отзива, обаче имаше някаква отметка в драйвера на Reaitek с която това беше възможно в минало време. Сега не успявам с подобна, опитах и слагах - махах отметки, до тук няма промяна. Също така чух, че имало някаква добавка, като разширение към браузера, която изпълнява същата функция, но за съжаление, не намирам подобно нещо!


В тема: USB стик - Empty

30 September 2021 - 23:45

В интерес на истината тя не е купувана от тък.. да, показва се като 256GB у-во, но никога не съм я запълвала, стигала съм до 220-230GB. Но по интересно ми е, защо не може да се форматира под NTFS а задължително трябва я ползвам под ExFat? Нещо което ми прави впечатление и каква е всъщност разликата между двата формата? Предполагам, че NTFS е с доста по-голяма функционалност, но оставям някой по-запознат да обясни.

В тема: USB стик - Empty

30 September 2021 - 07:31ChipGenius също ли не го засича?

Да, при всички програми е така, опитах няколко.. Но вчера се сетих за нещо, което бях правила с друго флаш у-во за съжаление неуспешно, но тук на това успях през Victoria да изтрия всички лоши сектори. Флашката се форматира във формат ExFat, обаче честно казано предпочитам да я ползвам в NTFS и ще опитам да променя вида на файловата система. Ето какво представлява..

1632979345739.jpg

Прикачвам и лог от Victoria, като допълнение 


В тема: USB стик - Empty

29 September 2021 - 08:33

Здравейте отново, аз също съм префлашвала няколко устройства успешно от flashboot.ru ..та започвам по ред на нещата, който сте ме посъветвали..

 

Като за начало можеш да опиташ с някоя от програмите за работа с дялове: EaseUS Partition Master, AOMEI Partition Assistant, MiniTool Partition Wizard, Macrorit Partition Expert. Има някакъв шанс да успееш да форматираш устройството или да изтриеш дяла и да го създадеш наново.

 

 

това беше първото нещо което опитах, но за съжаление без успех ..

 

Първо трябва да използваш ChipGenius или Flash Drive Information Extractor, за да извлечеш информацията за контролера от устройството.

 

 

и тук удрям на камък вече след като извлече каквото може, а именно, че няма информация за въпросния контролер.. прилагам скрийншот  

 

Предполагам, че едва ли може, да се търси tool някакъв за флаш при това положение.