Прехвърляне към съдържание


evda82

Регистриран на: 22 Jan 2008
Извън линия Активен: 12 Feb 2020 10:31

Мои коментари

В тема: Малко помощ с грешка от event log

12 February 2020 - 10:26

Коя е операционната система и инсталирани ли са актуализации?

Windows 10 Pro абсолютно всичко е подновено, не само актуализации, но и БИОС, фирмуери, драйвери, последно възможни версии на повечето програми и приложения..


В тема: Малко помощ с грешка от event log

11 February 2020 - 10:18

А пробва ли за целите на теста да спреш Defender?

Да, разбира се и това опитах и просто се смени статута на грешката, вместо критична ми показва само грешка! Интересно е, че вече все по рядко ми показва тая критична грешка, може би на 24ч веднъж.


В тема: Малко помощ с грешка от event log

10 February 2020 - 20:06

Погледни ъова:
https://www.techrepu...wer-boot-times/

 Разгледах въпросната статия, честно казано това съм го правила и преди като стъпки, но до тук единственото което установих е, че Defender по някакъв начин забавя работата при старт на ОС. Опитах да разгледам проблема по отблизо, но така и не разбрах, кое точно е част от проблема, всичко ми е обновено до последна възможна версия заедно с дефиниции!


В тема: Процесора ми се използва на 100%

09 April 2019 - 10:01

Няма начин всичките процеси да са 0% CPU, чукнете 2 пъти на колоната за CPU!

 

Няма начин, но има и това е описано в линка, който е дал Пламен относно бъг в плана за захранване! Проблема беше решен и моля, да не се спами по темата.


В тема: Процесора ми се използва на 100%

06 April 2019 - 18:59

Да, именно че никак не е нормално и според мен. Системата е проверява многократно за вируси с няколко антивирусни програми, не е открито нищо то и няма как да има вирус, защото рядко свалям нещо от интернет и дори и да стане това Defender-а е вече доста добре дефиниран за подобни неща и мисля, че е достатъчен за една добра базова защита. 

 

Благодаря на Пламен за отзива оказа се именно от плана за захранване свързан с някакъв бъг доколкото разбрах. Проблема е разрешен още веднъж благодаря..