Jump to content

byalko_byalkov

Потребител
  • Брой теми

    38
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

byalko_byalkov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Тъй като става дума за служебен компютър , това ще мога да проверя утре.
  2. Най-напред беше инсталирана 0.9.8а , след това качих 1.1.4 , но проблемът остана.Не избирам конвертиране/запис.
  3. Здравейте , На компютър с Windows 2000 SP4 при гледане на Web телевизия с VLC player - независимо дали се ползва плъгина за Mozila Firefox или ActiveX-а за Internet Explorer се създава временен файл в папката C:\Documents and Settings\ИМЕ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ\Local Settings\TEMP с име IHxxx.tmp , чийто размер постепенно нараства и ако плеъра работи непрекъснато 2-3 часа стига до 2-3 GB.При затваряне на плеъра файлът се изтрива.
  4. Търсих в Интернет , но не можах да намеря драйвери за Windows 7 за лаптоп Acer eME725-424G50Mi и реших да пиша във форума с надеждата,че някой ще ми помогне.
  5. Молбата ми е , ако някой е работил с тази програма , да сподели мнението си за нея.
  6. Здравейте , Как отново да активирам Autoplay на Windows XP Pro SP2 , който е изключен след тестване с ComboFix ?
  7. Говоря точно за тези услуги и днес за пореден път ти благодаря - добре е , когато човек може да се консултира със знаещ човек като теб.
  8. Извинявам се , че за толкова кратко време отварям втора тема , но искам да попитам , кои услуги в XP трябва да бъдат включени,за да реботи компютърът в локална мрежа, в която има работещ DHCP сървър-освен DHCP client , разбира се ?
  9. Night Riven , благодаря ти за отговора.
  10. Наложи ми се да преинсталирам XP на мои познати. Компютърът е с дънна платка ASROCK K7S41GX и чипсет на платката SiS741GX.Драйверите изтеглих от тук.Въпросите ми са: 1.Windows разпозна вградената на дъното мрежова карта. В такъв случай кое е за предпочитане - да я оставя с тези драйвери или да инсталирам драйверите от сайта на ASROCK ? 2.Какво е AMR и задължително ли е инсталирането на AMR драйвера от сайта на ASROCK ?
  11. Но след твоите съвети започнах да се разубеждавам и може би ще мина на варианта дъно ASUS M4A78-E/AMD 790GX/AM2+ и CPU Phenom X2 550/BOX и да добавя още 2GB DDR2 800.
  12. Благодаря за отговора. Мисля че сегащното ми дъно не поддържа процесорите за сокет AM2+, за които ти пищеш.Lинк към описанието на сегащното ми дъно в сайта на ASROCK-тук.Не знам дали съм прав , но мисля ако сменям дъното , да мина на Intel - базирана дънна платка.Онова , което най-много товари системата при мен е ,когато стартирам няколко операционни системи едновременно на виртуална мащина.
×
×
  • Създай ново...